Slm lar...ne haber kızlar ..ay fahriş ne zor ya....bizimde alt katta benim çok eski arkadaşım var benden sonra taşındı..ailecek görüştüğümüz kızı 1. Sınıfa başladı aynı senin gibi mahvoldu ..o ödevler bitmek bilmiyor ve onlar sabah gidip 3 te okuldan çıkıyorlar....
Görünce üzülüyorum yaaa...allah yardımcınız olsun..bu arada inşallah tedavi işe yarar bu seferrr
Günaydınn ayy hadi hayırlısı canımm...
Az önce hala aradı Irmak hüngür hüngür ağlıyo annemi istiyorum diye kahvaltıdada babamı özledim beni alsın diye ağlayıp yememiş hiç bişey ..Moralim bozuldu başıma ağrı girdi :çok üzgünüm:
ay canım kıyamam yaa niye öyle yaptıkı kalıyodu hep halada sorun olmuyodu üzülme canım ya arada öyle yapıyolar
ayy bilmiyorum ki canım.
Çok canım sıkılıyo annemlerin gitmesi çok kötü oldu.
Ne yapacağımı şaşırdım bende... :sinifsinif:
hoşgeldin canım ayy sen ne kadar yoğunmuşsun yaa...Kolay gelsin bacım seninde işin zorr... :bbo:
Ay biz dünden beri olaylıyız çok çok kötüydümm yaaa...Irmak dün evde düştü çenesini taşa vurdu yarıldı. :çok üzgünüm:
Hastaneye gittik dikiş dedi dr.eğitim ve araştırmaya gönderdi orada öldüm öldüm dirildim..Ama atmadılar yapıştırdı bantladı orayı 4 gün hiç açmadan duracak..
Ayy ilk defa böyle büyük bişey oldu bu yaşına kadar olmamıştı hiç emel yaa kolumu bacağımı kestiler sandım onu öyle görünce. Allahım bunada şükür korudu yarabbim :Saruboceq:
ayy biliyorum emel aleynada içim fena olmuştu dayanamıştım en korktuğum şeydir bunlar...ay ay ay ya..çok geçmiş olsun hayatım...ah yavrum ah....canı nasıl açımıştır..kıyamam ..küçük yüreği mahvolmuştur..çok iyi anlıyorum yeşim seni...biliyosun geçen sene düştü dişleri damağına girdi..ondan önceki sene parkta çocuğun biri demir salımcakla çarrptı kafası..yarıldı..dikiş attılar..alnına..orasını öle bandajlı gördükçe mahvolmuştum..hele ağzını ilk gördüğümde..kalbim dur du elim ayağım salı vardiididi
seni çok iyi anlıyorum..o halde hastanede insan mahvoluyor..inşallah iz falan kalmaz canım...çenede oynattığı yer..inşallah tutar ..yapışır....
ben öle düştüğü zaman birilerine 1 ekmek bir paket tuz veriyourm sadaka niyetine....canım... ..sende yap ..allah koruyor..
ayy biliyorum emel aleynada içim fena olmuştu dayanamıştım en korktuğum şeydir bunlar...
Aleynanın geçtimi izi kaldımı ...
Çenesi hç durmuyo zaten bu sabahta yırttı kendini iyice kötü oldu gerildi bak şimdi açılacak dikecekler diyorum ama yok dinlemiyor ..Sonrada aramış özür diliyo ağladığı için..
Şimdilik iyi bakalım dikkat ediyoruz su falan değmeyecek baya bi yapışana kadar görünmeyen yerde gıdığında izi de çizgi kalır dedi dr.
bizde evi ilaçladık bugün hamam böceği türedi evden tiksindim yaa ...ctesiden planlamıştık halalar bize ilaç vermişti çok etkiliymiş pompalı falan böyle...o yüzden evde yatak odasını falan hep açtık havalandırmıştım dün yatakları yorganları halıları o halıyı oraya koymasaydım düşmeyecekti diye suçladım durdum kendimi, senağlama
Sabah erken kalktık işte arabada bekledik selçuk ilaçladı bütün evi arabada uyuyodu gidene kadar gidince uyandı ırmak ...aman iyice çenem düştü yemeğe çıkıyoruz gelince konuşuruz ..
Fahriş te naptıı acaba dr a gidecekti sabahtan gitti heralde...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay günaydın kızlar en sonunda geldiniz..kaç gündür nerlerdesainiz...
ay yeşimcim iyileşmesine çok sevindim hayatım...
e neler yapıyorsunuz...fıstıklar
hoşgeldin canım ..Valla ben buralardayım burayı görmemişim ..Yoğun bu aralar çalışıyoruz ne olsun ...bişey yaptıpımız yokk...
ana sen nasıl görmedin burayı..kız... akşınnn koşturuyodun...kesin buraya bakamadın....delikafadulden