Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

günaydın şekerlerrrrropuyorumnanaktan
evet emelcim tüp bebekte de öyle bir durum var ikiz olma ihtimali çok yüksek ve üçüz dördüz olma ihtimalide var canımma.s

Günaydınn kızlarrr...
Kız emel saçlarını şimdi gördüm mail atmışsın güzel olmuş hergün çektir böyle ...o tülerik kafayla gezme...
Fahriş anam ikiz üçüz ihtimali var dimi ayy ne tatlı olur yaaaa yerim ben yerrr...

günaydın tatlımmopuyorumnanaktan
ay öyle deme kızz ikiz hadi neysede içiz falan oluyomuş bide naparım kız bennnnnnsempatiksalakcinnidelikafadulden

günaydın şekerlerrrrropuyorumnanaktan
evet emelcim tüp bebekte de öyle bir durum var ikiz olma ihtimali çok yüksek ve üçüz dördüz olma ihtimalide var canımma.s

ooooooo ihtimail yani buuuu...hım zatiolmasa hepikiz üçüz çıkmazzz....eyvahedigeldismile
y fahriş üçüz falan olmaz işallah eyvahedigeldismile ikiz neysedeeeeeee....bikeretten kurtulursun

ooooooo ihtimail yani buuuu...hım zatiolmasa hepikiz üçüz çıkmazzz....eyvahedigeldismile
y fahriş üçüz falan olmaz işallah eyvahedigeldismile ikiz neysedeeeeeee....bikeretten kurtulursun

kısmet artık güzelim allah n veririseeeee:Saruboceq:

Günaydınnnnnn...kızlar gece gece neettiriyodunuz la...
Nerdesiniz kalkamadınızmııııı :roflol:

Günaydınnnnnn...kızlar gece gece neettiriyodunuz la...
Nerdesiniz kalkamadınızmııııı :roflol:

ay dün gece sahurada kadar eltimler vardı...12 de dershaneden aradılarççkaltım..işe gelene kadar 1 i geçmiştir.......nerden bildin canımmmm kalkamadığımızı..bu gün iş yerinde seme tavuk gibi gnezinndinmmm delikafadulden delikafadulden

en sonunda evi çektim..çok net deil fotolnar ama telefonlna çektim ngönnderdimn nsize....küçük olduğu için çoğu şeyleri attıkkk...

günaydın şekerlerropuyorumnanaktan
gördüm emelcim fotoalrını çok güzeller evinde bence güzel hem kız o kdarda küçük gelmedi bana bilmiyorumkismile

günaydın şekerlerropuyorumnanaktan
gördüm emelcim fotoalrını çok güzeller evinde bence güzel hem kız o kdarda küçük gelmedi bana bilmiyorumkismile

günaydın şekerim....saol canım....2+1 ya küçük yani eski evde terasa her şeyi sokuyodum....burda sokcak yer yok...kullancağımız yastıkları bıraktık 2 takımda misafirlik gerisini yolladık...66 kutu çamaşır yolladık belediyeye..küğçüklerimizi falan ..6 tane bulaşık makinası kutusu gibi....oyuncakları yolladık..mutfakta kullanmadıklarımızı yolladık.....halı yolladık..halılar arttı bu evde...1 tane yollukla..1 tane düz krem halı bıraktım..o halı her odama uyar diğerlerini yolladık....ben hep 3+1 aradım...aleynayadaoyuncaklarını rahat rahat dağıtacağı oda olsun diye....bulamadım..buldumda...ya sobalı ya akıyor rutubetli evlerde....3 hafta oldu anca dün gece yerleştim iştye......gelin artık bi hafta sonu....bekliyorummm

olsun canım valla kutu gibi işte desene ama benim hoşuma gitti fotolarda gördüğüm kadarı ile

slmm kızlarr ..
Valla emelcim bende beğendim hiç küçük durmuyor ..
3 odası olsaydı iyiydi ama olsun...oturma odasını çocuk odası yaparsın zaten salonda oturursunuz hep.

Valla ne yapayım bende de bişey yok ...
Haftasonu gezdik hep annem varya bizde ctesi iftara mangala götürdük
Pazar günü de feshaneye gittik karşıya ...ramazan şenliklerine ırmoş çok eğlendi fotolar var atıcamda size üşeniyorum...
Annem de yarın gidiyor ablamda kalıyor.
Benimde canım sıkkında aslında biraz ablama...annemede kırıldım gitmiycem hiç...

AY çook eğlenmişisinizdir dimi.....feshanede ....ben baıyılıyorum ramazan eğlencelerine ya....

ay allah ne oldu niye kırıldın sen...üzücek bişey mi oldu....üzme kendini kırılma... sonra daha çok üzülüyorsun...annen ablan onlar....boş ver alttan alll

aman ala ala böyle olduya neyse... :sinifsinif:

slm kızlarrra.s
hayrola ya yeşimcim noldu bilmiyorumkismile üzüldğm bak şimdi:1no2:
Her zamanki şeyler fahrişcim...
Yine yapacağını yaptı oturuyor ...
Annem geçen hafta 2 gün ablama gitmişti hani havuza falan götürdüyaa..
İlk gün kaldılar ablamda Irmak tutturdu çünkü ananemle yatıcam diye sorunn yok bizde iş çıkışı eve gittik zaten .2 gün zaten işyerime gelmişlerdi ya Irmağa gitme kızım dedim biliyorum çünkü ablamın tahammülsüz olduğunu çaktırmamaya çalışsada o... bi insan karşısındakinin ne demek istediğini anlamazmı..Irmak paraladı kendini biz sabah havuza gidicez o yüzden gelemem eve diye..İyi dedim napıyım yabancı yer değil ya sonuçta.. gittiler ablama... bizde yine iş çıkışı selçuk aldı beni eve gittik iftardan sonra bi telefon Irmak ağlıyo kalmak istemiyorum gelin alın beni anne diye ...Neyse gittik çıktım ben yukarı kızıyorum ırmağa ben biliyodum neden gelmedinde akşam akşam çağırıyorsun diye ablamın suratı bi göreceksiniz sanki çocuğunu neden almıyorsun der gibi nasıl annesin der gibi burda durmak zorundamı al git der gibi yani anlıyacağınız... ağlar tabi falan diyo bu arada .Moralim bozuldu ama aldım gittim hiç bişey demedim...

ay allahım yaa niye böyle yapar bu ablan anlamıyorum teyzesi yani sonuçta kalmak ister çocuk bi çocuğu ikna edememişler yani gece gece sizi çağırmışlar bilmiyorumkismile hayır yani birde annen gitti memelkete sonuçta kaldınız ikiniz burda birbrinize destek olcağınıza onun yaptığına bak bışver hayatım takma kafana kaybeden o olur sen hiç üzülme:1hug:

Sonra annem bize geldi ben bi laf oldu anneme dedim ablam bıkkın bezgin bi haldeydi zaten diye hiç duymamazlıktan geldi...Lafı değişti
Neyse pazar akşamı gezdik geldik oralardan işte annem dediki biz yarın ablanla hastaneye falan gidicez siz halaya bıraksanız Irmağı bende tamam o zman arayalım niye demedin daha önce dedim..Aradık halayı o zaten hiç tereddütsüz bayılıyo ırmağa biliyosunuz bana hiç bi zararı yok sen merak etme diyo her seferinde..yinede biz bi haber vermiş olduk...
Ama düşündüm yani bebek değilya bu taşımıycaksınız neyse dedim içimden...bunlar gittiler işlerini halletmişler işyerime geldiler annem ablam bide ablamın oğlu ...Bi Irmak fazlalık yani hadi dedim iki çocukla zor olur ama içimdende diyorum ablamın 2 çocuğu olsa ne yapacakmış acaba çok merak ediyorum diye ..
Anneme demiştimki sadece yarınlıkmı götürelim getireyimmi diye siz bilirsiniz dedi sanki ablana getirmeyin diyemiyoda sadece o kadar diyebiliyo gibi geldi bana...
Bu arada yarında gidecek hiç demediki işlerim bitti benim zaten gidicem Irmağı getirin son kez göreyim...
Arada kalsa bile insan bunu yaparmı ..Kızına ağzının payını veremezmi neden böyle yapıyorsun diyee...
Benim için sorun değil zaten hala bakıyor normalde ama yapılan bana çok dokundu kızlar sizce haklımıyım abartıyormuyum ...Yaptıkları normal bişeymi annemdede suç var ve gitmiycem sebeini soruncada dökücem içimi (

Son düzenleme:
ya yeşimya...üf üzülmüşsün yie ya.....vallahidahaöce böle bir durumda biliyosu be ablan için biraz ters kouşmuştum se baa gücnnemiştin ama dayaamıcam yai bu ablaı yaptığı çok kırıcı bişeyyy...seinnde annen...ırmağında annneannesi...niye böle mallık yapıyoki....aynın bizimnknilner gibi kısknançlık yapıyo.....ama çok ayıp...benim başıma gelince ben 2gü fala ağlıyorum....sen bişey dememişin ..iyi dayanmışın..ben derdimm

Ben patlarsam fena patlıyorum o yüzden şimdi tatsızlık çıkmasın dedim birde bişey demem için uygun bi yer olmadı bi kapıda gördüm bide işyerimde ablamı ..Annem gitsin öyle ...
Bu arada dün akşam iftarı yaptık telefon çaldı annem size geliyorum dedi babanın gelmesi uzayacakmış kızımla kalayım halaya götürmeyin dedi.Geldi neyse Irmağı öpüyo gözleri dolu dolu oldu...Selçukla erken gelmişti ırmak anahtarı almaya gitmiş ler anneme arabanın camından öylee bakıyodu kuşum dayanamadım geldimm dedi... :2:
Bende bişey demedim üzüldüm ama konuşucam sakin bi zaman...
Irmak akşam birde ne dese beğenirsiniz...Kucağımda uçak yapmış uçuruyodum katıla katıla gülüyo sonra indirince keşke beni böyle döndüren bi teyzem olsaydı dedi akannehir
Yemin ederim yanında bir laf söz ettiysem birden nerden çıktı anlamadım annemde şaşırdı ..Çocuk bile farkında ablamın onu irdelediğini ...Bende teyzene öğretiriz oda uçurur seni dedim istemiyo ...İçinden gelerek değilde zorla yaptırılmış gibi olduğunu anlayabiliyor.
Çok üzüldüm kızlar kaç gündür çokk Selçuğada belli etmiyorum haberi yok anlatmak istemiyorum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…