Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Yarım saat sonra gidiyoruz canım çok heyecanlıyımmm meraktayımmm. bilmiyorumkismile

heycanlanma hayatım...hayırlısı olsun inşallah..sıkıntı yapma kendine hiçç.....1 saat içinde rahatlıcaksın inşallah...geçicek hepsi

heycanlanma hayatım...hayırlısı olsun inşallah..sıkıntı yapma kendine hiçç.....1 saat içinde rahatlıcaksın inşallah...geçicek hepsi

Gelir gelmez haber veririm sizee..Hayırlısı ne ise o olsun diyorumm artık.
Geçen ayda benim böyle olmuştu kimsenin haberi yoktu ozaman ...
Fahrişş nerde acaba gelmedimi bugün
dün kına vardı düğün ne zamandıkii

Gelir gelmez haber veririm sizee..Hayırlısı ne ise o olsun diyorumm artık.
Geçen ayda benim böyle olmuştu kimsenin haberi yoktu ozaman ...
Fahrişş nerde acaba gelmedimi bugün
dün kına vardı düğün ne zamandıkii

NASIL YANİ GEÇEN AYDA SENİN BÖLE OLMUŞTU DEMEK NE DEMEK YAAAAAA....aklımı karıştırma...
kimin kınası vardı kiiiiiiiiiiiiii

Günaydınnnn kızlarrr...
Bugün iyiyim Allah'a şükürr...Siz nasılsınızz..
Kız patoşş fahrişin kardeşi evleniyoyaa...Kınası vardıı önceki akşamm... hihoyyyt

Günaydınnnn kızlarrr...
Bugün iyiyim Allah'a şükürr...Siz nasılsınızz..
Kız patoşş fahrişin kardeşi evleniyoyaa...Kınası vardıı önceki akşamm... hihoyyyt

günaydın canım.......iyisin iyisin süper ol...benim haberim yok yeşim...fahrişin kaç tane kardeşi var ya..geçen sene bir tane erkek kardeşi askerde olan kız kaçırmıştı evlenmişti zaten başkadı varmışş...ben de 2 gündür fahrişe msn den yazıyom açoık ama cvp vermiyo..az öncede vermediii

günaydın canım.......iyisin iyisin süper ol...benim haberim yok yeşim...fahrişin kaç tane kardeşi var ya..geçen sene bir tane erkek kardeşi askerde olan kız kaçırmıştı evlenmişti zaten başkadı varmışş...ben de 2 gündür fahrişe msn den yazıyom açoık ama cvp vermiyo..az öncede vermediii

Ayyy o zatenn yine o kardeşiii kızzz kaydirigubbakcemile3
Belki işleri vardır bilemiyorumkii beni de aramadı hiçç sormadıı ... :umursamaz:
Dün senle konuşunca onada haber vermişmiydin..
.

Ayyy o zatenn yine o kardeşiii kızzz kaydirigubbakcemile3
Belki işleri vardır bilemiyorumkii beni de aramadı hiçç sormadıı ... :umursamaz:
Dün senle konuşunca onada haber vermişmiydin..
.

hayır vermedeim...dünde msn dsi açıktı yazdım ama cvp vermedi...anlatamadım...

anam ne hızlı çocukmuş.ç...kimle evleniyo şimdi yenimi kaçırdı :bbo::bbo:

Öğlen oldu ben gelene kadar...Bir yemişimm anlatamam hareket edemiyorum.
Slmmm kızlarr nerdesinizzzzzzzzzzzzzz :eek:

oh afiyet olsunnnn...canımmmmmmm...e iki canlısın ye yaniiii...iştahınmı açıldı...
ne haber nasıl geçti hafta sonu..ırmak nasıl iyimiii

oh afiyet olsunnnn...canımmmmmmm...e iki canlısın ye yaniiii...iştahınmı açıldı...
ne haber nasıl geçti hafta sonu..ırmak nasıl iyimiii

