Ayy iyiyim hayatımm ...
Annem geldi ırmoşla bizde... şimdi konuşuyoduk telde...
Uykum var yaa ctesi geç geldik eve sonrada oturduk Selçukla film izledik.Gece 2:30 oldu .Hadi dedik sahuruda yapalım oruç tutalım 4 de yattık.dünde annem geldi yaa geç yattık gecede annemin kalktığını duydum kalktımm sahura.Ehh çenemiz açıldı uykum kaçtı oturduk öylee annemle .. :hulya: Sabah oldu işe geldimm öylee işteee
Saol canımm..
Ohh sende uyumuşş dinlenmişsin .Bi haftada gezme boşverr olumunekankayizsmile
e öyle mutlaka çıkılıyo canım alışverişe falan ...ay öyle yaptık valla ama yinede evde durmadık ki özgür başaldı nereye gitsek diye bizde gittik biraz araba kullandım daha sonrada özdileğe gittik alışveriş yaptık sonra eve geldik duramadık evde yani yinede kaydirigubbakcemile3 akşam 10 dan sonrada annemlerin orda bi çay bahçesi var annemler ordaymış ayberk tutturud gidelim diye bir de oraya gittik saat 10 dan sonrakaydirigubbakcemile3
e öyle mutlaka çıkılıyo canım alışverişe falan ...
Günaydınnnnnnn...
nasılsın canım gittinizmi eğlenceye akşammmm
tünaydınlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ehh biraz bizimki tünaydın oldu ama tatlım kaydirigubbakcemile3 kusura kalma artıkına.s
gittik canım eğlenceye çok güzeldi valla her ne kadar artık normal hayatta insanlarımıza ramazanmış gibi gelmesede bu ay orda yaşatmaya çalışmışlar ramazanıa.s
Kızz hoşgeldinnn yerleştinmi memnunmusun yeni evinden...ben geldim....opuyorumnanaktan
ne haber kızlar....yeşimcim gözün aydın bebeğim...annen gelmiş....oh iyi olmuş.....
fahrişim gezenti sazanaım o kadar gezilirmi kız. :)
ay burdadad var bayrama kadar her akşam şehir merkezinde ramazan etkinlikleri..bi görseniz ya ..o kadar güzelki insan keşke 70 li yıllarda genç olsadım nerde o eski ramazanlar diyor...o ramazan satıcıları gösterriler eğlenceler..aman yarabbim her 12 akşam çıktık bizde bayıldık...diğer akşamlar hep eve gelen giden oluyo taşındığımdfan beri çıkamadık...ama bende gece 1 de çıkıyorum..aleynela falan 1 den sahura kadar geziyoruz....eşim falan katılıyor arada...arkadaşlar..çok güzel bu ramaazannnnn...sizleride özledim ben ..öpüyorum kocamannnnnnnnnn
ben geldim....opuyorumnanaktan
ne haber kızlar....yeşimcim gözün aydın bebeğim...annen gelmiş....oh iyi olmuş.....
fahrişim gezenti sazanaım o kadar gezilirmi kız. :)
ay burdadad var bayrama kadar her akşam şehir merkezinde ramazan etkinlikleri..bi görseniz ya ..o kadar güzelki insan keşke 70 li yıllarda genç olsadım nerde o eski ramazanlar diyor...o ramazan satıcıları gösterriler eğlenceler..aman yarabbim her 12 akşam çıktık bizde bayıldık...diğer akşamlar hep eve gelen giden oluyo taşındığımdfan beri çıkamadık...ama bende gece 1 de çıkıyorum..aleynela falan 1 den sahura kadar geziyoruz....eşim falan katılıyor arada...arkadaşlar..çok güzel bu ramaazannnnn...sizleride özledim ben ..öpüyorum kocamannnnnnnnnn
Kızz hoşgeldinnn yerleştinmi memnunmusun yeni evinden...
ay şükürler olsun sesin soluğun çıktı anacım nerelerdesin kayboldun ortalıktan bilmiyorumkismile naptın yerleştinmi yeni evine artık a.s.
e naplım hayatım gördük biz leyleği bu sene havada kaydirigubbakcemile3 kız ilk defa uzun zamandır bu pazar evimde kahavltı yaptım o da ramazan dolayısı ile evde kaldık ondan yanikaydirigubbakcemile3 ama özlemişim vallahi a.s desene sizin ordada ramazan eğlenceli geçiyor bizde akşam 12.30 du eve geldik daha devam ediyodu ama ayberkin uykusu geldi döndük bizde a.s
he sesim soluğum çıkamıyodu hastalandım bide bi haftadır hastayım ...10 gün arala regle oldum mahvoldum..hala hastayım...evede yerleşemedim...salonla oturma odası mutfak yerleşti gibide yatak odası kutu çuval yığılı sığdıramadık eşyaları ..bide meraklı insanlar çok geldi gitti...fırsatta olmadı...grip te olodum..çok stres yaptım herhalde vucudum bitti...
ramazan eğlenceleri çok güzel ya...bende bayıldım.....
aaa geçmiş olsun canım hepsi üstüste gelmiş vallahi bilmiyorumkismile
tabi yorgunlukda var taşınma telaşı falan bitti artık vucut koyverdin kendini a.s
hadi yerleş biran evvelde fotolarını çek görelim evinia.s
Niye la en başta ayaktayım ya.a kızlar bu arada fotolara baktım...ikinizde süper endamlısınız...fahriş o yelpazeni yiyiym senin bennnnnnnnnnnn bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
yeşimcim elbise mankende süper durmuş...sen hep öle oturarak gibi çekmişin...anlıyamadıdıdm..mankene görünce çok hoşmuşşşşşşş güle güle giy canımmm
a kızlar bu arada fotolara baktım...ikinizde süper endamlısınız...fahriş o yelpazeni yiyiym senin bennnnnnnnnnnn bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
yeşimcim elbise mankende süper durmuş...sen hep öle oturarak gibi çekmişin...anlıyamadıdıdm..mankene görünce çok hoşmuşşşşşşş güle güle giy canımmm