Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ay kıyamam kız ben onaa yavrum nasıl da kabullenmiş kardeşi olacağını :1hug: yok canım ya öyle düşünme hele onu da kucağına al kısmetse sağlıcakla öyle düşünmezsin bence şimdi öyle geliyor heralde insanaa.s

Sanadamı öyle geliyor meselaaa fisfisfis

günaydın calarımmm...ay yeşimmm yaaa ...offfffffff kıyamam be n ırmağağ...ay yavrummmm....sevgisini paylaşıcak, kardeş sevgisi ne güzel....sen öyle haksızlık falan düşünme hayatım...kardeşi olması e çok oun için iyiiii .. üzme kendini ...

kızlar sölemedim size be bugün yarın evdeyim...haziran ayı başından..eylül 20 ye kadar her cumartesi pazar izinliyim....acayip süper bişey..kızlarla 12 de kahvaltı ettik..şimdi ortalığı toplucammmm...dışarı çıkıcaz...

ayy ne güzel evdeymişsinn Emelll...Yıllardır hiç tatil yüzü görmeden çalıştın çok sevindim valla.Tadını çıkarrr...Keşke bende evde olsam kasıklarımda bir ağrı var kendimi çok yorgun hissediyorum...

ye evdeyim ama bi ara şakır şakır yağdı şimdi dişarı çıkamadfık temizlik yapıyorum...normalde izinlerin hiç birinde temizlik yapmıcaktım ama....:) hep gezcektim geçen hafta denize giittik çok eğlendik...

ay yeşim yorma kendine ilk aylarda dikkat et..tmm mı...üşütme ayaklarıı ...evde falan...terliksiz gezme...... iyi bak kendie yiğenime..ilk aylarda benim çok bulatım ve kasık bel ağrım olmuştu 3*4 ay fala...dikkat ettttt

günaydın mı desem ...tünaydın mı desem...iyi haftalar kızlar...öpüyorum sizi ..nerlerdesinişizz...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tünaydınnn ..
Valla ben dr dan geliyorumm ...Pek iyi sayılmam.ctesi ağrım var demiştimyaa ogün eve gittim yattım.
Akşam 7 de Selçuk kaldırdı.iyi gibiydim kalktığımda kalkınca yine başladı sonra kahverengi lekeler geldi.
Dünde aynı şekilde devam etti lekeler en son kırmızıya dönük bi hal aldı.Psikolojim bozuldu gitmedim dr a nefret geldi artıkk görünmüyor zaten dedim .daha 3 gün önceki dr da kese var ama bebek görünmüyor demişti .bu sabah hala gelmeye devam edince gittik..dr yine bişey göremedi kese var sadece dedi.Boş gebelik olabilirmiş..3 gün sonra gel bir daha bakalım dedi yada dopplerle bakılsın dedi.

günaydınnn canımmmm...
Hergünümüz güzel olsun neşe dolsun ...
Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere herkeseeee opuyorumnanaktan

of of of ...şimdi okludum dün bir daha giremedim ya.....ay allah ya üzüldüm şimdi ....inşallah..ilk ay tramva kanamalarındandır canım...inşallah kötü bişey olmaz...hatırlıyormusun möeleğinde ilk 2 ay sadece kese gözükmüştü....sonradan ilerledi...her şeyin hayırlısı sakın üzme kendine...bize kötü gelen hakkımızda en iyisidir belki...seni çok seviyorum canımmm

Saol canımm..Üüzlmüyorum hayırlısı ne ise o olsun perşembe günü tekrar muayene edip karar verecek dr bakalım sabırsızlıkla bekliyorummm...

ben 1 hafta sonramı geleyim falan dedim saçmalamaa zehirler falan sonra dedi 3 gün sonra gel dedi...korktumm ne olacaksaa olsun artıkkk...

günaydınnn canımmmm...
Hergünümüz güzel olsun neşe dolsun ...
Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere herkeseeee opuyorumnanaktan

amin canım amin hepimiz için allahım hayırlısı ne ise onu versin :Saruboceq:

günaydınlar canlarımmm....nhb ?

günaydın canım iyilik senden nbr??

ay aman canım sakın bekletme hemen git 3 gün sonra hayırlısı olsun hakkında opuyorumnanaktan

üzülürsün tabiki canım üzülmemek eldemi...ama her derdin arkasından yüzümüz gülüyor ya..muhahkkak arkası daha güzeldir....Korkma inşallah hiç nbişey olmaz...3 günde gitmen daha iyi varsa kötü bir durum zarar görmeden halledilir...2 gün var stres yapma..çabucak perşembe gelir...gidersin öğrenirsin canım..stres yaparsan daha çok zararı olur...benim elti kadın doğum doktorunun y anında çalışıyor yıllardır ya..benide aynı doktor doğum yaptırmıştı...ordada süürekli oluyor böyle...ama sonu genelde iyi bitiyor...hiç bişey olmaz korkma...aklına kötü bişey getirme

saol hayatım ..iyiym vallahi sınav zamanı ya lys ygs yoğun biraz....gerisi yi ama...

ay msj devamını yazamadan gitti..sen napıyosun ayberk napıyor iyimi...nasıl..ne zamandır anlatmıyorsun..

ay msj devamını yazamadan gitti..sen napıyosun ayberk napıyor iyimi...nasıl..ne zamandır anlatmıyorsun..

ay kolay gelsin canım sana evet bu aralar bayağı yoğun olursun sen a.s
iyiyiz hayatım çok şükür yok bi yaramazlık ayberkde iyi bayağı toparaldı kendini ameliyattan sonra okulumuzda bitti mezun olduk artık evde yaz tatilinde evdekileri delirtmekle meşgul sağolsun velet
bu arada ben kendi evime ayrıldım kaydirigubbakcemile2 kayınvalidemle bir değiliz artık anlatırıdm ya hep oğluşumda yanımda kendim pişiriyom kendim yiyorum artık herkes kendi yolunda şekercim anlıcannnnzemuszemus

a b ugün aldığım en güzel haber..çok sevindim kendi evine ayrılmana en iyisini yapmışsın..bir kere yaşıyoruz hayat..kendi istediğimiz gibi yaşamak çok önemli..sen daha rahat olursun..hem oğluşunla istediğini yer içer eğlenirsiniz canım....ne zaman ayrıldınız çok oldumu

evet canım yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz bu duruma işte mayıs ayında ayrıldık ayberk ameliyat olduğu zaman ondan sonra ayrıldık ayberkde alışıyor yavaş yavaş artık yukarda durmaya en azından artık aşağıda yatıcam demiyo akşam temizlik yapıyodum aşağıda uyuyuyayım ben şimdilik ama sen beni işin bitince al yukarı tamammı diyookaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…