neden?

valla aklın varsa tirp degil tripleks atsın :))
sen al o altınları dogru annene var yazık altın bozdurulurmu bu zamanda nasıls aev almıcan zarar ettınız valla belki 5 sene sonra ev alıcaktın simdi altıı gramı biraz arttı 100 lira 5 sene sonra 120 olucak neysee sen sakın verme altınlarını istedigi kadar artislik yapsım klasık erkek sacmalıgı

yanı şunu demek ıstedım madem eşi ev almaya yanaşmıyor konu sahıbının yapması gereken eşi almayacagı için kendı hazır çalışıyorken hesabındada para varken kıredıye başvurup ev alması zaten kıredıye kendi başvuracagı ıçın mecburen ev konu sahıbının ustune olacak dedıgınız gıbı evlendıkten sonra alınan mallar zaten ortak sayılıyor bılıyorum evı ustune alması bırsey degıstırmıycek benım demek ıstedıgım esı almayacagı ıcın kıredıye başvurup kendının alması zaten onun ustune olur ev kıredıde ustune olacagı için...

evet sonuçta bi ev alınmış olurdu.

Anladım demek istediğinizi ama yarının neler getireceğini bilemeyiz.
Belki adam borca hiç karışmayacak. Evle ilgilenmeyecek. Madem kendi başına karar aldın borcunu da kendin öde ne halin varsa gör diyecek?
Allah korusun ama (burda çok okuduğum için aklıma geldi) herhangi bir sebepten ötürü boşanmaya karar verseler konu sahibesi o borçla napacak?
Felaket tellalı gibi hatunum yahu ama her ihtimali düşünmek lazım.

haklısın aslında ne konular okuyoruz her ıhtımalı dusunmek lazım dedıklerın dogru... bence ozaman yapması gereken teksey hesabındakı parayı kesınlıkle esıne acıl ıhtıyaç dısında vermemesı elındekınden olaması adına başkada birşey gelmedı aklıma

Eşinin acil paraya ihtiyacı mı olacak? O önce elindeki parayı tutmayı, birikim yapmayı öğrensin.
Vallaha zırnık koklatmazdım. Bu ne ya iyice feminist oldum
Bu arada E esma89 soruma cevap vermedin. Eşin ne kadar maaş alıyor ki annesine 1.800 TL gönderebiliyor?

ya zaten bende bir huy var bukadar trip yedikten sonra hiç bir hevesim de kalmıyo. nebiçim şeylerle uğraşıyoruz 3 günlük dünyada. huzurum kalmıyor

ben bir tane ceyrek bıle bozdurmadım , üzerine ekliyorum bile.. eşimde bırıktırmeme yardımcı oluyor..

bır kac kez ev almak ıcın bozduralım dedı , tamam dedım ama ancak yarısını verırım dedım,

neden dedi, cocuklarımı ( henuz ortada cocuk olmasa da ) da düşünmem lazım dedim...

Anladım canım,
İyi yapmışsın. İpin ucu sende olsun. Yoksa elinizdekilerde uçar gider. Akbaba misali çevrenizdekiler mübarek..
Neden sizin bebeğinizin geleceğini başkaları için harcayasınız ki..

Acilen ev borcuna girin.. Yoksa para biriktiremezsiniz..

altınlar senn hakkın onlar senn kocanın onın 1 kurusuna elleme hakkı bile yok. neden verdinki . bu erkekler kendini padişahmı sanıyo yaa. kazandıgın parayı sen eve harcıyomusun bacım. ben olsam 1 kurus harcamam bak o zaman dagıtabiliyomu parayı saga sola.baba olcak ya bira zbirikim yapsın.

4000 civarlarında bişey bazen daha fazla bile alıyo da bana pek söylemiyo ki onu da.
E esma89 hala cevap alamadım?
İyice meraklandım yahu

vadeli mevduat hesabi actirin,arada oraya siz para koyun..istesenizde dokunamiyorsunuz o paraya..

Şahsi fikrim çalışmasanızda size harçlık zaten verecekti ve evin masraflarını zaten karşılayacaktı öyle değil mi?
Bence kuruşuna dokunmayın çalıştığınızın.
Evet, bu arkadaşımıza katılıyorum, çok güzel düşünmüş.

Sen kesinlikle haklısın, paragöz olmakla falan ilgisi yok bunun. Herkes gibi birikim yapıp ev sahibi olmak istiyorsun. Eşin iyi niyetli ama iyi niyet de bir yere kadar yani... Bu işin en kolay yolu bir an önce eve girmek. Böylece kredi ödenirken sağa sola saçacak para kalmaz.

1800 liramı yok artık
neden veriyor

Altinlari neden bozduruyosunuz anlamadim , ayrica annesine neden her ay yuklu miktarda para gonderiliyor ?

Bu erkekler evlendikten sonra bir turlu anlamiyorlar , kendilerininde artik.bir Aile oldugunu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…