hayırlı uğurlu olsun hayatımm...İşallah olur ay ne güzell...ben size söyleyemedim daha...tempo diyince aklıma geldi...kızlar bizim evin tam karşı kaldırımda...çiçekçi bujiteri tarzında bir dükkan var 15 yıllık falan devren satılık...babam 2 gün önce konuştu mal sahibile...belki haftaya belli oolucak devren satın alıcam...artık 2 işim olucak.....:lepi:
saol canım ben korkmuyorum alıştım artık valla diş neki diyorum...geçmiş olsun hayatım.......ben hayatta en çok dişçi koltuğundan nefret ederim...en son orta okulda gitmiştim dolgu ysptırmaya yıllar yıllar geçti gitmiyorum..allahta düşürmesin o koltuğa....:bbo:
ne dedi doktor..yeniden kanal tedavisi falanmı olcakmış......niçin sızlıyormuşşş
saol canım bakalım olursa mutlu olucam inşallahhayırlı uğurlu olsun hayatımm...İşallah olur ay ne güzell...
saol canım ben korkmuyorum alıştım artık valla diş neki diyorum...
Kanal tedavim de bi sorun yokmuş bastırıyo acımıyo hiç üzerinde yerkende acımıyo sadece çay falan içerken nasıl sızlatıyoo ...ozaman dayanamıyorum.Hassasiyet varmış aralarını temizledi kazıdı hassasiyet macunu ve fırçası yazdı onları alıcam şimdi geçmesi gerekli dedi..Geçmezse kanalı tekrar açacak :bbo:
hayırlı uğurlu olsun hayatımm...İşallah olur ay ne güzell...
saol canım ben korkmuyorum alıştım artık valla diş neki diyorum...
Kanal tedavim de bi sorun yokmuş bastırıyo acımıyo hiç üzerinde yerkende acımıyo sadece çay falan içerken nasıl sızlatıyoo ...ozaman dayanamıyorum.Hassasiyet varmış aralarını temizledi kazıdı hassasiyet macunu ve fırçası yazdı onları alıcam şimdi geçmesi gerekli dedi..Geçmezse kanalı tekrar açacak :bbo:
ne kadar rahat anlatıyosun...alışmışsın ya....ben irkilirim....iyi ama ..inşallah geçer..başka bişey gerekmez
Dr o kadar iyiki tanıdık nazım geçiyo... hiç acımıyokii zaten acıyacağı zaman biraz dayan diyo uyuşturuyo duymuyorum bazen eline saldırıyodum..Ayy kardeşimde deli etti acımıycak şeyden tırsıyo kaçıyo iğneyle steril su sıkıyo korkuyoo...dişleri çürümüş kökü kalmış yaptırmıyo...Aman çürüğün ağrın yoksa şükret canım ağrısa zaten herşeyi göze alıyosun...
İş tam senlikkk emel takı falanmı yapacaksın sabaha kadar uğraşırsın seviyosun zatenn ...süper valla...
Dr o kadar iyiki tanıdık nazım geçiyo... hiç acımıyokii zaten acıyacağı zaman biraz dayan diyo uyuşturuyo duymuyorum bazen eline saldırıyodum..Ayy kardeşimde deli etti acımıycak şeyden tırsıyo kaçıyo iğneyle steril su sıkıyo korkuyoo...dişleri çürümüş kökü kalmış yaptırmıyo...Aman çürüğün ağrın yoksa şükret canım ağrısa zaten herşeyi göze alıyosun...
İş tam senlikkk emel takı falanmı yapacaksın sabaha kadar uğraşırsın seviyosun zatenn ...süper valla...
ay canım işallah geçerde tekrar gerek kalmaz kanal açmaya falan :Saruboceq:
ne güzel sen çok cesaretlisin ...ben senin kardeşin gibiyimdir...
