neden?

Çocuğuna dini egitimi düşün diyo kendisi har vurup harman savuruyor bide parayı isteyince trip yapıyoo boşver yapsın hiç umursama bir an evvel ev almaya ve borca girmeye bak

Trip atarak senin pes etmeni istiyor...
sana bebeğin Dini eğitimini düşün diyorsa,sende bebegimizin rıskıni etrafa dağıtma diye cvp ver ve en kısa zamanda ev al millete dağıtacagina evinin borcunu odesin.

Reactions: anu
Ben de ortak hesap isteyince eşim çok bozulmuştu. Hatta bankacı hata yapmış hesabı eşimin üstüne açmıştı gittik düzelttirdik. Ama ne tripler ne tripler hiiiç umrumda olmadı. Öyle savurganda değildir, eminim habersiz dokunmaz bir kuruşuna ama ben belli ettim kendimi iyiki de öyle yapmışım.
İstediği kadar trip atsın, bırak dursun hesabında para sakın affetireyim kendimi al tamam sende dursun deme. Eğer hala trip atarsa ben sana bana gönder demedim, sen gönderdin dersin olur biter.

Altınları neden bozdurdun ki, dursaydı kenarda. Yaza doğru fiyatı yükselecek diyorlar.
Bırak surat yapsın hiç yüz verme. En iyisini yapmışsın. En iyisi borca sokmak, bir an önce kredi çekip ev almaya bakın derim ben.

Eşinizin dediğine göre maden o bakacakmış ,madem o ilgileniyormuş para işleriyle çalıştığınız parayı vermeyin o zaman.Kendisi halletsin.Sizden alacağı paraya göz dikmesin erkek ya hani napacaksa yapsın o zaman .

çalıştığım parayı vermiyorum tabiki. çalışmak kendi tercihim kesinlikle o karışmıyor aldığım maaşla da ilgilenmiyor.
mevzu birikimimizdi. siz tamamen farklı anlamışsınız

çalıştığım parayı vermiyorum tabiki. çalışmak kendi tercihim kesinlikle o karışmıyor aldığım maaşla da ilgilenmiyor.
mevzu birikimimizdi. siz tamamen farklı anlamışsınız
Belirtmeyince anlamadım haliyle.Siz birikim yapıyorsunuz ama eşiniz yapmıyor ailesine mi gönderiyor?

Başka planı vardı sen dik durunca yapamadı o planı ve bu şekilde aklınca seni utandırıp ezecek.Tavrından vazgeçme.Maddi sorun bende de var.Parayı istediği yere verme gibi.Beni boşamak için iş bulmamı bekliyormuş ,öyle kavga ettik geçen gün.Hala konuşmuyoruz.Sonuna kadar sen haklısın,seni üzmesine izin verme.Bebişine de iyi bak.

Belirtmeyince anlamadım haliyle.Siz birikim yapıyorsunuz ama eşiniz yapmıyor ailesine mi gönderiyor?
benim maaşım birikim yapabileceğim kadar fazla değil kendi harçlığım evin mutfak masrafları gibi ufak tefek şeyleri karşılıyorum birikim yapamasamda kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum. ailesi dediği anne baba ayrılalı 1 yıl oldu biz evlendiğimizde ayrıldılar o gün bu gündür her ay düzenli maaş gibi hesabına para yatırır annesinin. tabi bana sormadan

benimkide fazlaca bonkördür
ama borçları arttıgından beri bonkörlük yapamıyor
eşini borca sokman lazım ev araba her neyse
düzenli miktarlarda ödeme yapmaya başlayınca bonkörlük falan kalmaz

benimkide fazlaca bonkördür
ama borçları arttıgından beri bonkörlük yapamıyor
eşini borca sokman lazım ev araba her neyse
düzenli miktarlarda ödeme yapmaya başlayınca bonkörlük falan kalmaz

inşallah . ama yapamıyorum o savurganlık yaptıkça ben daha fazla tasarruflu olmaya çalışıyorum ama o cimrilik yaptığımı paraya çok değer verdiğimi söylüyor. onun gözünde böyle bi insan oldum çıktım, halbuki öyle olsam baştan evi olan bi adam seçerdim. düğünüm dahi olmadı nikahtan evlendim ama hiç birşeye bu zamana kadar sesimi çıkarmadım. o uzun yıllara dönük plan yapmanın yanlış olduğunu söylüyor. rızkın allahtan geldiğini bebeğimizin rızkını bukadar düşünmemem gerektiğini ona gereken dini eğitimi nasıl vereceğimi düşünmem gerektiğini söylüyor. işine böyle geliyor zannedersem.
çünkü annesine her ay 1800 lira veriyor. durum böyle oldukça ben ev kredisine borç ödeyemem diyemiyor ki

1800 mü

parayla bir planı vardı eşinizin ve siz ısrar edince planı bozulmuş sinirlenmiş. sakın geri adım atmayın duygu sömürüsü bile yapabilir bana güvenmiyorsun diye. zaten sizin hesabınıza aktarmış parayı bırakın öyle kalsın. 1 yılda annesine yolladığı paradan az altınların parası.

madem sizden çalışmanızı beklemiyor kendi harçlığınız dahil 5 kuruş harcamayın maaşınızdan kendi hesabınızda biriksin. annesine yollayacağı parayı size vermek zorunda kalacaktır illa ki. ayda 1800 lira az para değil.
annesine yolladığı para da sizin ve artık bebeğinizin de hakkı var sizin rızkınız o yüzden sizin rızanız dışında vermesi de uygun değil.

aynen :) ben bir ay çalışıyorum yine de alamıyorum o parayı. insanlar nasıl gönül rahatlığıyla harcıyor bilmiyorum. Annesidir tabiki yardım edecek ama çok fazla. bir ara annesi evine eşya almıştı onun taksitlerini öderken normalde 1000 lira verirken 1800 vermeye başladı taksitler bitti hala aynı. söyledim eşime bunu çok fazla dedim. o da annem bukadar vermene gerek yok ben idare ederim demeden ben verdiğim parayı kesemem ondan dedi. sende karışma bir hayır olarak gör bunu. paramız bereketlenir diyo.

1800 lira ne demek yahu devlet nafakasını maaşını vermiyor mu ne biçim hayır bu En sinir olduğum şey çoluğu çocuğu evini düşünmeden böyle gereksiz yere akıtılan paralar

Böyle diyen birisi krediye de sıcak bakmaz sanıyorum, ne dersiniz?

sakın o parayı eşine gösterme, eve de yardım yapma 1800 nedir yuh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…