Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydınlar günaydınlarrrrrrrr zemuszemus
hoşgeldinizzzz nasssınız efenimmmzemuszemus

ne olsun akşam babamda geldi ailecek annem babam kardeşim biz iftar yaptık.
Babam yola gidecekti tel bekliyodu 1 buçuğa kadar bekledik aramadılar.sonra 3 buçukta alacaklarmış biz yatmıştık selçuk kalktı babamı bıraktı geldi.
Bugünde ırmoşla annem ablama gidecekler.
Irmak akşam diyoki ben yarın tatile gidiyorum anne o ne be dedim teyzesi gelmişte gündüz havuza götürcekmiş çocukları .akşam onun hazırlığı nı yaptık birde.Zilli bide tatile gidicem diyo havuza gidcem denir kızım ona dedim bide ben ananemle tteyzemde kalıcam diyo...
iyi dedim ..Sabahta kalkmış ağlamışş annem şaşırmış ne oldu demiş ben teyzemde kalırsam annemden ayrı çok özlerim amaa annemi diyomuşş .. :asigim:
Ayy ama bir şımardı kaç akşamdır hiç laf dinlemiyo şımarıyo arsız çocuklar gibi laf yetiştiriyo şımarık şımarık ... deli etti beni ama çok yorduu ... az kaldı dövücemm bak seni dedim oderece yanii...
ev kalabalık yaa şımarsın bakalım nereye kadar...

ne olsun akşam babamda geldi ailecek annem babam kardeşim biz iftar yaptık.
Babam yola gidecekti tel bekliyodu 1 buçuğa kadar bekledik aramadılar.sonra 3 buçukta alacaklarmış biz yatmıştık selçuk kalktı babamı bıraktı geldi.
Bugünde ırmoşla annem ablama gidecekler.
Irmak akşam diyoki ben yarın tatile gidiyorum anne o ne be dedim teyzesi gelmişte gündüz havuza götürcekmiş çocukları .akşam onun hazırlığı nı yaptık birde.Zilli bide tatile gidicem diyo havuza gidcem denir kızım ona dedim bide ben ananemle tteyzemde kalıcam diyo...
iyi dedim ..Sabahta kalkmış ağlamışş annem şaşırmış ne oldu demiş ben teyzemde kalırsam annemden ayrı çok özlerim amaa annemi diyomuşş .. :asigim:
Ayy ama bir şımardı kaç akşamdır hiç laf dinlemiyo şımarıyo arsız çocuklar gibi laf yetiştiriyo şımarık şımarık ... deli etti beni ama çok yorduu ... az kaldı dövücemm bak seni dedim oderece yanii...
ev kalabalık yaa şımarsın bakalım nereye kadar...

oh ne güzel hep beraber ailecek iftar yapmışsınız canımzemuszemus
desen ırmak hanım bugün tatildekaydirigubbakcemile3 baksen zilliye demek büyüdükçe bizim canımıza okucak kızım bunlarkaydirigubbakcemile3
dün de babası ayberki okula yazdırmaya götürüdü kayıt oldu yani artık oğluşumuz okula başlıyorrropuyorumnanaktan

slmkızlarrr...nehaber.. yeşimcim ne güzel akşm geçirmissiinz.. ben bun gnünn çokfenayımnmnmn evdeim işegidemedim ...öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

slmkızlarrr...nehaber.. yeşimcim ne güzel akşm geçirmissiinz.. ben bun gnünn çokfenayımnmnmn evdeim işegidemedim ...öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

slm canım hayrola neyin var kız sen kolay kolay işe gitmemezlik yapmazdın hastalıktan sürünsen bile giderdin çokmu hastasınbilmiyorumkismile

oh ne güzel hep beraber ailecek iftar yapmışsınız canımzemuszemus
desen ırmak hanım bugün tatildekaydirigubbakcemile3 baksen zilliye demek büyüdükçe bizim canımıza okucak kızım bunlarkaydirigubbakcemile3
dün de babası ayberki okula yazdırmaya götürüdü kayıt oldu yani artık oğluşumuz okula başlıyorrropuyorumnanaktan
ayyy hadi hayırlı olsunn..
Okullu da oldular ya gıı dünki bebeciklerrr :ecrin_bebek: :1hug:

evimi yerleştiryosun noldu neden fenasın kızz...az soluklan gel iki lafın belini kırakk

ayyy hadi hayırlı olsunn..
Okullu da oldular ya gıı dünki bebeciklerrr :ecrin_bebek: :1hug:

evimi yerleştiryosun noldu neden fenasın kızz...az soluklan gel iki lafın belini kırakk

ay vallahi yaa ne zaman büyüdüler kız bunlar bilmiyorumkismile işallah üniversite kayıtlarını da allahım göstersin bize hayılrlı evlat olsunlar :Saruboceq:

slm kızlar....ay ben dün bi hastadım grip gibi kemiklerim ağrıyodu işe falan gelemedim...doktor vitaamin şurubu verdi bana...yaaaaaaaaaaa...çocuk gibi onu içcem..bu gün çok iyiyiym ama kuaföre gittim...saçımı kestirdim fönmlettim...pek iyi geldiiiiiii....e sizlerde ne var ne yokkkk

ayy geldimmm kızlar...
Kuaförlere gittiğine göre toparladın baya emel kız dimi...
Benim bugün ırmakla annem burdaydı dışarı çıktık annemin işleri vardı onları hallettik...
4:30 gibi gittiler burdan ...
Ablamda kaldılar dün gece görmemiştim ayy nasıl özlüyo insan yaa değişmiş gibi falan geliyo ...
Dün kocamla başbaşa gezdik, evde keyif yaptık,film izledik yedik içtik...

Bu akşamda kalacak 3 gün kalıcam ben burda eve gelemem diyo...unuttu kız bizi...

günaydın kızlarrropuyorumnanaktan
emelcim iyi gelmiştir kuaför falan toparlanmışsındır biraz ama işte bak fazla yormuşun yine kendini hastalanıverdin hayatım dikkat et kendineea.s
yeşimcim bak sen zilliye ananeyi teyzeyi görünce sattı sizi desene ırmak hanımkaydirigubbakcemile3 kız insan akşama kadar özlüyo da öyle gecelik biyerde kalınca özlemezmi yaa :1hug:

emelcim iyi gelmiştir kuaför falan toparlanmışsındır biraz ama işte bak fazla yormuşun yine kendini hastalanıverdin hayatım dikkat et kendineea.s
yeşimcim bak sen zilliye ananeyi teyzeyi görünce sattı sizi desene ırmak hanımkaydirigubbakcemile3 kız insan akşama kadar özlüyo da öyle gecelik biyerde kalınca özlemezmi yaa :1hug:

Günaydın canımm..
Irmak dün akşam bi ağlama tutturmuş ben evimize gidicem diye ..Aradılar bizi gittik aldık zilliyi...Durmuyo artık...sabah yine bıraktım işe gelirken :1hug:
Sen nasılsın opuyorumnanaktan

Günaydın canımm..
Irmak dün akşam bi ağlama tutturmuş ben evimize gidicem diye ..Aradılar bizi gittik aldık zilliyi...Durmuyo artık...sabah yine bıraktım işe gelirken :1hug:

günaydın hayatım
desene dayanamadı bu kadar hasretliğe yavrum kaydirigubbakcemile3
iyim valla bende napıyım hayatım hep aynı işte çalışıyoza.s
biraz canım sıkıldı az önce adet oldum yine yaaaaaaaa:sinifsinif:

günaydın hayatım
desene dayanamadı bu kadar hasretliğe yavrum kaydirigubbakcemile3
iyim valla bende napıyım hayatım hep aynı işte çalışıyoza.s
biraz canım sıkıldı az önce adet oldum yine yaaaaaaaa:sinifsinif:
Hadi yaa ..senin kanallarına ne zaman bakılacaktı .Oda sonuçlansada bi anlaşılsa yaa

Hadi yaa ..senin kanallarına ne zaman bakılacaktı .Oda sonuçlansada bi anlaşılsa yaa

işte şimdi adetimin 8-9-ve ya 10 .günü bakılacak telefon açıcam dr a haftaya cumaretsi 9. gün o güne randevu alıcam kısmetse bakalım ona da baktıralım da ne çıkacak korkuyorum da bi yandan tıkalı çıkacak diye yaaa:sinifsinif::sinifsinif:

işte şimdi adetimin 8-9-ve ya 10 .günü bakılacak telefon açıcam dr a haftaya cumaretsi 9. gün o güne randevu alıcam kısmetse bakalım ona da baktıralım da ne çıkacak korkuyorum da bi yandan tıkalı çıkacak diye yaaa:sinifsinif::sinifsinif:

İyi düşün canım ...Tıkalı çıksa bile onunda bir tedavisi vardır mutlaka üzülme ... :teselli:

Olsun canım tüp bebekle hamile kalan bir sürü kadın var ...
Olmadı tüp bebekle olur yine olur inşallah...
Oda senin çocuğun olmayacakmı Allaha şükürr...

orası öyle canım olsunda napalım tüp bebek olsun ona da razıyım yaniia.s

Günaydın canımm..
BAK ŞUNA YA...ÖZLEMİŞTİR YAVRUM...BÖLE YAPIYOLAR ALEYNADA YAPIYO HEM KALCAM DİYO HEMDE AĞLIYOR......
EVET CANIM ÇOK İYİ GELDİ AKŞAM BAYILDI ARKİDİŞLER..HİÇ Bİ FARK YOK AMA FÖNLÜ OLUNCA DEĞİŞİK GELDİ ONLARA .......EEEE AYLARDIR PASPAL PASPAL GEZİYORUM..ÇOĞU ZAMAN SAÇIMI TARAMADAN ÇIKIYORDUM......hihoyyythihoyyyt
ayy geldimmm kızlar...
Kuaförlere gittiğine göre toparladın baya emel kız dimi...
Benim bugün ırmakla annem burdaydı dışarı çıktık annemin işleri vardı onları hallettik...
4:30 gibi gittiler burdan ...
Ablamda kaldılar dün gece görmemiştim ayy nasıl özlüyo insan yaa değişmiş gibi falan geliyo ...
Dün kocamla başbaşa gezdik, evde keyif yaptık,film izledik yedik içtik...

Bu akşamda kalacak 3 gün kalıcam ben burda eve gelemem diyo...unuttu kız bizi...
TOPARLARNDIM CANIM...TOPARLANAMASAMDA YANİ..TAKMIYORUM...İŞLERİ UNUTUM GEZİYORUM AKŞAM EVE BİLE GİTMEDİM ÇARŞIDA BULUŞTUK SEVGİLİMLE ( KADRİYE)...GEZDİK 12 YE KADAR SONRA BİZE GELDİK...ODA AŞTIN KENDİNİ DİYO EV DAĞINIK SEN HASTA HASTA GEZİYOSUN...GÜLDÜK GÜLDÜK İYİ GELDİİİİ:roflol::roflol:...
SİZDE EŞİNLE GÜZEL AKŞAM GEÇİRMİSSİNİZ ARADA BİR GEREKİYO...BAŞINI DİNLİYOR İNSANNNN

orası öyle canım olsunda napalım tüp bebek olsun ona da razıyım yaniia.s

ay canım inşallah kanallarda bi sorun çıkmaz...çıkarsada allahtan...tüp bebekte bebeğin..çok zahmetli oluyor ama...bu kadar çok istiyorsun...öylede olur....olsunda hayırlısıyla..tüp bebekte olur..burda çoğu insanların tüp bebek.....ama hep sinin ikiz oluyor ...üçüz olanda var...onun tüple bi ilgisi varmı bilmiyorum ama hep dikkatimi çekmiştir....

X