evet yemekten 2 saat sonra karnım kazınıyor nasıl cokacimcoook
Dün önce dayımlara gittik dayımın oğlu askere gidiyorrr onu görmeye yolculamayaa... :gitme:
Sonra kayınvalideme geçtik görümcemler falan bahçede oturdukk balığımızı falan herşeyi alıp gitmiştik mangal yaktı eşim.Yedik içtik..Geç kalktıkk ordanda eve geldik Irmağı yıkadım yatırdım ben bi fena oldum baş dönmesi uyuşukluk geçen de işyerinde olmuştu ölçtürmüştük 7 ye 4 tansiyonun düşmüş demişlerdi geçer sandım .Eşim banyo yapma sen dedi yok dedim girecem olmaz banyo yaparken iyice kötü oldum çıktım geçer diye bekledikk yok uyuştu ellerim dengem bozukk..Selçuk yatağından ırmağı aldı kucağına götürdü beni dr a ..Korktu bana falan bişey olacak diye ama bende korktumm Emel yaa.
Dr baktı bebeğin yaşıyor bak dedi ayy Emel bi büyümüşş sıçan kadar olmuşyaa gııı... :1shok:
Kalbide atıyor pıt pıtt ayy nasıll seğirtiyooo...
Tansiyonum niye hepp düşüyoo yaaa perş. randevu verilmişti bakalım anlatıcammm ..
Irmak çok iyi valla dünde halasının kızıyla bahçede çamurlarda oynadılar çok eğlendi tadını çıkardı özgürlüğün..Aleyna nasıll ayy çekte kızımı gönder büyümüşmü bakayımmm.. :1hug:

evet yemekten 2 saat sonra karnım kazınıyor nasıl cokacimcoook
Dün önce dayımlara gittik dayımın oğlu askere gidiyorrr onu görmeye yolculamayaa... :gitme:
Sonra kayınvalideme geçtik görümcemler falan bahçede oturdukk balığımızı falan herşeyi alıp gitmiştik mangal yaktı eşim.Yedik içtik..Geç kalktıkk ordanda eve geldik Irmağı yıkadım yatırdım ben bi fena oldum baş dönmesi uyuşukluk geçen de işyerinde olmuştu ölçtürmüştük 7 ye 4 tansiyonun düşmüş demişlerdi geçer sandım .Eşim banyo yapma sen dedi yok dedim girecem olmaz banyo yaparken iyice kötü oldum çıktım geçer diye bekledikk yok uyuştu ellerim dengem bozukk..Selçuk yatağından ırmağı aldı kucağına götürdü beni dr a ..Korktu bana falan bişey olacak diye ama bende korktumm Emel yaa.
Dr baktı bebeğin yaşıyor bak dedi ayy Emel bi büyümüşş sıçan kadar olmuşyaa gııı... :1shok:
Kalbide atıyor pıt pıtt ayy nasıll seğirtiyooo...
Tansiyonum niye hepp düşüyoo yaaa perş. randevu verilmişti bakalım anlatıcammm ..
Irmak çok iyi valla dünde halasının kızıyla bahçede çamurlarda oynadılar çok eğlendi tadını çıkardı özgürlüğün..Aleyna nasıll ayy çekte kızımı gönder büyümüşmü bakayımmm.. :1hug:
of canım ya çok düşükkkkk ...ay niye öyle oluyorki......hamileleikte normaldir belki ama..inşallah düzene girer...eşin seni sürekli kontrol altında tutuyor ne güzel ya...çok güzel bir pazar geçirmişsiniz canım yaaaaaaaa.....
aleyna büyüdümü bilmem bana hep aynı geliyor...çekerim yollaraım..geçen akşam videoya çekmiştim akşama onu yollarım....evden izleyebiliyorsun ya izlersinişz.......

ay bebek ne çabuk b üyüyoye dimi..minicik ama kalbi atınca dünyalar seniin oluyordur...keşke orda olsamda beraber gitsek kontrole opuyorumnanaktan

Ayy yollada izleyelim Irmoşlaa...
ışallah düzelirim şu 1 ayıda bir atlatırsammm.

Ayy yollada izleyelim Irmoşlaa...
İşallah düzelirim şu 1 ayıda bir atlatırsammm.
inşallah düzelirsin canı......e biraz zor tabi ama...sen dirençlisindir...atlat ırsın....
kız kaç gündür msn den fahrişe yazıyom hiç cvp yok..sen görüştünmü ??

inşallah düzelirsin canı......e biraz zor tabi ama...sen dirençlisindir...atlat ırsın....
kız kaç gündür msn den fahrişe yazıyom hiç cvp yok..sen görüştünmü ??

Gmaile gel ..Ordayız..
Benimde bugün açıldı orda gördümm..

kızlar günaydın...ay çok güzel bişey oldu...cumartesi pazarları izin kullanıyoırum ya ben geçen cumartesi kadriyele dardonasa gitmiştik...hemde merkezde tutulma filmini izlemiştik.... raziye merkeze taşındı onla buluşmuştuk..
bu cumartesi benim doğum günüm...eşimle arkadaşları yat gezisi düzenlemişler ailerle pazar günü için..sonra cumartesi almışlar...sabah 6 da burdan otobüsle yola cıkıcaz..8 de ayvalıktan yata gecicez..sarımsaklı şeytan sofrası cunta adası....4 tane daha ada gezicez..kzımda çok güzel yerler görücek....çok sevindimmmm

X