patoşum günaydın canım
kızlar yemeğe gidiyom gelince görüşrükkkkkkzemuszemus
geldim şekerlerrrrrrrr
kız naptın ustalar gittimi senin patoşşşşşş
he anladım...allah allah diyorum bende b u niye taktuıki..diye..ama haklısın kusmala insanların ne alakası varkiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ay ben niye onu araya sokmuşumki öleeeeee :roflol: :roflol: aklıma gelmiş sokmuşum herhalde......komik olmuş...sayemde gülmüşünnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis
geldim şekerlerrrrrrrr
kız naptın ustalar gittimi senin patoşşşşşş
hee valla sende olmasan napcazz bilmem...
kendiniz çalar kendiniz oynartsınızzzzzzzzzz :dance::dance: :dance::dance: :dance: :dance: :dance::dance:
afiyett olsunn hoşgeldinnn...
Ayy kızlar ben bugün bi iyiyimm sormayın ne midem bulanıyo ne yanıyoo geçtimi artık acaba maşşallllahhh diyim kendimee....
Hee bide kızım olursa BERRAK ismi nasıl
IRMAK-BERRAK ayyyy :asigim:
yokk anam karaları bağlar otururukkk öyleeee sempatiksalakcinni
beeeeeeennnnnnnnnn :lepi:amanın hadi inşallah balaık...inşallah geçmiştir.......kim buldu kız ismi çok uymyş vallahiiiiii :asigim: :lepi::lepi::lepi:
Dimiii taa ordann belli oluyoooo..aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
sen bayağı bayağı iyisin..maşallah pat pat cvp veriyorsun......:roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol:
şaka bir yana
nazar değmesinn
al sana nazar boncuğuuuuuu
evet maşallah bende tahtaya vurayım..yazmandan bile belli....dilini ısır gariiiiiiiikiiinnnnnbeeeeeeennnnnnnnnn :lepi:
Beğendinmi gerçektenn ...
şimdi beyimide arayıp söylüycem ismini koydum diyeee :teytey:
çok beğendim...çok uymuş..yani bundan güzel uyna varmı ...bilmiyorum ama çok yakışmış....ara bakalım beyinii :1rolleyes::1rolleyes: ne hoş yazıyosun sen öyle beyimide arıyım falan..ne kadar hanım hanımcıksın :hulya::hulya:
Dimiii taa ordann belli oluyoooo..
İşyerindekiler kaç gündür öyle gözümün içine bakıyodu kötüyüm diye..şimdi tahtalara vuruyolar maşallah diye... :roflol:
Eski enerjime döndüm
afiyet olsun sazanım benimmmmmmmmmmmm
afiyett olsunn hoşgeldinnn...
Ayy kızlar ben bugün bi iyiyimm sormayın ne midem bulanıyo ne yanıyoo geçtimi artık acaba maşşallllahhh diyim kendimee....
Hee bide kızım olursa BERRAK ismi nasıl
IRMAK-BERRAK ayyyy :asigim:
beeeeeeennnnnnnnnn :lepi:
Beğendinmi gerçektenn ...
şimdi beyimide arayıp söylüycem ismini koydum diyeee :teytey:
Dimiii taa ordann belli oluyoooo..
İşyerindekiler kaç gündür öyle gözümün içine bakıyodu kötüyüm diye..şimdi tahtalara vuruyolar maşallah diye... :roflol:
Eski enerjime döndüm
ALİ İHSAN kaydirigubbakcemile3sağolasın patoşummopuyorumnanaktan
iyi hadi kurtuluyosun ustalardan desene artıkkaydirigubbakcemile2
sağol hamişim benimopuyorumnanaktan
aman iyi hadi allah nazarlardan saklasın işallah geçmiştir böyle devam eder canım
ay evet isimler çok güzel uymuş birbirine benim arkadaşımın kızının ismi berrak birde oğlu var o da burak ikisini uysun diye koymuştu o da
kız ya oğlan olursa var mı aklında bi isim:uhm:
ALİ İHSAN kaydirigubbakcemile3
Cidden erkek olursa Ali İhsan olacak...
Burakla Berrak da çok güzelmişş...
neden ali ihsan kayınpederin adı falan mı:uhm:
evet canım.
Selçuk 13 yaşındayken babası vefat etmiş babasının adını vermek istiyor.
Bende pek istemiyorum ama ölmüş bir insanın adını soyadını aynen devam ettirmek amacı.hıı analdım canım valla biizmkide ikinciye oğlan olursa babasının adı olacak özcan a.s
bende hiç sevmem öyle şeyleri ama napıcaksın kırılmasın diye razı geliyorum:1no2:
günaydın şekerlerrropuyorumnanaktan
ooohhhhhh emelcimm bitti tabi işlerr çekersin kafayı rahat rahat :içelim::içelim:
ay birde artistlik yapıyo oralarda uleyn falannsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni