günaydın şekerrrrrrrrrropuyorumnanaktan
eee sabah sabah beni gördün ya sen şimdi bütün gün çok güzel geçerr zemuszemus
öptüm canım ...gidiyor şimdi oda kardeşim geldi.....çay içiyoruz..alıcak...Günaydınlarr ayy burdayımmm ....
Aleynayı öp benim için ..O ustalarda defolsun gitsinler artıkk bana fenalık geldiii...
Günaydınlarr ayy burdayımmm ....
Aleynayı öp benim için ..O ustalarda defolsun gitsinler artıkk bana fenalık geldiii...
aynen canım vallahi seni gördüm şenlendimmmm........anten lafına bittim..hala glüyorummm:roflol: :roflol:
öptüm canım ...gidiyor şimdi oda kardeşim geldi.....çay içiyoruz..alıcak...
bu gün biticekmiş işleri sabahöyle dedi usta....bide güldüler bana ben akşam evin her yerini paspaladım mobilyaları sildim...ay niye temizlik yaptın g ene batıcak....inşaat varken temizlik olurmu dediler...
ama napıyım ölemi oturcam bütün gece yyaptım bende..birde hatalandım..rahatladım..benimki hep geceikiyor ya ya böle bi doktoara çıksammı korkuyorumda..çıkmaya...sen napıyosun....nasıl bebeiş..ırmağım napıyor..çok özledim ya ırmağıda ayberkide...bi akşam kamerdan sohbet edekkkk:teytey:
günaydın canım
ay valla bencede artık defolup gitsenler yaaklava:
eh işte bende şenlen diye gönderdim zatennnn hayatımm :1hug:
e dedim ya canım bazı çekemeyenler var ismi lazım değill o kendini biliyo :roflol::roflol:
görüşelim tabi akşam ayarlayalım da hihoyyyt
ne anteni ne çekemeyeni la ne diyonuz sizz
bugün kötüyümm deminden beri midem ağzımda dolanıp duruyorummm ..
Bazı şeyleri anlasamda anlamamzlıktan gelebilirimmm...
Ayyyyyy çook kötüyümmmmmmmmmmmmm mafoldumben :1no2:
o kendini b ilmiyosa bile herkes onu biliyorr :roflol::roflol: :roflol:
görüşelim tabi.....eğleniriz...
ne anteni ne çekemeyeni la ne diyonuz sizz
bugün kötüyümm deminden beri midem ağzımda dolanıp duruyorummm ..
Bazı şeyleri anlasamda anlamamzlıktan gelebilirimmm...
Ayyyyyy çook kötüyümmmmmmmmmmmmm mafoldumben :1no2:
ya yeşim.. fahrişşş .bakınn ne dicemmmm...ben böle cumartesi pazarları izinliken bi hafta sonu bulussak ya yaaaaaaaa....her zaman izin bulamıyorum....sende bi cumartesi ayarla ..ya buraya gelin ya bursaya..gidelim...ya oraya geleleim..yapalımmııııııııı
anacım valla benim iznim falan klamdı bi tek pazaralrım boş başka izin günüm
ee baksana birde yeşimin mide bulantıalrı varr:uhm:
AY İYİ HADİ BEBEŞİM ..BİRAZ RAHATLAMIŞIN İYİ GELMİŞTİR...ZOR TABİ KIZIM SEN İLKİNDE ÇOK RAHAT GEÇİRMİŞİN BELLİ...AHANDA BENİM AYNEN BÖLEDİ..4 KİLO ZAYIFLAMIŞTIM..5 AYLIK OLANA KADAR.....ALLAH YARDIMCIN OLSUN..İNŞALLAH GEÇER..BENİM GİBİ 9 AY KUSMASSIN İNŞALLAH.....ayy kızlarr yemek yedim limonlu soda falan içtim kendime geldim biraz ama ara ara bayılcak gibi oluyorumm...
Irmakta böyle değildim yada unuttumm yaaa...Analık ne zor bbişeyy yaaaaaaaa... sempatiksalakcinni
1 ay daha dişimi sıkıcam mecbur sonra düzene girer işallahhh...
gelin bize haydinn kızz bi hafta sonuuu... hihoyyyt
Benimde sadece pazarlarım var bayrama kadannn...
Ben biraz daha düzeleyimm ancak öylee gelebilirimmm...
AY İYİ HADİ BEBEŞİM ..BİRAZ RAHATLAMIŞIN İYİ GELMİŞTİR...ZOR TABİ KIZIM SEN İLKİNDE ÇOK RAHAT GEÇİRMİŞİN BELLİ...AHANDA BENİM AYNEN BÖLEDİ..4 KİLO ZAYIFLAMIŞTIM..5 AYLIK OLANA KADAR.....ALLAH YARDIMCIN OLSUN..İNŞALLAH GEÇER..BENİM GİBİ 9 AY KUSMASSIN İNŞALLAH.....
YA AMA BEN SİZİNLE BULUŞMAK İSİTİYORUM AMA YAAAAAAAAAAAAAA...BANANE YAAAAAAAAAAAA mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayy 9 aymıı ...Birdaha bebek düşünmezdim heraldeee....
E ayarlayın gelinnnnnnnnnnn....
ayy çok fenaymışş emel yaaa.nasıl dayandın hiç iyi günün olmamışş hamileliktee..dokuz ayt ve doğumhanede bile........... kustummmmmmm...o çok zor bişey ya 7 kilo almışım ben doğurana kadar..su içerken bile gırtlağım yanardı yara olmuştu öğürmekten...allah kimseye vermesinnn.....
ben bu tatil işine buluşma işine çok taktım...olmadı bi hafta sonu istanbula bi hafta sonu buraya giderim...bi birinizi görürürm bi birinizi.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayy çok fenaymışş emel yaaa.nasıl dayandın hiç iyi günün olmamışş hamileliktee..
Ben ırmakta çok sağlıklı bişeydim habire yerdimm iştahlı iştahlı 1-2 kez anca başlarda kusmuşumdur...çok rahat geçmiştii yaa işallahh buda sonradan öyle olur düzelirrr...
Gel kız gel gözün açık gidecekk yoksaa bizi göremedin çatladınn..
Valla bende hevesliyim aslında günü birlik bile olsa buluşsakta gezsekyaaaa
kız benim gebelikte doğumda berbattı ya ben ikinciden ödüm kopar...ben doğuruken 185 kişi gelmiş hastaneye..burda ceddeler öğürürdüm ben esnafların hepsi bilirdi..herkes dua ederdi...zordu allah vermesin düşmanıma bile..geçti gittide.... bir çok şeyden tiksindim o zaman..ben bir çok şey yiyemem ve hala bazı kokuları duyduğum an kusarım...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay evet ben gelicem ..zaten mayıstan beri bi bu hafta sonu evdedim...her hafta sonu geziyorum....o kadar yer gezceğime sizi görürürm...yoksa ciddi gözüm açık gider...siz görmesenizde olur..nasılsa gördünüz d<ha< önce birbirirnizi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ziyaretçi kartındannnnn.... sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyhadiiiiiiiiiiiiiiiiii 185 kişimii gelmişşşşş sırnaşık şey nasıl saydınızzz sırnaşık şeysırnaşık şey