Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hayırlı uğurlu olsun hayatımm...İşallah olur ay ne güzell...

saol canım ben korkmuyorum alıştım artık valla diş neki diyorum...
Kanal tedavim de bi sorun yokmuş bastırıyo acımıyo hiç üzerinde yerkende acımıyo sadece çay falan içerken nasıl sızlatıyoo ...ozaman dayanamıyorum.Hassasiyet varmış aralarını temizledi kazıdı hassasiyet macunu ve fırçası yazdı onları alıcam şimdi geçmesi gerekli dedi..Geçmezse kanalı tekrar açacak :bbo:

saol canım bakalım olursa mutlu olucam inşallah
ne kadar rahat anlatıyosun...alışmışsın ya....ben irkilirim....iyi ama ..inşallah geçer..başka bişey gerekmez

Son düzenleme:

ay canım işallah geçerde tekrar gerek kalmaz kanal açmaya falan :Saruboceq:

ne kadar rahat anlatıyosun...alışmışsın ya....ben irkilirim....iyi ama ..inşallah geçer..başka bişey gerekmez

Dr o kadar iyiki tanıdık nazım geçiyo... hiç acımıyokii zaten acıyacağı zaman biraz dayan diyo uyuşturuyo duymuyorum bazen eline saldırıyodum..Ayy kardeşimde deli etti acımıycak şeyden tırsıyo kaçıyo iğneyle steril su sıkıyo korkuyoo...dişleri çürümüş kökü kalmış yaptırmıyo...Aman çürüğün ağrın yoksa şükret canım ağrısa zaten herşeyi göze alıyosun...
İş tam senlikkk emel takı falanmı yapacaksın sabaha kadar uğraşırsın seviyosun zatenn ...süper valla...

ne güzel sen çok cesaretlisin ...ben senin kardeşin gibiyimdir...

vallahi yeşim...çiçekleri buketle alcam kendim...cam dekorlara vazolara...tasarlıyıp yerleştitirem...çerçeveler mumlulklar olsun istiyorum zaten varda ...onları taşlarla simlerle süslüycem..böyle gümüş takılar olmalı...muhakkak...strawsiki taşlar falan olmalı...tokalar broşlar..florlarda olmalı...hatta taşlı mini çantalar...ya böyle çıfıt çarşısı gibi olsun istiyorum..küçük bi yer ama çok büyük değil...ama ben onun içinde mutlu olurum..geceleri hiç dert etmem canım sıkılmaz sabaha kadar pyalanırım..çok kazanıyormuş dükkan.yanyana iki tane bunlar..bu satan ablanınki..diğerine iş bırakmıyormuş...ama ablanın kızı izmirde ünv kazandı...oraya yerleşcekler..sadece kızı var zaten satıp gidicek...bakalım olurmu olmazmı bilmiyorum ama..olursa güzel olur..gündüz dershane akşam dükkan..:) :)evimin karşısındaya...komşu komşu 10 metre yok..istiyorum dua edinnn

valla canım allah ne düşürüsn ne eksik etsin dediğin gibi mecbur klaınca valla tıpış tıpış gidiyosun ben de korkmam öyle dişçiden falan ama yine de allah insanı mecbur bırakmasın :1no2:
kız tam emelede yakışır yani heee eli de yatkın el işi yapmaya döktürür artık sabhalara kadarra.s

ay canım işallah geçerde tekrar gerek kalmaz kanal açmaya falan :Saruboceq:

ayy işallahh canım yaa 1 haftaya belli olur kullan dedi bakalım...
Haftaya izine ayrılıyoruz Selçuğun da dişi yapılacak düzelmezse onunla giderim benimkide yapılır artıkk...

ay canımm nasıl da heveslenmişisn yaa işallah canım işallahhhhhhhhhhhhh olur gölüne göre tasarlarsın herşeyiiii:Saruboceq::Saruboceq:

Ayy tam senlikk taşlar maşlar çiçekler...vallaha haaa :roflol:
Sen kafaya koymuşsun yaparsın hayatımmm...

Haftaya izine ayrılıyoruz Selçuğun da dişi yapılacak düzelmezse onunla giderim benimkide yapılır artıkk...

işallah düzelirde gerek kalmaz canım
haftaya derken bu pazaretsi mi yani :uhm:

haftaya izine ayrılıyoruz selçuğun da dişi yapılacak düzelmezse onunla giderim benimkide yapılır artıkk...

ay izin ..izin izin..en sevdiğim şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) ne güzel ne güzel ne şanslısın kuşumm

ay canımm nasıl da heveslenmişisn yaa işallah canım işallahhhhhhhhhhhhh olur gölüne göre tasarlarsın herşeyiiii:Saruboceq::Saruboceq:

DİMİ YA..FAHRİŞ..ARIK SİZE FOTO ÇEKMEYE DOYAMAM..ONUDA YAPTIM BUNUDA YAPTIM DİYEEE:dance:

yok canım 1 hafta daha çalışıcaz sonraki ptesi...

hıı anladım canım napıcan peki izinde evdemisin yoksa gidecen mi annenin yanına falan

DİMİ YA..FAHRİŞ..ARIK SİZE FOTO ÇEKMEYE DOYAMAM..ONUDA YAPTIM BUNUDA YAPTIM DİYEEE:dance:

ay tabi canım bol bol çeker gönderririsn artık bizee a.s aa bak olur da alırsan dükknaı artık senin ellrinle hazırlanmış birer takı da biz isteriz hayatım hiç kaçışın yok yaniiiiiiiiii ona göreeezemuszemuszemuszemus

ay izin ..izin izin..en sevdiğim şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) ne güzel ne güzel ne şanslısın kuşumm

ay valla bu aralar bizimde işler yavaşaldı o kadar çok izne çıkmak istiyom ki bende ama iznim kalmadı artıkkkkkkkkkkkkk malasefff:bbo::bbo:

sen o en sevdiğin şeyi unut baya bi..
İşlere kalkışıyorsan bunları göze alman lazımm canımın içi...
Dükkanından çıkamazsın artık her sene dersaneyi bırakamıyodun.
Hee birde sadece akşamlarımı açacaksın dükkanı.Nasıl olacakki öyle...
fisfisfis

valla kafayı yer artık dersane dükkan arasında bu gacıısempatiksalakcinni

NE DEMEK HAYATIM İNŞALLAH OLURDA...BEN SİZE YAĞDIRIRM YAAAA

AY HAYATIM O ZAMAN DERSHANEYE 5 GÜN GELECEM..DÜKKANA İKİ GÜN AMA..DÜKKAN GÜNDÜZLERİ AÇIK OLACAK...ELAMAN ALICAM ZATEN DÜKKANIN HAZIR ELAMANI VAR GÜNDÜZLERİ SATIŞ YAPICAK..BEN AKŞAMLARI SİPARİŞ YAPICAM...AMA EN GÜZEL ŞEYİ MAL ALMak için bursaya ve istanbula gidiliyor olmasıııı

günaydın şekerler iyi haftalarrrrrrropuyorumnanaktan

Günaydınn canımmm...Nasılsın...
Duydunmu Emel iş için istanbula yada bursaya gelecekmişş ... :roflol:
Sen inandınmı ben inanmadım karı bi işle gelemiyodu senelerdirr gelemedi...şimdi 2 işle babayı gelir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…