Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Ayyy geçmiş olsun patoşumm opuyorumnanaktan
Bugün ne giydinde ekşınn var çıkamıyorum ordann :roflol:

hay allah seni ya delüüüü...ekşiinn meraklısı ..vallahi halim yok olsa bende gelir...ekşinnn izlerdim......saol canımmm

ya ben de 2 foto açıldı hayatımmm öbürleri açılmadı ikiside oturuken..anlıyamadadım ama ..mankeni sonradan gördüm elbise çok hoşşş çokkk mikemmelllllllll..kısa falan olmaz o kıs agüzel durur giyiylir giyilir..vallahi denk gelse bende alırdım harika..varsa bana linkini atsana....

demek manken gödek bi kızmış haha çok güldürdün vallahiiii:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy yesinlerr ben bikeremmm o mankenden uzunumm beeee.. :icecream:
Şaka bi yanada ayyy Fahrişş gülmektenn öldürdün kız beni burdaaaa...Çok yaşa sennn :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hay allah seni ya delüüüü...ekşiinn meraklısı ..vallahi halim yok olsa bende gelir...ekşinnn izlerdim......saol canımmm
ayy canımm çokmu hastasınn ...izine ayrılda gel iyileştireyim seni aklinialirimsmile

heh tamam ekşın nerde yeşim orda hayatta çıkamaz artık akşama kadar ordan zemuszemuszemuszemus
hadi lennnnnnn sırnaşık şey

heh tamam ekşın nerde yeşim orda hayatta çıkamaz artık akşama kadar ordan zemuszemuszemuszemus

dimi ya nerde olay var anında orda bitiyor...nasıl l haberi oluyorsaaa.... :)

bu gün ordan çıkmaz bırak yarında devam eder takibeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:

bu gün ordan çıkmaz bırak yarında devam eder takibeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:

Mail geliyoo bilinnmiii...
Ordan okuyom damlıyommm
:içelim:

evet canım yeşim takipde ay bu meraktan gecede takip eder boşuna dememişler insanın başına ne gelirse ya meraktan ya daaaaaabilmiyorumkismile

endamlıymış gibi almış giymişşş :roflol:
diyo yaaa

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

atarım linkini ama sana olurmu o elbise bilmem :roflol:
bLuz olarak tam gelir heralde sana :roflol:
Evettt bu japon style manken de japon ve bi kaç yerde okudum japonların miyon ufak tefek olduklarını o yüzden ordaki kıyafetler bizimkilere pek olmuyormuşş... Küçük müş o tarzlarr...

evet canım yeşim takipde ay bu meraktan gecede takip eder boşuna dememişler insanın başına ne gelirse ya meraktan ya daaaaaabilmiyorumkismile

zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
Ulan endamsız sen demedinmi mankende boy var pos var endam var diye..
Bende ...ben de fazlası var didim ne var ...ondan uzunum didim .zaten ondan kısa geldiğini anladımm yanii anacımm senin oruç neyimmi başına vurdu bilmiyimkii...

aaaaaaaaa kız patoş vallahi bu sana bi hakaret dir arkadaşım ne demek sana olurmu bilmem tabi kendisine olmadı ya kimseye de oldurmaz artıkkkkkkkk demekki bitek bana olur hem japonlar gibi ufak tefek hemde onlar gibi zayıf ve endamlıyım çok şükürrrrrrrrr bayanssulusmilebayanssulusmile çekemeyenler çatlasınnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aaa bana endamsız diyene bakk sempatiksalakcinni üzerine elbise bulamıyo doğru düzgün giyecek endamsızlıktannnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

ayde kızancıklar ben gidiyom yarın görüşrük kısmetse
kendinize iyi bakınn byeeeeeeeeeeehihoyyyt

he ben çok şişkoyum yaniiiii :roflol::roflol:

bu konuda katılıyuorum....sana ..bana hakaret buuuuuuuu laelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…