Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Slm lar...ne haber kızlar ..ay fahriş ne zor ya....bizimde alt katta benim çok eski arkadaşım var benden sonra taşındı..ailecek görüştüğümüz kızı 1. Sınıfa başladı aynı senin gibi mahvoldu ..o ödevler bitmek bilmiyor ve onlar sabah gidip 3 te okuldan çıkıyorlar....

Görünce üzülüyorum yaaa...allah yardımcınız olsun..bu arada inşallah tedavi işe yarar bu seferrr

YEŞİM KUŞUM NEREYE ATTIN FOTOLARI YA BENDE BAKCAM G MAİLDE HİÇ BİŞEY YOIK...AY BEN DÜN GECE 2 YE KADAR NETTEDİM...HİÇ GÖRMEDİM SENİİİİİguclubacismile

Slm lar...ne haber kızlar ..ay fahriş ne zor ya....bizimde alt katta benim çok eski arkadaşım var benden sonra taşındı..ailecek görüştüğümüz kızı 1. Sınıfa başladı aynı senin gibi mahvoldu ..o ödevler bitmek bilmiyor ve onlar sabah gidip 3 te okuldan çıkıyorlar....

Görünce üzülüyorum yaaa...allah yardımcınız olsun..bu arada inşallah tedavi işe yarar bu seferrr

evet canım çok zor valla allah yarımcımız olsun artık bizim 2-3 ay ayberkle işimiz var zaten tamamen ona odaklandık şuan akşamalrı tek işimiz ödev yapmak olduakannehir
sağol canım ya işallah işe yarar bu sefer yarın bakalım tekrar kontrol var ne olacak bilmiyorumkismile

günaydın şekerlerrr
nasılsınızzzzzzzzzzz
şimdi dr dan geliyorum herşey gayet normal gidiyomuş pazaretsi günü tekarar gidicem tekrar bakıp çatlatma iğnesi yapacakmış o gün a.s

Günaydınn ayy hadi hayırlısı canımm...
Az önce hala aradı Irmak hüngür hüngür ağlıyo annemi istiyorum diye kahvaltıdada babamı özledim beni alsın diye ağlayıp yememiş hiç bişey ..Moralim bozuldu başıma ağrı girdi :çok üzgünüm:

Günaydınn ayy hadi hayırlısı canımm...
Az önce hala aradı Irmak hüngür hüngür ağlıyo annemi istiyorum diye kahvaltıdada babamı özledim beni alsın diye ağlayıp yememiş hiç bişey ..Moralim bozuldu başıma ağrı girdi :çok üzgünüm:

ay canım kıyamam yaa niye öyle yaptıkı kalıyodu hep halada sorun olmuyodu üzülme canım ya arada öyle yapıyolar

ay canım kıyamam yaa niye öyle yaptıkı kalıyodu hep halada sorun olmuyodu üzülme canım ya arada öyle yapıyolar

ayy bilmiyorum ki canım.
Çok canım sıkılıyo annemlerin gitmesi çok kötü oldu.
Ne yapacağımı şaşırdım bende... :sinifsinif:

ayy bilmiyorum ki canım.
Çok canım sıkılıyo annemlerin gitmesi çok kötü oldu.
Ne yapacağımı şaşırdım bende... :sinifsinif:

ay allah ya üzüldüm bak şimdi ben de :1no2:
tabi annende sorun çıkarmıyodu kalıyodu canım benim yaa :1no2:

günaydın kızlar iyi haftalar....

çok özledim ben siziiiiiiiiiii olumunekankayizsmile
ne zamandır doğru düzgün yazamıyorum..osym de sorunlar çıktı herşey iptel edildi..üniversite sınavındada hile varmış ek yerleştirmeler iptal edildi..10 gündür sürekli liste ..tercih uğraşıyoruz kafayı kaldıramıyorum.....:sinifsinif::sinifsinif:

ay yeşim öyle ağlayınca işte insan mahvoluyor ya.... ne oldu sonrta düzeldimi ...gittinmi almaya...aleyna hep ağlıyodu ya..üf vallahi şimdi okuyunca üzüldüm..anneannede illaki farklı oluyor canım...
fahrişim hadi bakam bu gün hayırlısıyla bu iş olucak içime doğdu...opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım ayy sen ne kadar yoğunmuşsun yaa...Kolay gelsin bacım seninde işin zorr... :bbo:
Ay biz dünden beri olaylıyız çok çok kötüydümm yaaa...Irmak dün evde düştü çenesini taşa vurdu yarıldı. :çok üzgünüm:
Hastaneye gittik dikiş dedi dr.eğitim ve araştırmaya gönderdi orada öldüm öldüm dirildim..Ama atmadılar yapıştırdı bantladı orayı 4 gün hiç açmadan duracak..
Ayy ilk defa böyle büyük bişey oldu bu yaşına kadar olmamıştı hiç emel yaa kolumu bacağımı kestiler sandım onu öyle görünce. Allahım bunada şükür korudu yarabbim :Saruboceq:

hoşgeldin canım ayy sen ne kadar yoğunmuşsun yaa...Kolay gelsin bacım seninde işin zorr... :bbo:
Ay biz dünden beri olaylıyız çok çok kötüydümm yaaa...Irmak dün evde düştü çenesini taşa vurdu yarıldı. :çok üzgünüm:
Hastaneye gittik dikiş dedi dr.eğitim ve araştırmaya gönderdi orada öldüm öldüm dirildim..Ama atmadılar yapıştırdı bantladı orayı 4 gün hiç açmadan duracak..
Ayy ilk defa böyle büyük bişey oldu bu yaşına kadar olmamıştı hiç emel yaa kolumu bacağımı kestiler sandım onu öyle görünce. Allahım bunada şükür korudu yarabbim :Saruboceq:

ay ay ay ya..çok geçmiş olsun hayatım...ah yavrum ah....canı nasıl açımıştır..kıyamam ..küçük yüreği mahvolmuştur..çok iyi anlıyorum yeşim seni...biliyosun geçen sene düştü dişleri damağına girdi..ondan önceki sene parkta çocuğun biri demir salımcakla çarrptı kafası..yarıldı..dikiş attılar..alnına..orasını öle bandajlı gördükçe mahvolmuştum..hele ağzını ilk gördüğümde..kalbim dur du elim ayağım salı vardiididi

seni çok iyi anlıyorum..o halde hastanede insan mahvoluyor..inşallah iz falan kalmaz canım...çenede oynattığı yer..inşallah tutar ..yapışır....

ben öle düştüğü zaman birilerine 1 ekmek bir paket tuz veriyourm sadaka niyetine....canım... ..sende yap ..allah koruyor..

ay ay ay ya..çok geçmiş olsun hayatım...ah yavrum ah....canı nasıl açımıştır..kıyamam ..küçük yüreği mahvolmuştur..çok iyi anlıyorum yeşim seni...biliyosun geçen sene düştü dişleri damağına girdi..ondan önceki sene parkta çocuğun biri demir salımcakla çarrptı kafası..yarıldı..dikiş attılar..alnına..orasını öle bandajlı gördükçe mahvolmuştum..hele ağzını ilk gördüğümde..kalbim dur du elim ayağım salı vardiididi

seni çok iyi anlıyorum..o halde hastanede insan mahvoluyor..inşallah iz falan kalmaz canım...çenede oynattığı yer..inşallah tutar ..yapışır....

ben öle düştüğü zaman birilerine 1 ekmek bir paket tuz veriyourm sadaka niyetine....canım... ..sende yap ..allah koruyor..
ayy biliyorum emel aleynada içim fena olmuştu dayanamıştım en korktuğum şeydir bunlar...
Aleynanın geçtimi izi kaldımı ...
Çenesi hç durmuyo zaten bu sabahta yırttı kendini iyice kötü oldu gerildi bak şimdi açılacak dikecekler diyorum ama yok dinlemiyor ..Sonrada aramış özür diliyo ağladığı için..
Şimdilik iyi bakalım dikkat ediyoruz su falan değmeyecek baya bi yapışana kadar görünmeyen yerde gıdığında izi de çizgi kalır dedi dr.
bizde evi ilaçladık bugün hamam böceği türedi evden tiksindim yaa ...ctesiden planlamıştık halalar bize ilaç vermişti çok etkiliymiş pompalı falan böyle...o yüzden evde yatak odasını falan hep açtık havalandırmıştım dün yatakları yorganları halıları o halıyı oraya koymasaydım düşmeyecekti diye suçladım durdum kendimi, senağlama
Sabah erken kalktık işte arabada bekledik selçuk ilaçladı bütün evi arabada uyuyodu gidene kadar gidince uyandı ırmak ...aman iyice çenem düştü yemeğe çıkıyoruz gelince konuşuruz ..
Fahriş te naptıı acaba dr a gidecekti sabahtan gitti heralde...

