Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayyyy na kadaann güzelll..
Çok sevindim emell...
ayy gezeceksiniz ne güzel doğum günü sürprizi olmuşş hemdeeee... hihoyyyt
2 günlükmü bu gezii...

Bende bu ctesi izine ayrılıyorum... :lepi:

ayyyy na kadaann güzelll..
Çok sevindim emell...
ayy gezeceksiniz ne güzel doğum günü sürprizi olmuşş hemdeeee... hihoyyyt
2 günlükmü bu gezii...

Bende bu ctesi izine ayrılıyorum... :lepi:

evet çok güzel oldu canım..yıllardır çalış çalış bu yaz çoştuk ya....çok süpriz oldu..2 günlük deil tama pzar sabahına kadar olsun yeter bana..pazar akşamıda geg nin doğum günü var orauyaay gidicez inşallah....

ay ne güzel sende dinlenirsin..yaptınızmı tatil planı ..bizim izin 26 temmuzda ...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi haftalar herkeseeeeeeeopuyorumnanaktan
nerelerdesinizzzz bilmiyorumkismile

Buralardayımm döndümmm canım benn...
Sen nasılsın.Çalış çalış devamm aynı dimi...
Emel yok ne zamandır senle yine görüştükde

bende geldim günaydınnn...ne haber aşkitolar bendaha evdeyim.....ustalar var evde...ay ne pislik oldu 2 gündür....zate bu hafta hiç güzel geçmedi...fahriş..haftasonu adaya gitcektik ya senle yaşıştık ..sonra gidemedik biz uata işi çıktık..halıları kaldırdık.....kkaldırmışken yıkadık...falan evde böle işte öss sıavı açıklandı ya cuma güü sbs le ikisii arka arkaya açıkladılar..dünde tercih klavuzu yanlışmış o açoklandı...herkes bi panik...çok fena geçiyor yaniiiiii

Buralardayımm döndümmm canım benn...
Sen nasılsın.Çalış çalış devamm aynı dimi...
Emel yok ne zamandır senle yine görüştükde

hoş geldin canımmm..vallahi hiç arıyamadım seni ya iş yeri panayır yeri gibi bizimmm....başımızı kaşıyamıyoz....benim g mail hiç açılmıyo .....yeşim .....oraya yazamıyorum....
nasıl geçti tatailin gezdimi canımmm....dinlendinmiiii

günaydınn kızlar...
Emel ne tadilatı kız tatil tatil derken işlere girişmişsin...Ben annemlere git gel öyle geçti.Yolculadık onları :a015: Merzifona taşındılar.
Öyleydi yani sonra da evdeydim bi gün gezdim kızımla sadece dinlendim yattım bol bol...

allah kavuştursun caımmm....

ya ev sahibi bizim balkonları kırdırdı hafta son omnlar yeniden örülüyo...arka balkon ön balkon içerden geziiyolar battı...banyoyayı yeniden döşicekler sonrada...bende taşınamadım kaldım...öle yaniiii hayatım...
iyi yapmışın dinlenmişindir... nasılsın bulantı varmı bulantııııııııı geboşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

saol canım...zor olacak annem uzak artık yakınımızda varlığını bilmek bile yetiyor inan... :gitme:
ayy evin çok fena olmuş yaaa...
Bulantım fenaaaa sorma 1 hafta çektim evdeykende kusmaktan bişey yiyip doyamadım hiç.Karnım hep aç ama yiyince kusuyorum.Çok kötü bişeyyy :sinifsinif:

günaydın canımm ay emel hepsi üst üstemi geldi anacım yaa hem bu tadilat haftaya olmucakmıydı hani sen taşınınca yapılacaktı neden hemen başaldılar şimdi bunlra sen halledemedinmi daha ev işini bilmiyorumkismile

günaydın canımmopuyorumnanaktan
kıyamam yaa allah kavuşturusn hayatım :sinifsinif:

ay emell mahfolmuştur kız eşyalar falan kırılıp dökülmüş her yer baksana yaa naptın eşyalarını bilmiyorumkismile

zor olur tabi hayatım senin için şimdi alışana kadar annenin yanında olmayışı ama napıcaksın hayırlısı olsun haklarında hayatım kardeşin naptı o da gittimi kladımı bilmiyorumkismile

zor olur tabi hayatım senin için şimdi alışana kadar annenin yanında olmayışı ama napıcaksın hayırlısı olsun haklarında hayatım kardeşin naptı o da gittimi kladımı bilmiyorumkismile[/QUOTE]
1 ay sonra gelicem diyo bakalım annem.Irmakta akşam yatırdım ağlıyor ben ananemi istiyorum halaya gitmek istemiyorum diyo.Ananem olsaydı bana bakardı .Sende gitme işe evde dur artık diye ağlıyor ...
Kardeşim evi taşıyıp döndü canım.Pazar günü.
İşe girdi acıbadem hastanesine haftaya ptesi başlayacak o burda yani ...
ablamda..bizde kalacak...

