Kalmaya gelecek canım babamda orda iş ayarladı istanbula gelip gidecek .Onunla gelir gider onunla avunuyoruz...ay kıyamam ben ona yaa yavrum alıştı tabi ananesine uff bak çocuk nasıl üzülmüş yaa :sinifsinif: e annen niye gelcek bir ay sonra gezmeyemi yoksa kalmayımı sende bilmiyorumkismile iyi hadi sevindim kardeşinin iş bulmasına napıcak o da iader edecek desene sizin yanınızda
ayberk çok şükür iyi canım şimdilik bi sorunumuz yok bakalım işallah da olmaz böyle devam eder:Saruboceq:
kızım adamın evi ..ne dicen yaniiiii....öyle kabul edilmcek gibi insanlar değilkiiiii.....yapsınlar boş ver zaten soğudum iyice bu sene banyodan akan kurum yüzünden 3 tane halı attım......bu kadar batsa gene iyi.....aman yapsınlar bende defolup çıkıyım...onlar ben gitmeyeyeim diye içindeken yapıyolar ..olursa kalaırım diye...
ya cumartesi zaten sinirden mahvoldum kahvaltı ettik tam çıkıcaz ...bii anda geldillerrr....ay olmaz faland edim ev sahibi ya başka zaman yok kırmaya başlıyalım dedi...girdiler başladılar ...halılar falan gitti zaten o gün yıkadım...çıkmayaymışımmmm...akan yerleri falan yapcaklarmış...ama çok soğudum yeşim.....o kadar aktıkıi fotodunu çekmedim görden banyofdan bacadan akmış bigün koridora falan çıkmış..yatak odasının tavamından şıp şıp damlıyodu..yapsalarda artık çıkıcam ama anlamıyolar bu sabah 8 degeldiler geneee...saol canım...ama senin düzensiz oluyodu dimi ondandır heraldeee...
hiççç yani ben diyecektim tam..
Banane ben çıkınca ne yapıyorlarsa yapsınlar yaniii..
Onlar için hem tatilimden olucam hem evim batacakk yok yaaaa sempatiksalakcinni
aaa vllaa hayatım hiç kusura bkmasınlar eviyse evi yaptıramam valla ne o öyle insanın tepesine s......... gibi afedersin ev boşalsın ne halt ederse etsinler o kadar eşya batıyoo yannii :1no2:
ya cumartesi zaten sinirden mahvoldum kahvaltı ettik tam çıkıcaz ...bii anda geldillerrr....ay olmaz faland edim ev sahibi ya başka zaman yok kırmaya başlıyalım dedi...girdiler başladılar ...halılar falan gitti zaten o gün yıkadım...çıkmayaymışımmmm...akan yerleri falan yapcaklarmış...ama çok soğudum yeşim.....o kadar aktıkıi fotodunu çekmedim görden banyofdan bacadan akmış bigün koridora falan çıkmış..yatak odasının tavamından şıp şıp damlıyodu..yapsalarda artık çıkıcam ama anlamıyolar bu sabah 8 degeldiler geneee...
üf aman neyse inşallah bi ev bulurum çok ev buldum..hepsi eski geniş ama eskiler biraz yeni olsun istiyorum eski evin temizliği zor olur...bulamıyorummm
bizde ev sahibiyle bi tartıştıkkk varya ...Sıçtım ağzına ...
iki tane kazık kadar kızı var müziklerinden bıktık artık.İyice azıttılar gecenin 2 sinde bile son ses şarkılar çalıyolardı..bi gece delirdik artık Selçuk yere bir vurdu kestiler.Dedim yarın eve girmeden onlara gidiyoruz...
İş çıkışı gittik eşi açtı buyur etti içeri yok dedim biz girmiycez sadece bi şey sormak istiyorum kızlarınız gecenin bir vakti şarkı dinlerken siz nasıl uyuyorsunuz .Adam .yaa bizde diyoruzda dinlemiyolar falan dedi kusura bakmayın tamam dedi kapadı kapıyı
Tam çıktık evimize içeri gircez karı açmış kapıyıo yırtınıyo ne dediğinide anlamıyoruz ..
Kime diyosun senn dedim iniyorum geri merdivenleri ..Selçuk dur bi sakin ol diyo..Ne oldu bizemi bağırıyosun zeynep abla dedi evet sen gece benim ödümü patlattın deprem oluyo sandım diyoo malll selçukta o seste uyuyorsun benim vurmamlamı uyandın bravoo valla dedi..
Vallahada billahada uyuyorum ben o kadar ses geliyomu müzik diyo .
Mall yaaa sesi duysanız bırakın uyumak evde durulmaz gece bide heryer sessiz ...
