İşallah geçer çabucakk kızlar yaaa...Bugün ultrasonda gördümya bide çok duygulandım ben yaa...
Akşam babası Irmağa diyoki kardeşin olunca bizle yatar küçük olcak ya sen hep yatağında yatarsın artık diyo ayy kuşum benimm nasıll bakıyoo öylee bi ağlama geldi bana kıyamam yaa sanki haksızlık ediyomuşum gibi geliyoo Irmağıma.
Oda yatsın ben büyüdümm kocamanım kendim uyurum diyo yavrumm...
Karnıma bi zarar gelcek diye sakınıyoo ayy kardeşim var burda diyoo. :asigim:
ay kıyamam kız ben onaa yavrum nasıl da kabullenmiş kardeşi olacağını :1hug: yok canım ya öyle düşünme hele onu da kucağına al kısmetse sağlıcakla öyle düşünmezsin bence şimdi öyle geliyor heralde insanaa.s
ayy ne güzel evdeymişsinn Emelll...Yıllardır hiç tatil yüzü görmeden çalıştın çok sevindim valla.Tadını çıkarrr...Keşke bende evde olsam kasıklarımda bir ağrı var kendimi çok yorgun hissediyorum...
Tünaydınnn ..
Valla ben dr dan geliyorumm ...Pek iyi sayılmam.ctesi ağrım var demiştimyaa ogün eve gittim yattım.
Akşam 7 de Selçuk kaldırdı.iyi gibiydim kalktığımda kalkınca yine başladı sonra kahverengi lekeler geldi.
Dünde aynı şekilde devam etti lekeler en son kırmızıya dönük bi hal aldı.Psikolojim bozuldu gitmedim dr a nefret geldi artıkk görünmüyor zaten dedim .daha 3 gün önceki dr da kese var ama bebek görünmüyor demişti .bu sabah hala gelmeye devam edince gittik..dr yine bişey göremedi kese var sadece dedi.Boş gebelik olabilirmiş..3 gün sonra gel bir daha bakalım dedi yada dopplerle bakılsın dedi.
kızlarrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnn canımmmm...
Hergünümüz güzel olsun neşe dolsun ...
Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere herkeseeee opuyorumnanaktan
of of of ...şimdi okludum dün bir daha giremedim ya.....ay allah ya üzüldüm şimdi ....inşallah..ilk ay tramva kanamalarındandır canım...inşallah kötü bişey olmaz...hatırlıyormusun möeleğinde ilk 2 ay sadece kese gözükmüştü....sonradan ilerledi...her şeyin hayırlısı sakın üzme kendine...bize kötü gelen hakkımızda en iyisidir belki...seni çok seviyorum canımmm
günaydınnn canımmmm...
Hergünümüz güzel olsun neşe dolsun ...
Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere herkeseeee opuyorumnanaktan
günaydınlar canlarımmm....nhb ?
Saol canımm..Üüzlmüyorum hayırlısı ne ise o olsun perşembe günü tekrar muayene edip karar verecek dr bakalım sabırsızlıkla bekliyorummm...
ben 1 hafta sonramı geleyim falan dedim saçmalamaa zehirler falan sonra dedi 3 gün sonra gel dedi...korktumm ne olacaksaa olsun artıkkk...
Saol canımm..Üüzlmüyorum hayırlısı ne ise o olsun perşembe günü tekrar muayene edip karar verecek dr bakalım sabırsızlıkla bekliyorummm...
ben 1 hafta sonramı geleyim falan dedim saçmalamaa zehirler falan sonra dedi 3 gün sonra gel dedi...korktumm ne olacaksaa olsun artıkkk...
saol hayatım ..iyiym vallahi sınav zamanı ya lys ygs yoğun biraz....gerisi yi ama...amin canım amin hepimiz için allahım hayırlısı ne ise onu versin :Saruboceq:
günaydın canım iyilik senden nbr??
ay aman canım sakın bekletme hemen git 3 gün sonra hayırlısı olsun hakkında opuyorumnanaktan
ay msj devamını yazamadan gitti..sen napıyosun ayberk napıyor iyimi...nasıl..ne zamandır anlatmıyorsun..amin canım amin hepimiz için allahım hayırlısı ne ise onu versin :Saruboceq:
günaydın canım iyilik senden nbr??
ay aman canım sakın bekletme hemen git 3 gün sonra hayırlısı olsun hakkında opuyorumnanaktan
ay msj devamını yazamadan gitti..sen napıyosun ayberk napıyor iyimi...nasıl..ne zamandır anlatmıyorsun..
ay kolay gelsin canım sana evet bu aralar bayağı yoğun olursun sen a.s
iyiyiz hayatım çok şükür yok bi yaramazlık ayberkde iyi bayağı toparaldı kendini ameliyattan sonra okulumuzda bitti mezun olduk artık evde yaz tatilinde evdekileri delirtmekle meşgul sağolsun velet
bu arada ben kendi evime ayrıldım kaydirigubbakcemile2 kayınvalidemle bir değiliz artık anlatırıdm ya hep oğluşumda yanımda kendim pişiriyom kendim yiyorum artık herkes kendi yolunda şekercim anlıcannnnzemuszemus
a b ugün aldığım en güzel haber..çok sevindim kendi evine ayrılmana en iyisini yapmışsın..bir kere yaşıyoruz hayat..kendi istediğimiz gibi yaşamak çok önemli..sen daha rahat olursun..hem oğluşunla istediğini yer içer eğlenirsiniz canım....ne zaman ayrıldınız çok oldumu