Ayberk nasıl iyimi ameliyat faydalı oldu galiba dimi fahrişş hiç hastalanmıyor artıkk

zor olur tabi hayatım senin için şimdi alışana kadar annenin yanında olmayışı ama napıcaksın hayırlısı olsun haklarında hayatım kardeşin naptı o da gittimi kladımı bilmiyorumkismile
1 ay sonra gelicem diyo bakalım annem.Irmakta akşam yatırdım ağlıyor ben ananemi istiyorum halaya gitmek istemiyorum diyo.Ananem olsaydı bana bakardı .Sende gitme işe evde dur artık diye ağlıyor ...
Kardeşim evi taşıyıp döndü canım.Pazar günü.
İşe girdi acıbadem hastanesine haftaya ptesi başlayacak o burda yani ...
ablamda..bizde kalacak...

Ayberk nasıl iyimi ameliyat faydalı oldu galiba dimi fahrişş hiç hastalanmıyor artıkk
[/QUOTE]

ay kıyamam ben ona yaa yavrum alıştı tabi ananesine uff bak çocuk nasıl üzülmüş yaa :sinifsinif: e annen niye gelcek bir ay sonra gezmeyemi yoksa kalmayımı sende bilmiyorumkismile iyi hadi sevindim kardeşinin iş bulmasına napıcak o da iader edecek desene sizin yanınızda
ayberk çok şükür iyi canım şimdilik bi sorunumuz yok bakalım işallah da olmaz böyle devam eder:Saruboceq:

ay ... kıyamam ya insanın annesi gibi varmı ya...zor olur tabiki..başımız sıkınca ilk kapısını çaldığımız insan...sen hamilesin..keşke biraz daha kalabilsedi..gerçi gidip gelir ama..üzülme hayırlısı olsun canım.....kardeşinin işi hayırlı olsun hayatım....opuyorumnanaktan
kusmakta çok zor ...halsiz kalırsın yaaaaaaa ama ona yapcak bişey yok...bende 1 hafta geçtgi adet olamadım stresten kahroldum

mahvoldu evim...eşyalrı orttük üstünü falan ama her yer bi günde çimento tozu oldu...ben ev buldum sayılırsdı haftaya kadar toplanıcaktım..ustalartın boşluğu varmış hemen cumartesi başladılar...sorma yani nerdese oturup hüngür hüngür ağlıcam yaaaaa

iyide kızım niye kabul ediyosun ki olurmu hiç öyle evde insan varken eşya varken tadilat birde aniden geliyolar yanii ben olsam kabul etmezdim banane boşluğu varsa ustanın evi boşaltırısn bidaha ne zaman boşluğu varsa o zaman gelsin beni ilgilendirmez yanii bak eşyalrın mahvoluyo kızım :1no2:

ay kıyamam ben ona yaa yavrum alıştı tabi ananesine uff bak çocuk nasıl üzülmüş yaa :sinifsinif: e annen niye gelcek bir ay sonra gezmeyemi yoksa kalmayımı sende bilmiyorumkismile iyi hadi sevindim kardeşinin iş bulmasına napıcak o da iader edecek desene sizin yanınızda
ayberk çok şükür iyi canım şimdilik bi sorunumuz yok bakalım işallah da olmaz böyle devam eder:Saruboceq:[/QUOTE]
Kalmaya gelecek canım babamda orda iş ayarladı istanbula gelip gidecek .Onunla gelir gider onunla avunuyoruz...
ayy iyi hadi bak düzeldi çocukk nazar değmesinnnn

kızım adamın evi ..ne dicen yaniiiii....öyle kabul edilmcek gibi insanlar değilkiiiii.....yapsınlar boş ver zaten soğudum iyice bu sene banyodan akan kurum yüzünden 3 tane halı attım......bu kadar batsa gene iyi.....aman yapsınlar bende defolup çıkıyım...onlar ben gitmeyeyeim diye içindeken yapıyolar ..olursa kalaırım diye...

saol canım...ama senin düzensiz oluyodu dimi ondandır heraldeee...

hiççç yani ben diyecektim tam..
Banane ben çıkınca ne yapıyorlarsa yapsınlar yaniii..
Onlar için hem tatilimden olucam hem evim batacakk yok yaaaa sempatiksalakcinni

İyide kararımı vermişim boşuna yaptırma çıkıcam yanii ne zora sokuyokii seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…