Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

hadiiiiiiiiii ayyy ciddimisinn inanmıyoruuummmmm sempatiksalakcinni
inanamıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadiiiiiiiiii ayyy ciddimisinn inanmıyoruuummmmm sempatiksalakcinni
inanamıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kzı ciddi bak..benim burda doğumum çok meşhur oldu...hep olmucak ölcek dediler...ölmedi bebekte anneside .....çok ta zor geçti..he herkeste tanıyo ya...doktor ben ameliyathanetee girince babamlara ambulansı hazır tututuruyoruz her an emelin bünya dayanmaz kalbi durabilir bursaya kaldırıcaz demiş....fabrikanın kale seramiğin helekoptercisi falan hep beklemiş...öle olunca herkes çok gemiş..ben uyanık çıktım mesala kapıdan çıkarken kolidor doludu...zaten insanları görünce nasıl ağlamaya başladım..şoktan kurtuldum çıktım diye...

gelirsem hastane fotoğraflarım var bi kaç tane albümdwe onları getiririm sana..bakarsın....

ha bide eneden o kadat geldiler dicn 9 ay 10 gün değill 10 ay 7 günlük doğurdum..millet beklemekten çok sıkıldı ondannnn :roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:

günaydın canalrımmmmopuyorumnanaktan
aya ayy nasıl da kaynatmışlar şunlara bak yaa :1hug:
ay emelcim gerçekten zor günler geçirmişin hamilelikte gerçekten insan senin yerine olsa 2. ciyi zor yapar yanii allah aleynamıza sağlık versinn

Günaydın canımmm.. opuyorumnanaktan
Hee çok zorr geçirmişş kızzz 185 kişi gelmişşş okudunmu ne kadann zorrrr dimiiiiiiii... :roflol:

ha bide eneden o kadat geldiler dicn 9 ay 10 gün değill 10 ay 7 günlük doğurdum..millet beklemekten çok sıkıldı ondannnn :roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:

Ayyy bende 10. ayda doğurdum tam 42 haftalık olmuştu hala gelmiyodu zorla aldı ...
Plasentası yaşlanmaya başlamış demişti ayy ödüm patlamıştı.Allaha şükür sapasağlam doğduu :asigim:

Hee çok zorr geçirmişş kızzz 185 kişi gelmişşş okudunmu ne kadann zorrrr dimiiiiiiii... :roflol:

günaydın canım opuyorumnanaktan
okudum kız gerçekten çok zor doğum olmuş allaha şükür ikiside sapasağlam şimdi:Saruboceq:

Ayyy bende 10. ayda doğurdum tam 42 haftalık olmuştu hala gelmiyodu zorla aldı ...
Plasentası yaşlanmaya başlamış demişti ayy ödüm patlamıştı.Allaha şükür sapasağlam doğduu :asigim:

ay bizimkide öyle geç geldi ben illaki normal olsun diye tutturunca bekledik ama artık sonunda dr bekleyemem kakasını yapacak hem seni zehirler hem kendini zehirler dedi ayrıca da yeri çok daralmıştı hareketleri de azalmıştı valla korktum bende hemen sezeryanla aldılara.s
ay anacım bu çocuklar doğarkende inatçıydı hala da öyleler valla:roflol: allah uzun ömürler versin daha çok çekcemiz var onlardan başımızın tatlı belaları:asigim:

ayyy Ayberktee öyleymişşş...
Valla inatçı keçi bunlarr haaaa ...

evet kız hiç ne açılma oldu ne aşağıya döndü doğum vaziyetini son güne kadar hiç almadı rahimde 1 cm. bile açılma olmadı hatta dr ameliyathane bu çocuğun dişleri çıkacak nerdeyse annesinin karnında diye de dalga geçti :roflol::roflol:
of yeşim bi gör çok fena oldu ya o sizin gördüğünüz uslu ayberk hiç yok şuan gamyoncuiremsu

Banada kayınvalidem diyodu dişli doğacak diye hahaa :roflol:
ayyy nasıl bakmıştık doğum fotolarımızaa dimiii sizdeeee ..şokk olmuştukk :1hug:
Valla Irmakta öyle canım büyüdükçe azıyolar..Hele erkek çocuğu daha bi farklı oluyo.

klava:
ay evet kız sen nasıl şişkoymuşun şok olmuştuk görünce :roflol:
valla hayatım büyüdükçe azıyolar dediğin gibi akşam bi görsen daha ben işten eve yeni gittim daha yemek yemedik sofrayı hazırlıcam işte ay tutturud dondurmamı yicem diye dolapta olduğunu biliyo ya hayır dedim yemekten sonra ama nasıl ağlamak resmen anırıyo :roflol::roflol: işin ilginç yanıda gözünden bi damla yaş gelmiyo:roflol::roflol: vallahi dedim döverim seni klava: yemekten sonra dediysem yemekten sonra yiceksin diye bağırıdm baktı istediği olmuyo yavaş yavaş susutu zaten babası gelince hiç dondurma lafını bile etmedi alıştırmışlar aşağıdakiler onlarada öyle yapıyomuş onlarda tabi onun anırmasınımı dinlicekler yapıyolar her değini akşam kayınpederede söyledim sen yapıyosun dedim bunu böyle yapmıcam bidaha diyo yine aynı şeyi yapıyo birde bizim velet bişey isticeği zaman babaannesine söylüyomuş o yapmayınca dedesi evde yoksa onu bekliyomuş gelsin diye birde babaannesine de sen merak etme biz dedem gelince anlaşırız diyomuş:roflol::roflol:

bak bakk bakk Allahım yaa afacannn :roflol:
yemekten önce lafını bile edemiyo ırmak biliyo vermiycemi ama daha sofra kalkar kalkmazz ya çikolata ya ya dondurmaya koşuyoo oda...sizin kayınpederler çok şımarttığı için oluyo canım evet.Irmak yemek konusunda deli ediyoo şimdi konuştumda hala hiçbişey yediremiyorum diyo.Herşeyi güzel ama yemek konusunda çektiriyo bana diyo

hemde ne afacan bize edemiyo zaten o benim alt katta olduğumu bilmiyodu sokaktayken babaannesine bağırıd ondan isticekti sonra ben çıkınca benden istedi belki yutarım diye ama oda olmadı hele babası olsa yok bişey der geri çekiliridi:roflol:
canım sıcakalrdn oluyo çocukalr çok fazla zorlamayın yazın zaten yemiyolar fazla bzim bile canımız istemiyoo sıcaktan bizimki valla bol bol karpuz yiyo a.s

günaydınnnnnnnnn canlarımmmmm

ayt seninkide mi öle geçdi oldu...yav ne pis bişey o ya..benimde bebek içimde aşağı dönmemeişti....gıcık şeyyyyyyyy :) tepede ne işi varsa...
günaydın canım opuyorumnanaktan
okudum kız gerçekten çok zor doğum olmuş allaha şükür ikiside sapasağlam şimdi:Saruboceq:
ay geldi geçti hepimizinki allaha şükür çok sağlıklı yaaaaaaa
taktı buda 185 kişiye.....azmı çokmu...??? ne dalga geçiyon şekerim ziyaretçilerimlen....ölcem diye son bi kez görmek için gelmişler...kız ben doğumdan sonra 2 ay psikolojik buuhrandan çıkamadım....az bile geldiler......
:bbo::bbo::bbo: :bbo::bbo::bbo::bbo:

kız böle fena fena şeyler konuşmayalım....hatuncum geboşşşşşşşşşşşşş....içi daralcak kapatalım kızzzzzzz akannehirakannehirakannehir

:roflol::roflol::roflol::roflol: çok pis takarımm ...hani sen ilk dedinyaa çok zor geçti 9 ay kustum doğumda 185 kişi vardı deyince koptum ben gülmekten sanki ne alaka oldum ilkk ...ondann taktımmmmm. :roflol:

patoşum günaydın canım
kızlar yemeğe gidiyom gelince görüşrükkkkkkzemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol: çok pis takarımm ...hani sen ilk dedinyaa çok zor geçti 9 ay kustum doğumda 185 kişi vardı deyince koptum ben gülmekten sanki ne alaka oldum ilkk ...ondann taktımmmmm. :roflol:
he anladım...allah allah diyorum bende b u niye taktuıki..diye..ama haklısın kusmala insanların ne alakası varkiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay ben niye onu araya sokmuşumki öleeeeee :roflol: :roflol: aklıma gelmiş sokmuşum herhalde......komik olmuş...sayemde gülmüşünnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…