neden?

Şahsi fikrim çalışmasanızda size harçlık zaten verecekti ve evin masraflarını zaten karşılayacaktı öyle değil mi?
Bence kuruşuna dokunmayın çalıştığınızın.

1800 müü..

Şahsi fikrim çalışmasanızda size harçlık zaten verecekti ve evin masraflarını zaten karşılayacaktı öyle değil mi?
Bence kuruşuna dokunmayın çalıştığınızın.

evet doğru söylüyorsunuz. şimdi tüm parayı benim hesabıma yatırmış ya bende nasıl ondan para isterim onu düşünüyorum

evet o konuda çok tartıştık hiç birşey değişmedi huzurum kaçtı sadece. o yüzden kendi kendime birdaha karışmayacağımı söyledim çünkü olan yine benim huzuruma oluyor. parasını alan alıyor veren veriyor . olan bana oluyor

O yatan senin mehrin arkadaşım.Eşin bu kadarını biliyordur herhalde.

onun problemi neden onda durmasında sakınca görmüşüm de illa istemişim. ama para zaten senin diye bişey söylemedi. onu bende burda siz söyleyince internetten baktım evet kızın ailesinin taktığı hediye erkeğin ailesinin taktığı kızın mehri oluyormuş. bana o para senin değil benim falan demedi dese bunu söylerim zaten o zaman işler başka boyuta döner. takmış parayı yöneten sen mi olucaksın çok mu biliyorsun para yönetmeyi para konusunda neden bu kadar hassassın. en basiti geçenlerde eniştesi kredi kartını istedi o da verdi 2 bin liralık alışveriş yaptı alıcak mısın o parayı dedim alıcam dedi ya vermezse dedim o zaman öderim ihtiyacı olana sevaptır diyor. adam ikeadan mobilya alıyo bizimki onun sevabını düşünüyor. sonra ben kızınca da dünya malına değer veren insan oluyorum. yahu yardımını yap sevabını hayrını yap. ama sen önce kendini de bi düşün diyorum. bizim neyimiz eksik diyor. evet eksik yok ama kenarda bir kuruş da yok. ben anlamadım gitti adamın gözünde nasıl bir insan oldum anormallik bende mi inşallah bendedir. yanlış düşünen ben olayım ben kendimi düzeltirim ama bana çok mantıksız geliyor.

O altınlar bozdurulduysa gidecek yeri vardır elbet.
Tabi eşinizin altın bozdurma hobisi yoksa.
Yani sözüm ona durduk yere ne alaka madem harcamayacak köşede kime zararı var.

Ben yanlış düşündüğünüzü sanmıyorum.Kaldıkı eşinizin evet hanım bu senin mehrin ne olur ne olmaz sende dursun demesi gerekirdi.Öyle bişeyde dememiş.Hayır ihtiyaç sahiplerine ,muhtaçlara yapılır diye biliyorum ben.1 ekmeğe ihtiaycı olan insanla ikeadan mobilya alanı bir tutumuş eşiniz.çok yazık.

bu ne biçim saçmalık! senin para mevzuunda söz hakkın yok mu? sizde çalışıyorsunuz sonuçta.... bir an önce tavrını koy yoksa çok ezer bu adam seni benden söylemesi

Mevla eşinize daha çok versin amaaaa..??su akarken küpleri doldurmak gerekir.. bu kadar para kazanmanın şımarıklığı var eşinizde gibime geldi...çalışıyorsunuz çalışmak zorunda değilsiniz ..ee hadi çalıştınız rahatlıkla evi geçindirecek bir adama niye paranızı veriyorsunuz..ki bu ev giderleri içinde olsaa..
....

su akarken testini dolduracaksın derler aynen devam etsin böyle her varlığın bir de darı olabilir şımarıklığa lüzum yok baba olacak bide, en azından bi eviniz olsun. sonra bebek olunca zaten ekstra bi dolu masraf çıkacak feleği sasar

