neden?

esma89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
26
6
35
merhaba.bir sıkıntım var 1 yıllık evliyim henüz bir evimiz yok kiradayız ben de çalışıyorum eşimin aldığı maaş da iyi hatta annesine her ay benim maaşımdan fazla maddi destek yapıyor. sorun şu birikim yapamıyoruz eşim eline geçen parasını harcıyor hiç tutumlu değil çok savurgan ve eli açık bir insan bana kendine ailesine arkadaşlarına hiç düşünmeden fazla fazla harcar. çok şükür var ki yapıyor ama dediğim gibi kiradayız ve kenara bir kuruş para atamıyoruz. dün altınları bozdurdu 20 bine yakın para yapmış. dün akşam parayı ortak hesaba atalım dedim, eşim bende dursun dedi. harcarsın sen harcamayalım birikimimizi dedim harcasam neolur dedi. ben de üstüne biriktirip ev kredisine girelim neden harcayalım ki diyince o paranın bir kuruşuna dokunursam şerefsizin tekiyim dedi ve dünden beri benimle konuşmuyor. ben mi yanlış birşey dedim anlamadım fikir verirseniz çok sevinirim. üstelik 2 aylık hamileyim. teşekkürler okuduğunuz için sevgiler

sen altınlarını niye bozduruyorsun ki canım?? bence trip atabildiği kadar atsın senin elinde hamilelik kozun var ortak hesap değil benim hesabımda duracak de altın senin hakkın.

Niye bir evlilikte bu kadar pasif kalıyor bu kadınlar.Altınları bozdurdu ne demek.Niye müsade ettin.Bi de o seninle konuşmuyor.İyice şişirin şu erkekleri.Aklın varsa biraz al altınlarının parasını.Ne ortak hesabı.

sonuna kadar haklısın valla yanlış bişe dememişsin

valla canım sen en iyisini yapmışssın o harcıyorsa niye eline veresin ki ikna et bir yatırım yapın sağa sola savurmasın parayı bende eşime çok söylerim gereksiz yere para harcama diye. bu zamana kadar da küstüğünü görmedim.

Her ay şu kadar biriktirelim mi diye kota koyun. Gereksiz harcamaları kısmamız lazım, dünyanın bin türlü hali var hastalığı var, doğal afeti var, biraz biraz bizi sıkmayacak kadar kenarda köşede birikmişimiz dursun deyin. Birlikte miktarı belirleyip plan yaparsanız ikiniz için de daha iyi olur.

1. si ihtiyaç olmadan altınlarını neden bozduruyorsun onlar senin hakkın .??
2. si neden senin maaşından eşinin annesine para yardımı yapıyorsunuz, madem maaşı iyi eşin göndersin ??
Sen ipleri çok fazla eşinin eline vermişsin, şimdi adam doğal olarak sen bişey diyince kükrüyo.

Hiç taviz verme.. "Aynen öyle dokunduğunu görmeyeyim" deseydiniz :) Şaka bir yana zaman zamandan kötü geliyor kendinizi güvenceye alın siz.

Sen yanlış birşey söylememişsin. Bence eşinin parayla bi planı vardı sen böyle söyleyince bilerek bağırdı.

altın yükselince bozdurduk ortak kararımızdı şimdi bir bebek geliyor en azından üstüne birikim yapıp ev alırız diye düşündüm. onun düşüncesi şu sen ev para düşüneceğine bebeğine nasıl dini eğitim vereceğini düşün senin düşünmen gereken tek şey bu maddi kısmı bana bırak kadın maddiyatla ilgilenmek zorunda değil açmısın açıkta mısın birşeyini eksik mi yapıyorum diyor. hayır değil ama bugün kazan bugün harca yarının garantisi yok.

geliriniz iyiyse altınlarını neden bozdurdunuz?

az önce mesaj yazmış artık beni bu tavrın rahatsız etmeye başladı ne demek ya ortak hesaba at yada harcama bu konulardan bıktım para konusunda neden bukadar hassassın bende kalan paranın akibetinden neden bu kadar endişe duyuyorsun artık kendine çeki düzen ver. parayı da senin hesabına yolldım rahat ol yazmış.

Altınlar senin hesabında durmalı. Altın, kadına yapılan bağıştır. Sen izin vermediğin sürece eşin hakkı yok üzerinde. Ayrıca çok güzel söylemişsin, eşin o altınlara dokunursam şerefsizim dediğinde, aferin ben de senden bunu beklerdim, dokunmayacaksın altınlara birikim yapacağım ben derdim. İstediği kadarda küsebilir. hamilesin ve birikim yapmanız gerekiyor, ona buna para dağıtmakla olmaz gelecek hazırlamak. Ağırlığını koyman gerek.

İstediği kadar trip atsın, ipin ucunu bırakırsan sonu iyi olmayacak gibi duruyor, eşin savurgan anladığım kadarıyla. Geleceği düşünmüyor anı yaşıyor. Hastalığı var, kazası belası var bu işin. Hep böyle iyi sağlıklı işi yerinde olmayabilir insan. Kötü gününü de düşünmeli. bunu eşine güzel dille anlatabilirsin.

Yerinde olsam bu tavrından hiç taviz vermezdim akıllı ol tatlım, bırak bu şekilde triplenmeye devam etsin istiyorsa, zaten normale döner zamanla hesap konusuna gelince eşinde kalmasın altınlar kendi hesabın varsa oraya yatırın olmadı en kötü dediğin gibi ortak hesap olsun ama paranız bankada kalsın yatırmazsanız emin ol şuraya verelim ay çocuk geliyor ona alalım derken bi bakmışsın para bitmiş ne ev alabilirsin ne yatırım amaçlı bir mal dikkat et lütfen

erkekler ıste zora gelınce hemen trıplere gırıyorlar ,
bakma oyle davrandgına altınların heba olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…