Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ya tabiki şimdilik basit cümleleri ezberlesinde ilerde mutlaka gidecekler şimdi öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar...zorlanmazlar .

ya tabiki şimdilik basit cümleleri ezberlesinde ilerde mutlaka gidecekler şimdi öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar...zorlanmazlar .

evet işte yavaş yavaş böyle öğrenecekler bunları anaokulunda öğrenmişti arada ingilizcede yapıyolardı birde ben ona sayılarla ilgili ingilizce şarkı öğrettim arada onu söylüyoruz böylece sayılarıda öğrenmiş oluyoa.s şimdi valla ingilizce heryerde şart oldu mecbur öğrenecekler yani

Günaydınnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fahrişimeeeeeeeeeeeee... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın şekerciklerimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ay yaaa çok uykum varrrrrrrmirmirmirmirmirmirmirmir

Pişştttttttt...
Ben görmemişim la bugün yazdığını. :kedi:
niye uykun var nolduu bilmiyorumkismile

günaydın şekerlerrrrzemuszemus

ay bişey hayatımm normal uykusuzluk işte bugün iyiym çok şükürrbayanssulusmile

Çatlaksın zatenn merak etmene gerek yokkiii :roflol:
Ayy fotolar attım gmaile bi bakıver fahrişimm..yorumları alayımm

eeehhh biraz öyle olduğumu söylüyolar canımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bakıverdim canım fotolara yaptırıverdim yorumlarımı da zemuszemus yakmışsın yine ortalığıııbayanssulusmile

Saolasın canımmmm..
Kız bizim bu patoşş nerelrde naptıki acaba görüştünmü hiççç...

Saolasın canımmmm..
Kız bizim bu patoşş nerelrde naptıki acaba görüştünmü hiççç...

valla baktım şimdi msn si açık sitedeyiz gel dedim ama daha cevap vermedi en son işte taşındığında yazmıştı ya siteye o zaman görüştüm bidaha görüşmedim bende bilmiyorumkismile

valla baktım şimdi msn si açık sitedeyiz gel dedim ama daha cevap vermedi en son işte taşındığında yazmıştı ya siteye o zaman görüştüm bidaha görüşmedim bende bilmiyorumkismile

izine ayrılacaktıda taşınınca ..iştemi evdemi acaba...

günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
iyi haftalar diliyorum çok ama çokk güzel bir hafta olsun işallahh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…