Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

iyiyim canım çok şükür sen nasılsınnopuyorumnanaktan
ay yok kendisi de gelemez başkalrını gönderiri mal almaya bu artık yerinden kımıldayamazzz biyere nerdeeee birde gelip bizlere uğrayacak:1closedeyes:

Günaydınn canımm
20 10 / 2010 gününden sevgilerleee diyorum vee çok güzel bir gün olmasını diliyorum... opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2
Günaydınn canımm
20 10 / 2010 gününden sevgilerleee diyorum vee çok güzel bir gün olmasını diliyorum... opuyorumnanaktan

günaydın günaydınnnnnnn şekercim sana daaaa işallah dedğin gibi güzel bir gün olurrrrrr

Günaydın Kızlar.........
ay evet 2010/2010 dimi inşallah çok güzel şeyler olur......ikinizide kocaman öpüyorummm

dedikoducu...cimri pislik......aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Heheeh farkettin dimi tarihi...
Hoşgeldin emel...ne haberr ne var ne yokk???
Çok dedikoducu pislikimdir ...agresifim kompleksliyim kıllı dişi recebim ben :)))

Heheeh farkettin dimi tarihi...
Hoşgeldin emel...ne haberr ne var ne yokk???
Çok dedikoducu pislikimdir ...agresifim kompleksliyim kıllı dişi recebim ben :)))

aaaaaaaaaa kız ben o tarihi hiç farketmedim yaa şimdi siz tekrar yazınca farkettimdelikafadulden
patoşum hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnopuyorumnanaktan kız bu yeşim varya sen yokken hep böyle dedikodunu yaptı haaa haberin olsunnsempatiksalakcinni

Fahriş senin oğlun var Emel belki sen almak istersin bak bu sabah indirimden Irmağa nevresim takımı aldım 33 lira Soley marka .. ihtiyacımızda vardı hemen kaptım..

Yenimi farkettin sazanımm...
İspiyoncu pisliğimmm

Fahriş senin oğlun var Emel belki sen almak istersin bak bu sabah indirimden Irmağa nevresim takımı aldım 33 lira Soley marka .. ihtiyacımızda vardı hemen kaptım..

çok güzelmiş canım güle güle kullansın cimcimee:1hug:

çok güzelmiş canım güle güle kullansın cimcimee:1hug:
Saol canım.

ay evet kız bugün bi sazanlık var üzerimdeeeeesempatiksalakcinni
ispiyonlarım tabiiiiiiii niye dedikodu yapıyon aaaaaa çok ayıppalsanaalsanasmile
Çok ayıp bişey dimi :kedi: doğruu...
Eeee sen niye yapıyodun o zamann...
:mymeka:

ben yemeğe gidiyo kızlarrrrrrrrr
Afiyet olsun canım bende gidiyorummm kaydirigubbakcemile

ya kızlar ben çok yoğunum yazamıyorum...fazla yazışmayın..çok kaçırmış olmıyayım..yeşimcim çok güzelmiş....güle güle kullan bu aradaa...çok cici....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…