Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

harikayım..bu gün bütün güzellikler ve oluml u düşünceler beni bulacak.....

ırmak nasıl..sarı prenses iyimiii

ohh ohh Allah neşeni arttırsın... :lepi:
iyi canım yalnız biraz burnu akmaya başladı akşam nazlı bebek gibiydi...

ohh ohh Allah neşeni arttırsın... :lepi:
iyi canım yalnız biraz burnu akmaya başladı akşam nazlı bebek gibiydi...

ay geçmiş olsun hayatım...çenesi nasıl oldu geçtimi iz falan kalmaz inşallah...
ay havalar ok soğudu ...vallahi ya...birde bu kış son bilmem kaç yılın en soğuk kışı olucakmış ya...denizler falan buz tutucakmış...çoık hastalanmadan atlatırız inşallahhhh

Kapandı yarası kırmızılık kaldı biraz ama sadece çizik gibi bişey kalacak gibi duruyor... :Saruboceq:
Ayy işallahh çok hasta olmazlar yaaa...nefret ediyorum kıştannn :umursamaz:

Kapandı yarası kırmızılık kaldı biraz ama sadece çizik gibi bişey kalacak gibi duruyor... :Saruboceq:
Ayy işallahh çok hasta olmazlar yaaa...nefret ediyorum kıştannn :umursamaz:

ay etme kıştan nefret...çok güzel nostaljik oluyor...keşke evde sobamız olsada üstünde kestane pişirsek.....ay bak şimdi iyice nostaljiye daldım....böyle köye giderdik ben çok küçüktüm hatırlıyorum babannem rahmetli...maşınka yakardı odada iki katlıdı evi üst katta herkese oda vardı..her odada soba..yığılırdı bahçeye karlar..boyum kadar olurdu..bayramda giderdik 3-4 gün kalırdık..babannem maşınkanın içine tepsile çekirdek koyar kavurudu..tuzlu tuzlu bi tepsi..bir oturuduk 10 kişi yerdikkkkkk...ay allahım ne güzeldi ya..hep maşıngaya özenmişimdir....

Hala bıkamadımı dersin :roflol:

bak bak bakkkkkkkkkkk meydanı boş bulmuşlar yokluğumdan faydalanmışlar arkamdan bol bol dedikodumu yapmışlar yaaaaaaaaaaa ehh ne diyeyim ben sizeeeeeee klava:klava: bıkmadım işte bıkmadım varmı ötesiiiii kaydirigubbakcemile2 allahh allahhhhhhhh sabahlar olmasınnnnnnn kıskananlar zemuszemuszemuszemusçatlasınnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool:

kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan
nerelerdesinizzzzzzzhihoyyyt

Ulan fahrişş ne diyim ben sanaaa...
Geldim geldim nerelerdesin bakıyimmm napıyon ne ediyon...
Ayy hiç çalışasımm yokk evde yatasımm var yaaaaa....

Ulan fahrişş ne diyim ben sanaaa...
Geldim geldim nerelerdesin bakıyimmm napıyon ne ediyon...
Ayy hiç çalışasımm yokk evde yatasımm var yaaaaa....

iyiym canım buralardayım valla da işlerden giremiyorum bu aralar pek hiç bişeye bakamıyorum sizler napıyonuz iyimisiniz yoktur işallah bi yaramazlık opuyorumnanaktan

Yok canım bi yaramazlık ..Allaha şükür geziyoz tozuyozz iyiyiz yanii...
Sende varmı bi gelişmeler okumaya geçtimi la ayberkkk Irmak dün akşam sizi anıyodu valla...
Gönderdiğin elbiseyi askıya asıyoduk bunu alan benim Fahriye ablammı Fahriye teyzemmi diyo ... :1hug:
Ablalığı mı kalmış dedim teyze o teyze babanne olacak hatta didimmm... :roflol:
Şaka bi yana andık sizi canım...
Bir sürü teyzem var benim valla napıyımm diyoo bide zemuszemus

HAYDİ BAKALIM..KIZLAR NERLERDESİNİZ BEEEEEEEEEEEE....KAÇ GÜNLERDİR HİÇ YAZIŞAMIYOK...KURUDUK VALLAHİİİİİİİİİİİİdelikafadulden

Geldumm geldummm nbr kız patoşş yazaşamıyoruz eskisi gibi ...

ya fahriş zqati 3 gün sonra cvp veryor..... çocuk çalışmaları ne olduki...?

günaydın kızlarrrrrkaydirigubbakcemile2
nasılsınızzzzzz opuyorumnanaktan

ya fahriş zqati 3 gün sonra cvp veryor..... çocuk çalışmaları ne olduki...?

