Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Ayyy fahrişşş alemsin yaa çok güldürdün beni....çift canlı çift canlı :roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin ...
çatlakk

aaaaaaa ben onu unutmuştum kız :roflol: valla o zaman durum daha bi vahimmmmmmkaydirigubbakcemile3

duydumu ki kızzzzz acık daha bağır duymadı heral ay dur ben msn den diyivereyimdelikafadulden

ay duydum yavvvvvvvv inanamdım sadeceeeeeeee ...konduramadım bi an...gözümün önüne geliyor da..yeşim hamileyken... ay ne biliyim acayip oldum...hem duygulandıöm...allah mutlu aile çoluk çocuk versinm herkese.....imrendimde keşke çok mutlu olsakta bizde ...kardeş yapsak...

allah sanada versin tez zamanda fahrişimmmmmmmmm

amin canım işallahh diyorum:Saruboceq: allahım herkesin yuvasını mutlu huzurlu yapsın canım:Saruboceq:

Günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Nbr karamukcum nasılsın?
Karamuk ne gı bilmiyorumkismile

Günaydınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Nbr karamukcum nasılsın?
Karamuk ne gı bilmiyorumkismile

günaydın şekerim kaydirigubbakcemile3
iyilik valla ne olsun ayılmaya çalışıyorum hava çok kapalı yağmur yağıyo geceden beri kış gibi oldu kız aynı valla a.s
karamuk bir meyve tatlım böğürtlen gibi kocişimde ben esmer olduğum için ilk çıkmaya başaldığımızdan beri hep bana karamukum der :asigim: o buldu yani bu adı ordan geliyor canım telefonunda da karamuk diye kayıtlıyımdır kaydirigubbakcemile3

Ayy İstanbulda öyle dün yatarken bi başladı seller götürdüüü caddeyi...
Sen karamısında gı bembeyaz gacısın...
Kartopu daha yakışmazmıydı sana :asigim:

ay yok kız beyaz değilim hele kocaşime göre daha karayım o çok beyaz :asigim:

Allam beyaz değilim diyo yaaa...
İyi tamam karasın karamukkk... :roflol:
Karaböcükkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

he ya karayım ben kara zemuszemus oldum iyicene kara kuru bi hatunbayanssulusmile
kocişim dalga geçiyo benle 250 gr kaldın diyoooooooooooooooooakannehir

tünaydın hatunlar...ay anca gelebildim..12 de işe geldim..Dün görümcemin kızı geldi bize...kepezden 9 yaşında beyza..valizinide almış..beli kalçası mosmor...aileside göndermişler..bu sabahta onu eve yerleiştirdik......eşyalarını düzenşedik..kızım ablası bizde tatil yapcak diye çok mutlu :)

he ya karayım ben kara zemuszemus oldum iyicene kara kuru bi hatunbayanssulusmile
kocişim dalga geçiyo benle 250 gr kaldın diyoooooooooooooooooakannehir
kız fahriş sen zayıfladın mı c anımmmmmm..hiç haber vermiytosun..yollada bi zayıf fotonu görelimmmm zemuszemus zemuszemus
ay yok kız beyaz değilim hele kocaşime göre daha karayım o çok beyaz :asigim:
kociş meraklısı :) aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Allam beyaz değilim diyo yaaa...
İyi tamam karasın karamukkk... :roflol:
Karaböcükkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
direnme canım ...kadın karaaaa kuruuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden

aynen dün gece cam açıktıda fırtanalı yağmur ev uçuyodu...nasıl yağdı mafoldumben

ayy niye mosmor çocuk akannehir

ayy her yer yağıyooo yanii

ayy niye mosmor çocuk akannehir

ayy her yer yağıyooo yanii
dayak yemiş dün......belini koltuğun demirine çarpmış öle dedi..banada üzüntü oldu......bakalım biraz kalsın..ona göre eylüle kadar kalmak istiyor ama herhalde bırakmazlar.....

şimdik bizim arkadaş var kadriye aradı kuafördemiş kendini sarı yapıyomuş biliyomusun..çok merak ediyorum uğrucak bakalım nasıl olcak zemuszemus

Annesi babası mı dövmüşş..
Ayy ne manyak bi aile yaaa küçücük kız çocuğu bu yaşta evden çıkıp kalacak yer arıyor... klava:
Kadriye esmer yaa onun saçları çok güzeldi çok yakışıyodu siyah siyahh keşke boyatmasaaa

DEMİYO BİŞEY FAZLA..BEYZA BENDE ÜSTÜNE GİTMEDİM KALSIN BAKALIM 1 HAFTA 10 GÜN...TATİL YAPSIN..SONRA BAKICAZ ÇARESİNE BELKİŞ İ KENDİŞDE EVİNİ ÖZLER...

AY YEŞİM SORMA 10 DK ÖNCE GİTTİM KUAFÖRE FÖN ÇEKİYOLARDA DAHA MANİKÜRÜ VARMIŞ....SARI ÇOK ACAYİP OLMUŞ...ŞOK OLDUM GELDİM..ARADI ÇAĞIRDI GEL BANA BAK NASIL DİYE..Bİ ACAYİP GELDİ Bİ ACAYİP GELDİ....:kedi::kedi: YAKIŞMIŞ AMA BİZ ALIŞKIN DEİLİZ YAAAAA...ONDAN HERHALDE...SEN BANA YENİ FOTOLARINI ATTINMI CANIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…