ayy biliyorum emel aleynada içim fena olmuştu dayanamıştım en korktuğum şeydir bunlar...
Aleynanın geçtimi izi kaldımı ...
Çenesi hç durmuyo zaten bu sabahta yırttı kendini iyice kötü oldu gerildi bak şimdi açılacak dikecekler diyorum ama yok dinlemiyor ..Sonrada aramış özür diliyo ağladığı için..
Şimdilik iyi bakalım dikkat ediyoruz su falan değmeyecek baya bi yapışana kadar görünmeyen yerde gıdığında izi de çizgi kalır dedi dr.
bizde evi ilaçladık bugün hamam böceği türedi evden tiksindim yaa ...ctesiden planlamıştık halalar bize ilaç vermişti çok etkiliymiş pompalı falan böyle...o yüzden evde yatak odasını falan hep açtık havalandırmıştım dün yatakları yorganları halıları o halıyı oraya koymasaydım düşmeyecekti diye suçladım durdum kendimi, senağlama
Sabah erken kalktık işte arabada bekledik selçuk ilaçladı bütün evi arabada uyuyodu gidene kadar gidince uyandı ırmak ...aman iyice çenem düştü yemeğe çıkıyoruz gelince konuşuruz ..
Fahriş te naptıı acaba dr a gidecekti sabahtan gitti heralde...

ay allah ya.....sen suçlama canım olcağın önüne geçilmiyor yani..engel olamaıyorsun..inşaallah hiç kalmaz izi..bizede kalır dediler ama hiç iz kalmadı ....

o böcekler nerden gelmiş yaaaaaaaaaaaaaaa..hay allah üf hiç sevmiyorum böceği...

gitti herhalde fahriş..yok msn de falannn

ay ayy ayyy yeşimcimm çok geçmiş olsun hayatım şimdi giridm gördüm canım benim yaa çok üzüldüm kıyamam ben ona ya yavrum nasıl ağlamıştır kolaymı insanın evladını öyle görmesi çok zor valla bilirim hayatım yaşadıkalrını ayberkin ameliyatlarında aynı şeyleri yaşadım :1no2: allahım daha büyük kazalardan belalardan korusun evlatlarımızı işallah iyidir şimdi benim sarı kızım off valla nasıl canım sıkıldı bak şimdi yaa :gitme::gitme:

Canım benim çok saolasın...Baya iyileşti yarası çıkarıldı bant yenisi yapıştırıldı kapanmış birleşmiş ama kızarık kalmış şuanda... oda zamanla geçecekk...
Sen ne yaptın canım nerelerdesin göremedik bayadır .Hayırlı haberlerini duymayı bekliyoruz öylee :Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay günaydın kızlar en sonunda geldiniz..kaç gündür nerlerdesainiz...

ay yeşimcim iyileşmesine çok sevindim hayatım...
e neler yapıyorsunuz...fıstıklar

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay günaydın kızlar en sonunda geldiniz..kaç gündür nerlerdesainiz...

ay yeşimcim iyileşmesine çok sevindim hayatım...
e neler yapıyorsunuz...fıstıklar

hoşgeldin canım ..Valla ben buralardayım burayı görmemişim ..Yoğun bu aralar çalışıyoruz ne olsun ...bişey yaptıpımız yokk...

hoşgeldin canım ..Valla ben buralardayım burayı görmemişim ..Yoğun bu aralar çalışıyoruz ne olsun ...bişey yaptıpımız yokk...

ana sen nasıl görmedin burayı..kız... akşınnn koşturuyodun...kesin buraya bakamadın....delikafadulden

X