ay kızım napıyım hiç giremiyorum ki evde desen hiç sorma kendimi kaybediyom ayberkle biyandan uğraş bi yandan yemek yap hiç vaktim kalmıyor zaten ayberki derslerinin bitmesi 12 i buluyor vallahi kendime bile doğru düzgün vakit ayıramıyorum
çocuk çalışmalrına gelince aynen değişen bişey yok işte bu ayı bekliyoduk bu ayda fos çıktı dün adet oldum işte yarın yada pazaretsi tekrar gidcem adetinin 3. 4. günü gel demişti aynı şeyleri baştan yapıcaz artık ama sıkılmaya başaldım yine yakında bırakabilirm dr a gitmeyi hep aynı şeyleri yapmak çok sıktı beni geçen seferde zaten o yüzden bırakmıştım en iyisi herşetyi oluruna bırakmak olursa olur olmzasa napalım özgür zaten diyo 2 sene daha olmasın bidaha yapmam diyo çocuk falan kısmet artık

HAYDİ BAKALIM..KIZLAR NERLERDESİNİZ BEEEEEEEEEEEE....KAÇ GÜNLERDİR HİÇ YAZIŞAMIYOK...KURUDUK VALLAHİİİİİİİİİİİİdelikafadulden

ay canım benim kıyamam valla çocukalr bile özledi birbirlerini yaa dur bu akşam sizde bizde müsait olursanız açalım bari pc yide görüşsünler canım opuyorumnanaktan
ay valla gezin tozun canım bizim yerimize de biz artık hafat arası hiçbiyere çıkamaıyoruz hep evdeyiz ayberkin ödevlerinden dolayı a.s ayberkler daha okumaya geçmediler canım daha harfleri öğreniyolar işte öğrendikleri harflerle en fazla 3 harfli kelimeler yazıyolar okuyolar yavaş yavaş ilerliyolar işte

Günaydınnlarrr ....
Ayy fahrişş ne kadan zor yaaaa....Okumayı öğrenmesi falan...
Çocuk için doktora bu seferde git bakalımda bi aşımı yapıyolar ne oluyosa olsun bi daha gitmezsin artık...
Bende bunaldım artık fahriş yaaa haftaya izine çıkıcam yeter artık hiçbirşeye tahammül edemez oldum...
Ev işine yetişemiyorum Irmağa vakit ayıramıyorum ...İşyerindekiler müşteriler ayrı bir boğuyo her gün bi tantana...
Zaten seneye eylül ayına okula başlamasına ayrılmayı istiyorum Selçukta çık artık okula başlayınca zor olacak diyo e kimsede yok bakacak edecek...Şimdilerde 2. çocuğu tekrar istemeye başladık kii o zamana kadar doğar diye .Tabii işallahh Allah kısmet ederse .Bu sefer daha bi istekliyim nerde bebek çocuk görsem ağlayasım geliyo yaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben Şimdi 5 aylık olmuştu diye...

günaydın canım
zor gerçekten hayatım çok zor gerçekten sabır isteyen bi iş 1. sınıf kısmet ederse seneye 1. sınıfta sende anlıyacaksın ne demek istediğimi ben de şu dönemde o kadar isterdim ki evde olmayı yetişmek çok zor hele hafta sonu bile doğru düzgün dinlenemiyosun herhafta ütü oluyo valla hergün gömlek kirletiyo bende aldım beş tane gömlek 3 tane pantolon hergün değiştiriyorum mecburen her hafta sonu çamaşır yani allahtan özgür çok yardım ediyo sağolsun o da yardım etmese hepten zor yani işim bencede çıkma durumun varsa çık hayatım daha iyi ilgilenirsin ırmakla da çocuk işini de iyi düşünmüşün hayatım sakın sakın ırmağın 1. sınıf zamana denk getirme hemen başla çalışmalara kendini de üzme hayatım bak bize 3 sene oluyo nerdeyse ama hala tık yok :1no2: her ay bi ümitle bekliyosun işte :1no2::1no2:

Ayy o çamaşır ütüden bende bıktımm .Okadar çamaşır yıkanıyoki e Selçuk hergün yada günaşırı gömlek değiştiriyo takım elbise giyiyo...Dün akşam yine ütü yaptım kaldırmıyorum zaten masayı.5 tane gömlek ütülemişim..pazar gününe iş bırakmayım istiyorum hiç...Kardeşimde bizde onuda işten çıkardılar öyle iş arıyo ...
Dün geç olduğu için bulaşık makinasıyla çamaşır makinasını hazırladım çalıştıramadım aradımda çalıştır dedim bari akşama gidince bitmiş olur onlar...
Kocalarımız yardım ediyo Allaha şükür dün erken gitti hamsi almış fırında hamsi buğulama yapmışlar salata falan sofra kuruluydu...Ben işten çıkıncada böyle olurmu bilmem ama işallah olur :icecream:

Canım sen şimdi Irmağın okul zamanına denk getirme dedinya o kafamı kurcalıyo benim zaten ...
Öbürki çok planlıydı ırmğın okuluna kadar 6 aylık olacaktı ama şimdi hamile kalsam bile temmuz-ağustosa geliyo e eylülde okula başlayacak ırmak 1 ay sonra falan yani...Kötü bi zmanmı Selçukta saçmalama öteki çok minik olacak sana zararı olmazki hep uyur zaten sende Irmağın dersleriyle ilgilenirsin diyoo bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…