Niye bir evlilikte bu kadar pasif kalıyor bu kadınlar.Altınları bozdurdu ne demek.Niye müsade ettin.Bi de o seninle konuşmuyor.İyice şişirin şu erkekleri.Aklın varsa biraz al altınlarının parasını.Ne ortak hesabı.merhaba.bir sıkıntım var 1 yıllık evliyim henüz bir evimiz yok kiradayız ben de çalışıyorum eşimin aldığı maaş da iyi hatta annesine her ay benim maaşımdan fazla maddi destek yapıyor. sorun şu birikim yapamıyoruz eşim eline geçen parasını harcıyor hiç tutumlu değil çok savurgan ve eli açık bir insan bana kendine ailesine arkadaşlarına hiç düşünmeden fazla fazla harcar. çok şükür var ki yapıyor ama dediğim gibi kiradayız ve kenara bir kuruş para atamıyoruz. dün altınları bozdurdu 20 bine yakın para yapmış. dün akşam parayı ortak hesaba atalım dedim, eşim bende dursun dedi. harcarsın sen harcamayalım birikimimizi dedim harcasam neolur dedi. ben de üstüne biriktirip ev kredisine girelim neden harcayalım ki diyince o paranın bir kuruşuna dokunursam şerefsizin tekiyim dedi ve dünden beri benimle konuşmuyor. ben mi yanlış birşey dedim anlamadım fikir verirseniz çok sevinirim. üstelik 2 aylık hamileyim. teşekkürler okuduğunuz için sevgiler
valla canım sen en iyisini yapmışssın o harcıyorsa niye eline veresin ki ikna et bir yatırım yapın sağa sola savurmasın parayı bende eşime çok söylerim gereksiz yere para harcama diye. bu zamana kadar da küstüğünü görmedim.merhaba.bir sıkıntım var 1 yıllık evliyim henüz bir evimiz yok kiradayız ben de çalışıyorum eşimin aldığı maaş da iyi hatta annesine her ay benim maaşımdan fazla maddi destek yapıyor. sorun şu birikim yapamıyoruz eşim eline geçen parasını harcıyor hiç tutumlu değil çok savurgan ve eli açık bir insan bana kendine ailesine arkadaşlarına hiç düşünmeden fazla fazla harcar. çok şükür var ki yapıyor ama dediğim gibi kiradayız ve kenara bir kuruş para atamıyoruz. dün altınları bozdurdu 20 bine yakın para yapmış. dün akşam parayı ortak hesaba atalım dedim, eşim bende dursun dedi. harcarsın sen harcamayalım birikimimizi dedim harcasam neolur dedi. ben de üstüne biriktirip ev kredisine girelim neden harcayalım ki diyince o paranın bir kuruşuna dokunursam şerefsizin tekiyim dedi ve dünden beri benimle konuşmuyor. ben mi yanlış birşey dedim anlamadım fikir verirseniz çok sevinirim. üstelik 2 aylık hamileyim. teşekkürler okuduğunuz için sevgiler
merhaba.bir sıkıntım var 1 yıllık evliyim henüz bir evimiz yok kiradayız ben de çalışıyorum eşimin aldığı maaş da iyi hatta annesine her ay benim maaşımdan fazla maddi destek yapıyor. sorun şu birikim yapamıyoruz eşim eline geçen parasını harcıyor hiç tutumlu değil çok savurgan ve eli açık bir insan bana kendine ailesine arkadaşlarına hiç düşünmeden fazla fazla harcar. çok şükür var ki yapıyor ama dediğim gibi kiradayız ve kenara bir kuruş para atamıyoruz. dün altınları bozdurdu 20 bine yakın para yapmış. dün akşam parayı ortak hesaba atalım dedim, eşim bende dursun dedi. harcarsın sen harcamayalım birikimimizi dedim harcasam neolur dedi. ben de üstüne biriktirip ev kredisine girelim neden harcayalım ki diyince o paranın bir kuruşuna dokunursam şerefsizin tekiyim dedi ve dünden beri benimle konuşmuyor. ben mi yanlış birşey dedim anlamadım fikir verirseniz çok sevinirim. üstelik 2 aylık hamileyim. teşekkürler okuduğunuz için sevgiler
İstediği kadar trip atsın, ipin ucunu bırakırsan sonu iyi olmayacak gibi duruyor, eşin savurgan anladığım kadarıyla. Geleceği düşünmüyor anı yaşıyor. Hastalığı var, kazası belası var bu işin. Hep böyle iyi sağlıklı işi yerinde olmayabilir insan. Kötü gününü de düşünmeli. bunu eşine güzel dille anlatabilirsin.az önce mesaj yazmış artık beni bu tavrın rahatsız etmeye başladı ne demek ya ortak hesaba at yada harcama bu konulardan bıktım para konusunda neden bukadar hassassın bende kalan paranın akibetinden neden bu kadar endişe duyuyorsun artık kendine çeki düzen ver. parayı da senin hesabına yolldım rahat ol yazmış.