vallahi yeşim...çiçekleri buketle alcam kendim...cam dekorlara vazolara...tasarlıyıp yerleştitirem...çerçeveler mumlulklar olsun istiyorum zaten varda ...onları taşlarla simlerle süslüycem..böyle gümüş takılar olmalı...muhakkak...strawsiki taşlar falan olmalı...tokalar broşlar..florlarda olmalı...hatta taşlı mini çantalar...ya böyle çıfıt çarşısı gibi olsun istiyorum..küçük bi yer ama çok büyük değil...ama ben onun içinde mutlu olurum..geceleri hiç dert etmem canım sıkılmaz sabaha kadar pyalanırım..çok kazanıyormuş dükkan.yanyana iki tane bunlar..bu satan ablanınki..diğerine iş bırakmıyormuş...ama ablanın kızı izmirde ünv kazandı...oraya yerleşcekler..sadece kızı var zaten satıp gidicek...bakalım olurmu olmazmı bilmiyorum ama..olursa güzel olur..gündüz dershane akşam dükkan..:) :)evimin karşısındaya...komşu komşu 10 metre yok..istiyorum dua edinnn
Ayy tam senlikk taşlar maşlar çiçekler...vallaha haaa :roflol:ne güzel sen çok cesaretlisin ...ben senin kardeşin gibiyimdir...
vallahi yeşim...çiçekleri buketle alcam kendim...cam dekorlara vazolara...tasarlıyıp yerleştitirem...çerçeveler mumlulklar olsun istiyorum zaten varda ...onları taşlarla simlerle süslüycem..böyle gümüş takılar olmalı...muhakkak...strawsiki taşlar falan olmalı...tokalar broşlar..florlarda olmalı...hatta taşlı mini çantalar...ya böyle çıfıt çarşısı gibi olsun istiyorum..küçük bi yer ama çok büyük değil...ama ben onun içinde mutlu olurum..geceleri hiç dert etmem canım sıkılmaz sabaha kadar pyalanırım..çok kazanıyormuş dükkan.yanyana iki tane bunlar..bu satan ablanınki..diğerine iş bırakmıyormuş...ama ablanın kızı izmirde ünv kazandı...oraya yerleşcekler..sadece kızı var zaten satıp gidicek...bakalım olurmu olmazmı bilmiyorum ama..olursa güzel olur..gündüz dershane akşam dükkan..:) :)evimin karşısındaya...komşu komşu 10 metre yok..istiyorum dua edinnn
ayy işallahh canım yaa 1 haftaya belli olur kullan dedi bakalım...
Haftaya izine ayrılıyoruz Selçuğun da dişi yapılacak düzelmezse onunla giderim benimkide yapılır artıkk...
işallah düzelirde gerek kalmaz canım
haftaya derken bu pazaretsi mi yani :uhm:
ayy işallahh canım yaa 1 haftaya belli olur kullan dedi bakalım...
haftaya izine ayrılıyoruz selçuğun da dişi yapılacak düzelmezse onunla giderim benimkide yapılır artıkk...
ay canımm nasıl da heveslenmişisn yaa işallah canım işallahhhhhhhhhhhhh olur gölüne göre tasarlarsın herşeyiiii:Saruboceq::Saruboceq:
yok canım 1 hafta daha çalışıcaz sonraki ptesi...
DİMİ YA..FAHRİŞ..ARIK SİZE FOTO ÇEKMEYE DOYAMAM..ONUDA YAPTIM BUNUDA YAPTIM DİYEEE:dance:
ay izin ..izin izin..en sevdiğim şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) ne güzel ne güzel ne şanslısın kuşumm
ay izin ..izin izin..en sevdiğim şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:) ne güzel ne güzel ne şanslısın kuşumm
sen o en sevdiğin şeyi unut baya bi..
İşlere kalkışıyorsan bunları göze alman lazımm canımın içi...
Dükkanından çıkamazsın artık her sene dersaneyi bırakamıyodun.
Hee birde sadece akşamlarımı açacaksın dükkanı.Nasıl olacakki öyle... fisfisfis
NE DEMEK HAYATIM İNŞALLAH OLURDA...BEN SİZE YAĞDIRIRM YAAAAhıı anladım canım napıcan peki izinde evdemisin yoksa gidecen mi annenin yanına falan
ay tabi canım bol bol çeker gönderririsn artık bizee a.s aa bak olur da alırsan dükknaı artık senin ellrinle hazırlanmış birer takı da biz isteriz hayatım hiç kaçışın yok yaniiiiiiiiii ona göreeezemuszemuszemuszemus
sen o en sevdiğin şeyi unut baya bi..
İşlere kalkışıyorsan bunları göze alman lazımm canımın içi...
Dükkanından çıkamazsın artık her sene dersaneyi bırakamıyodun.
Hee birde sadece akşamlarımı açacaksın dükkanı.Nasıl olacakki öyle... fisfisfis
günaydın şekerler iyi haftalarrrrrrropuyorumnanaktan