Günaydınn canımmm...Nasılsın...
Duydunmu Emel iş için istanbula yada bursaya gelecekmişş ... :roflol:
Sen inandınmı ben inanmadım karı bi işle gelemiyodu senelerdirr gelemedi...şimdi 2 işle babayı gelir ...
Günaydınn canımm
20 10 / 2010 gününden sevgilerleee diyorum vee çok güzel bir gün olmasını diliyorum... opuyorumnanaktan
Günaydınn canımmm...Nasılsın...
Duydunmu Emel iş için istanbula yada bursaya gelecekmişş ... :roflol:
Sen inandınmı ben inanmadım karı bi işle gelemiyodu senelerdirr gelemedi...şimdi 2 işle babayı gelir ...
Heheeh farkettin dimi tarihi...
Hoşgeldin emel...ne haberr ne var ne yokk???
Çok dedikoducu pislikimdir ...agresifim kompleksliyim kıllı dişi recebim ben :)))
Yenimi farkettin sazanımm...aaaaaaaaaa kız ben o tarihi hiç farketmedim yaa şimdi siz tekrar yazınca farkettimdelikafadulden
patoşum hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnopuyorumnanaktan kız bu yeşim varya sen yokken hep böyle dedikodunu yaptı haaa haberin olsunnsempatiksalakcinni
Yenimi farkettin sazanımm...
İspiyoncu pisliğimmm
Saol canım.çok güzelmiş canım güle güle kullansın cimcimee:1hug:
Çok ayıp bişey dimi :kedi: doğruu...ay evet kız bugün bi sazanlık var üzerimdeeeeesempatiksalakcinni
ispiyonlarım tabiiiiiiii niye dedikodu yapıyon aaaaaa çok ayıppalsanaalsanasmile
Afiyet olsun canım bende gidiyorummm kaydirigubbakcemileben yemeğe gidiyo kızlarrrrrrrrr
ya kızlar ben çok yoğunum yazamıyorum...fazla yazışmayın..çok kaçırmış olmıyayım..yeşimcim çok güzelmiş....güle güle kullan bu aradaa...çok cici....