Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ay valla sorma özgürde eski işyerinde takım elbise giyiyodu hergün gömlke değiştiriyodu nerdeyse kumaş pantolon birde delikafadulden bir de ayberk çıktı şimdi ay kafayı yerdim ütüyle heraldeeelaelaelaelaelae

canım okul zamanına denk getirme derken doğumu demek istedim yoksa çocuk olup sen toparlandıktan sonra sorun olmaz selçuğun dediği gibi

Harbi yerdinnn heee :bbo:

canım okul zamanına denk getirme derken doğumu demek istedim yoksa çocuk olup sen toparlandıktan sonra sorun olmaz selçuğun dediği gibi

anladımm bebişimmmm kaydirigubbakcemile5

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

günaydınlarrrrrrrrrr
canalrım ciğerlerimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlarrrrrrrrrr
canalrım ciğerlerimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canımmm...
nasılsın...
ay ne güzel sohber ermişinizzzz...kaçırmışım....kız fahriş insan msn den yazar ..gel diye....

ay fahriş vallahi senin anlattıklarından gözüm korktu ...1. sınıftan... uf o kadar uğraşmakla başedebilecekmiyizki ....

bebek çalışmalarında inşallah tutar ne diyeyim ki yaniii o kadar dua ediyoz ama...vardır her şeyde hayır ya

yeşimmmmmmmmmmmmmmmmm..
çok sevindim yeniden 2. bebeğinizi düşünmenize yaaaaaaaa....allah gönlüne göre versinnnnnnnnnn...canımmmmmmmmmm

Günaydınnnnnnnnnnlar güzel dostlarım güzel annelerim benimm opuyorumnanaktan

günaydın canımm benimmm
zor ama canım valla bi süre sonra o tempoya alışıyosun canım o yüzden hiç korkma a.s

günaydın canımm benimmm
zor ama canım valla bi süre sonra o tempoya alışıyosun canım o yüzden hiç korkma a.s

ay bilmem belki geçen seneye kadar olsadı tempo harika giderdi...ama bu sene ben çok gevşettim olayı..tempo yoruyor beni....

ben size söyleyemedim daha...tempo diyince aklıma geldi...kızlar bizim evin tam karşı kaldırımda...çiçekçi bujiteri tarzında bir dükkan var 15 yıllık falan devren satılık...babam 2 gün önce konuştu mal sahibile...belki haftaya belli oolucak devren satın alıcam...artık 2 işim olucak.....:lepi:

Hoşbuldumm kızlar ben iyiyim siz nasılsınız....
Dişçiden geliyorum yaa benim kanal tedavisi yapılan dişim vardı 5 ay oluyo sıcak şeyler içerken sızlama yapıyodu onun için gittim...Kardeşimnde ön dişi kırıktı onu taktırdıkkk kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun hayatım.......ben hayatta en çok dişçi koltuğundan nefret ederim...en son orta okulda gitmiştim dolgu ysptırmaya yıllar yıllar geçti gitmiyorum..allahta düşürmesin o koltuğa....:bbo:

ne dedi doktor..yeniden kanal tedavisi falanmı olcakmış......niçin sızlıyormuşşş

ay canım hadi hayırlı olsun işallah valla tam bi bayan işi hayatım hadi hayırısı ile olur işallahh :Saruboceq:

iyiyz çok şükür canım yok bi yaramazlık
geçmiş olsun sana da hayatım opuyorumnanaktan

ay canım hadi hayırlı olsun işallah valla tam bi bayan işi hayatım hadi hayırısı ile olur işallahh :Saruboceq:

inşallah canım saol...bakalım..ben yaparım gibi geliyor akşamları bir sürü tanzimli tasarmlar yaparımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…