Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

:jeyyar::jeyyar:
o kadar çok mail geliyoki kaçırıyorum bazen

o kadar yoğunsun yani..her yerden mail geliyodur....vallahi ben senin kadar yetişemem karıştırırm..

ırmak napıyo
kimde bu gün halamı bakıyor

o kadar yoğunsun yani..her yerden mail geliyodur....vallahi ben senin kadar yetişemem karıştırırm..

ırmak napıyo
kimde bu gün halamı bakıyor

Bişey yokki hayatım zaten mail geliyo tıklıyon açıyon...
Irmak halada canım o bakıyo .
Aleyna nasıl okul nasıl gidiyor

İYİ CANIM ALEYNA ÇOK İYİ..ÇOK ALIŞTI OKULA ARKADAŞLARINA....

kitap setleri..boyaları hamurları gelmiş bu hafta..kalemlikleri falan çok tatlıydı....onların ana sınıfı pilot anasınıfı seçildi...geçen hafta ..çok güzel eğitim veriyorlar..öğretmende çok iyi..zaten o öğretmeni ben seçmiştim..3 tane ana sınıfı öğretmeni var...ben bizimkini özellikle istemiştim müdürden.. ekimin 15 de..aktifite dersleri başlıycak...özeş yetenekelrine göre..satranç.. bale. folklor etkinlikleri aktiviteleri olucak...güzel yani sıkıntı yok koşa koşa gidiyor..okulaaa

kızlar selammmhihoyyyt
ben geldim çok şükür a.s
yeşimcim canım sevindim iyi olmasına cimcimenin valla akşam çok üzüldüm çok canım sıkıldı geç olmasaydı arıcaktım ama baktım saat 1 e geliyodu sorun çıkarmıyodur işallah halada değilmi canım alıştımı a.s
emelcim canım sen nasılsın aleynam nasıl nasıl gidiyor okul bizimkini valla sormayın her akşam ödev kavgası yapıyoruz ama alıştı artık ödev yapması gerektğini biliyor artık çok şükür ilk başlardaki gibi boşver sonra yaparız demiyo bu arada teyzeleri 5. yıldızımızı da aldık öğretmenimizden opuyorumnanaktan
benim dr işine gelince pazaretsi gittik karnımdan iğne vurudlar çatlatma iğnesiymiş o günden beri her akşam birlikte oluyoruz pazartesiye kadar devam edicez pazaretsi sabah yine kontrol var bakalım ne olacak

ay canım benim yaa çok güzel oluyo anasınıfı vallahi emelcim tadını çıkarın biz ayberkin hastalıkalrınıdan valla hiç anlamadık nasıl geçtiğini ama yılsonalrı falan çok güzeldi

Emelcim ay ne güzel bizimkilerde her yıl yapıyodu o hazırlıklar o gösteriler çok güzel oluyor yaa... :asigim:
Maşallahh diyelim öğretmenide iyiymişş maşallah cimcimeye...
Bende bi okul buldum ama Selçuk gerek yok diyo bilmiyorumm
özel tam gün 373 lira işyerime çok yakın caddede...
Ahmet Şimşek Koleji: Ana Sayfa
Güzel okul Sevimle gidip gezdik indirimde yaptı bale,jimnastik yüzme falanda yanında ücretsiz verilen eğitimler...12 ay senet yapıyosun ama 10 aya düştü bunu. fisfisfis
Kız fahriş karnından iğnemi yaptılar ayy canım yaa canın yandımı...
Ayberkimizin Allah zihnini açık etsin ..Ben böyle çocukken ödevim geciktiği zaman yetişmiycek diye başlarmışım ağlamaya...ağlaya ağlaya yaparmışım ödevim var yapamadım diye :roflol:

çok güzelmiş yeşim okul ya..baksana yıllardırda çalışıyormuş...klüpleri falanda çok güzel..ay buralarda olsadı öyle ben gönderirdim...fiyatıda her şeyi içinde olunca çok iyi geldi bana....

ay canım benim yaa çok güzel oluyo anasınıfı vallahi emelcim tadını çıkarın biz ayberkin hastalıkalrınıdan valla hiç anlamadık nasıl geçtiğini ama yılsonalrı falan çok güzeldi

evet siz geçen sene hiç birşey anlamadınız ya....hep hastalıkla uğraştınız...
karnından iğne nasıl bişey fahriş ya..kocaman bir iğnemi bu.....acıdımı..ay hadi bakalım inşallah bu sefer tutar da..bu eziyetleri çekmessin bir daha

evet canım anlamdık valla bişey napalım sağlıklı olsunda oğluşum o yeter
evet canım karnımdan yaptılar ilk defa oldum öyle işallah dedeğin gibi olur helak olduk her akşam her akşam vallhi:roflol:

ay okul güzelmiş yeşimcim hem de yakın hem de fiyatıda çok uygun gönderseniz aslında canınıda sıkılmaz çocuğun ya baksana halada da kalmak istemiyor alıştı çünkü çocuk hep okuldaydı şimdiye kadar .
yok canım canım yanmadı iğne yapılınca çok ince uçlu bir iğneydi kendin bile yaparsın dedi dr da ben yapamam tabi hastanede yaptırıdık
ay bizimkide öyle hem çene yapıyo hem ders ondan sonrada ay bitiremicem diye bağırınıyoakannehir
amin canım allahım hepimizin evlatalrına zihin açıklığı versin en iyi yerlerde görelim evlatlarımızı:Saruboceq:

doğru diyorsun vallahi her gece her gece o iş olurmu ya insana fenalık gelir..bide görev icabı gib..:roflol:
aman aman hadi tutturun bu sefer...

:roflol: insanın yapasıda gelmez mecbur gibi olunca ...
Kız fahriş tutarsa daha yetti gari öte git artık deyiverirsin.9 ay :1closedeyes: :a015:

:roflol: insanın yapasıda gelmez mecbur gibi olunca ...
Kız fahriş tutarsa daha yetti gari öte git artık deyiverirsin.9 ay :1closedeyes: :a015:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fahriş dicekkkk...öte git dicekkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay allah seni yeşim ya güldürdün beniiii.....
allahta güldürsün seni emiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Hala bıkamadımı dersin :roflol:

Son düzenleme:
Hala bıkamadımı dersin :roflol:

sence bu hatun bıkarmı......:roflol::roflol::roflol:
ilerde hamile kalınca ...adam yapmıyalım der...bu olmaz...yapmaksa şimdi doğururum diye adamı tehdit...edip üstününe atlar....tombilik bişey olurrr...top gibi yuvarlanır adamın üstündeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Tünaydın kızlar nerelerdesiniz... opuyorumnanaktan
Fahrişş ne diyosun bu duruma bi açıklık getirrr :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…