Valla ne yalan söyleyim 1.800,00 TL'den sonra eşinizin maaşını merak etmedim değil

bence hazır para senın hesabına yatmışken calışıyorsunda eşin saga sola har vurup harman savururken sana sormuyor madem ev al kıredıye başvur evınıde kendı ustune al ıste ıstemez esınde odeyecektır gelırı cok nasıl olsa onu duzeltmenın ve yatırım yapmanın tek yolu bu bence veya konus boyle boyle yapmak ıstıyorum hesbındakı para ıcınde maden her konya dını bı cevap verıyor unutmasın hz hatıce valıdemız tıcaretle ugraşan odenımın en zengınlerındendı... eşine şunu hatırlat tırıp yapmaya devam ederse dınde bana dugunde takılan hersey altınlar benım mehırımdır ve gonul rızam olmadan senın onların parasını harcaman haram ve gunahtır de fazlada tavız verme yarını dusunmek zorundasın eşin duşunmuyor ama sen duşun hayat hep boyle maddı anlamda ıyı gıtmeyebılır allah yardımcın olsun....

Koyu yazdığım yerde takılı kaldım. Evi kendi üstüne alması neyi değiştirir? Evlendikten sonra alınan her şey ortaktır. Yarı yarıya hak sahibi oluyor eşler. Ama konu sahibesinin mutlaka borç çıkarması lazım.

Allah razı olsun. bebek geliyor olmasa çalışmaya devam eder dediğiniz gibi kendime bir ev alırdım. benim onu borca sokmam lazım. şu tripli halleri bi geçsin hem suçlu hem güçlü. ev olmazsa ölmeyiz ev olursa herşey güzel mi olacak önceliklerin neden hep maddiat diyip durdukça benim sinirlerim bozuluyo. keşke baştan öyle olsaydım . herşeye tamam olur dedim nihayetinde herşeyi tek başına yaptı zorlamak istemedim. şimdi eve takmışım ev çok önemliymiş benim için evet önemli ama takıntım da değil. ama bari biriktiğimize dokunmayalım. alırız yada almayız kısmet işi. niye beni bu sıfatlara sokuyor anlamıyorum

Erkekler sıkışınca aynı cümleyi söylerler zaten. Dokunursam şerefsizim. Bla bla bla.
Al o parayı elinden yoksa uçup gider.
Ayrıca neden bozdurdunuz ki altınları?

canım gerı adım atma kendını suçlu görme çünkü sen haklısın oncekı mesajda yazdıgım gıbı taviz verme cocuk olacagı ıcın dedıgın gıbı ev alman zor ozaman yapman gereken zatı kenara bırıkım yapmıyor barı olanıda verme hastalık olur başka önemli bı durum olur bısey dıyemem ama senın bundan sonra yapman gerek hesabındakı parayı tutman ve onu eşinin har vurup harman savurmasına ızın vermemen tırıpde atsa kusde olsa madem kendı kazandıgı parayı harcar etrafa dagıtırken sana soz hakkı vermıyor.. sende hesabındakı para ıcın ona soz hakkı verme ısterse şöyle yapcam boyle yapcam dersede sen de onlar benım mıhırım de vermek ıstemıyorum gonulsuz verırsemde bu caız degıl gunaha gırersın de...

Erkekler sıkışınca aynı cümleyi söylerler zaten. Dokunursam şerefsizim. Bla bla bla.
Al o parayı elinden yoksa uçup gider.
Ayrıca neden bozdurdunuz ki altınları?

ya bebek geliyor ya benim düşüncem bi ev borcuna girmek hazır altın çıkmışken bozduralım da olan parayla onu ikna ederim üstüne bir iki ekleyip gireriz kendi evimize borç öderiz gerekirse diye düşündüm. aldım valla parayı ne trip yaparsa yapsın. şimdi yaza kadar üstüne eklerim maaşımdan sonra işten çıkıcam zaten ev borcuna sokmazsa araba alır onun borcuna sokarım ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…