Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Zamanla alışırsınız canım ..İlk gün öyle olur ...
atmadım dur bakayım bi

anaaaaaaa muhabbet almış gitmiş hiç haber veriyolarmı bak uyuzlarrrrrrr:umursamaz:
ay emelcim çok üzüldüm ya görümcenin kızına nasıl bi anne baba bu böyel nasıl bi vicdan var ya nasıl kıyarlar küçücük çocuğaa ay çok sinrim bozuldu valla klava: aslında aynısını onlara yapacaksın bakalım nasıl olacak klava:

evet canım zayıfladım tam tamınaaaaa 11 kilo verdim gmailini açda bikaç foto atayım sana daazemuszemuszemuszemus

AY SEN BURLARDADIN YA İŞİN VARDIR DİYE DÜRTEKLEMEDİK CANIM...SEN NASIL ZAYIFLADIN KIZIM YAAAAAAAAAAAA..DELİRTMÖME BENİİİİİİİİİİİakannehirakannehir

bu günki ben maiilli fotoya bayıldım...hiç geboş gibi deilsinnnnnn...görüncede hiç konduramadımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ırmağın doğum günüde çok güzel olmuş canımmmmmm....... çok tatlısınız....

ayy yine başladı yaaa kızım maill gelmiyomuu sağaaaa kaydirigubbakcemile3

geldimi fotolar saol canımm...saolll opuyorumnanaktan
6 yaşında kızım olduğu belli değilki hamile kaldığım belli olsunn kızz sempatiksalakcinni

yok canım uzun süre kk yı açmazsam gelmiyo açınca gelmeye başlıyo mailler ondan görmedim yani a.s
eee hani bana gelmedi foto kız hangi fotolarrrrrrrrrrsempatiksalakcinni

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr millettttttttttttkaydirigubbakcemile2

günaydın böğürtlencim....nasılsın yavyummmmmmmmmm

Günaydınnn kızlarrr... opuyorumnanaktan
Nasılsınız..
Ben geç geldim bugün işe dr.a gittim bir sürü kan testleri yapıldı takibe başlandı... :1hug:
Şimdilik kese görünüyor 5 hafta ebatlarında dedi.

ay canım benim..yavaş yavaş kontroller başlıyor yani... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım inşallah 9 ayı hayırlısılan geçirisiniz...minicikmiş 5 haftalık 1 aylık daha....ayyyyyyyy.......ne güzel b işey

günaydın böğürtlencim....nasılsın yavyummmmmmmmmm

günaydınlarrrrrrrrrrr efenimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ay yeşimmmmcim canım hadi hayırlısı bakalım kesede gözükdü hayırlısı ile işalhh 9 ayını rahat atlatırsın canımmm:Saruboceq:

günaydınlarrrrrrrrrrr efenimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ay yeşimmmmcim canım hadi hayırlısı bakalım kesede gözükdü hayırlısı ile işalhh 9 ayını rahat atlatırsın canımmm:Saruboceq:
Saolunn kızlarr işallahh... :Saruboceq:

Ayy çok nazlı bişey oldum farkındayım ama elimde değil.Selçukta Irmakta 5 ay gıkını çıkarmadın bu erken başladı etkilemeye sinir asabiyet naz herşey var Allah yardımcımız olsun diyo..
Midem çok bulanmaya başladı dünle bugün bakalımm napıcamm eyvahedigeldismile

eyvah eyvah uğraştıracak demekki bıcırkk deseneeeeeeee daha gelmedennkaydirigubbakcemile3

ay kıyamam ben sana senin midenmi bulayınoo ....
ay canım çok etrken başlamış yaaaaaaaaa....hadi bakalım ..belki ilk aylarda bulanır sonra geçer benim öle olmuştu...

İşallah geçer çabucakk kızlar yaaa...Bugün ultrasonda gördümya bide çok duygulandım ben yaa...
Akşam babası Irmağa diyoki kardeşin olunca bizle yatar küçük olcak ya sen hep yatağında yatarsın artık diyo ayy kuşum benimm nasıll bakıyoo öylee bi ağlama geldi bana kıyamam yaa sanki haksızlık ediyomuşum gibi geliyoo Irmağıma.
Oda yatsın ben büyüdümm kocamanım kendim uyurum diyo yavrumm...
Karnıma bi zarar gelcek diye sakınıyoo ayy kardeşim var burda diyoo. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…