Ben uyuyamıyorum ama ne olacak dedim siz açmazsanız bizde vurmayız bu kadar basit dedim.Yeter yaa dedim parçalıycam ama karıyı..Sonra bu selçukla şakalaşmaya başladı sırtına vuruyo falan barışır gibi yanii geri adım attı bu sefer sever bizi aslında iyiydik bi sorunumuz yoktu ama onun cadaloz bişey olduğunu biliyodum...
Selçuklada gülüştüler mülüştüler ayyyy bi daha vurma aklım gitti diyoı hala..
Sonra ben selçuğa bi başladım eve çıkıyoruz ne biçim insansın sen bide gülüyosunuz şuna taviz veriyosun diye :mymeka::mymeka:
Neyseki o gün bu gündür çıt yokk kesildi sesleriii
ayyy seller götürüyo burayı bi anda fırtına yağmurr felakett oldu yaaaa..
bizde ev sahibiyle bi tartıştıkkk varya ...Sıçtım ağzına ...
iki tane kazık kadar kızı var müziklerinden bıktık artık.İyice azıttılar gecenin 2 sinde bile son ses şarkılar çalıyolardı..bi gece delirdik artık Selçuk yere bir vurdu kestiler.Dedim yarın eve girmeden onlara gidiyoruz...
İş çıkışı gittik eşi açtı buyur etti içeri yok dedim biz girmiycez sadece bi şey sormak istiyorum kızlarınız gecenin bir vakti şarkı dinlerken siz nasıl uyuyorsunuz .Adam .yaa bizde diyoruzda dinlemiyolar falan dedi kusura bakmayın tamam dedi kapadı kapıyı
Tam çıktık evimize içeri gircez karı açmış kapıyıo yırtınıyo ne dediğinide anlamıyoruz ..
Kime diyosun senn dedim iniyorum geri merdivenleri ..Selçuk dur bi sakin ol diyo..Ne oldu bizemi bağırıyosun zeynep abla dedi evet sen gece benim ödümü patlattın deprem oluyo sandım diyoo malll selçukta o seste uyuyorsun benim vurmamlamı uyandın bravoo valla dedi..
Vallahada billahada uyuyorum ben o kadar ses geliyomu müzik diyo .
Mall yaaa sesi duysanız bırakın uyumak evde durulmaz gece bide heryer sessiz ...
Ben uyuyamıyorum ama ne olacak dedim siz açmazsanız bizde vurmayız bu kadar basit dedim.Yeter yaa dedim parçalıycam ama karıyı..Sonra bu selçukla şakalaşmaya başladı sırtına vuruyo falan barışır gibi yanii geri adım attı bu sefer sever bizi aslında iyiydik bi sorunumuz yoktu ama onun cadaloz bişey olduğunu biliyodum...
Selçuklada gülüştüler mülüştüler ayyyy bi daha vurma aklım gitti diyoı hala..
Sonra ben selçuğa bi başladım eve çıkıyoruz ne biçim insansın sen bide gülüyosunuz şuna taviz veriyosun diye :mymeka::mymeka:
Neyseki o gün bu gündür çıt yokk kesildi sesleriii
yemekteyimcokacimcoook
gelir valla...çok fena yağdıı...ohh iyi yapmışın ağzına sağlık valla saygısız insanlar işte bunlar ancak böyle dilden anlıyolar kızımklava:
hadi ya nerden çıktı kız yağmur şimdi burası günlük güneşlik ay desene akşam üzeri burayada gelir valla :uhm:
bende yedim şimdi geldimm...yemekteyimcokacimcoook
cadalozluk yemeyince şakacı oldu tabiii...malllana o nebe yuh artıkkkkkk....üf işte apartmanda böle bişey desen suçluda olursun...şöle müsdstakil evlere benzemiyo...oda ne çaatlakmış.ç..hem cadaloz hem şakacııı
geldim kızlarrrrrrrrrrrrhihoyyyt
hoşgeldin kızz endamsızzzzzzzzzz ... sempatiksalakcinni
kız o kadar kilo verdim hala endamsız diyosun ya hoş kiloluykende endamlıydım zaten zemuszemus foto çekinemdim bugün çekinseydim atacaktım size ama arkadaş yok burda görürüsün sen o zaman endamııııııııııııııbayanssulusmile
tabi tabiiii sositososito
attaa görekkkkk hıhhh :dilcikar:
endamlıııııııııııııııııııııııııııı....geboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hu huuuuuuuuuu
günaydınlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sabah 8 den beri aleynala burdayız...manyaklaştık.....yapcak bişey bulamıyoruz....bu gün ustalar bayağı azaltcaklarmış işleri...
ay sabah sabah tarlamı topladım..şehrimi topladfım...fahrişin fotolarına baktımmm..facede fotolara yorum yaptımm...geldim...sizler nerlşerdesiniz....sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni