neden?

kesinlikle yanlış birşey yapmamışsın..eşin fazla para harcayıp fazla alınganlık yapıyor..

böyle durumlarda insan yakınına birşey anlatamıyor bir yandan da düşünüyor acaba ben mi yanlış yaptım yanlış davrandım diye. ama gerçekten içim rahatladı iyi ki buraya yazmışım. içim rahatladı. teşekkür ederim hepinize.

Senin hesabına akatarmış zaten biraz tirip yapar sonra geçer hamiilesin üzme kendini. Bizde altın zamlanınca bozduk altınlarımızı ayrı bi hesapta benim maaşım ve altınlarmızın parsını biriktiriyoruz arsa almayı düşünüyoruz. Evimiz var çok şükür

Ne güzel hayırlı olsun Allah olmayan herkese nasip eder inşallah.

altınları bozdurmakta şundan iyi bir zaman olamaz.
altın tavan yapmış durumda.
demek ki eşiniz maddi işlerden anlıyor.
ama sizin rızanız olmadan bozduysa işler değişir...
esma89

sanırım orada benim maaşımdan daha fazla miktarda maddi destek yapıyor demiş, maaşımdan dememiş. ben öyle anladım

sanırım orada benim maaşımdan daha fazla miktarda maddi destek yapıyor demiş, maaşımdan dememiş. ben öyle anladım

evet arkadaşım benim maaşımı tabi ki annesine vermiyor ben ordan mutfak masraflarımızı kendi ihtiyaçlarımı eve eksik gedik falan karşılıyorum. onu sormuyor karışmıyor. yani ben çalışmasam da annesine verir ama 1800 veremez belki 1000 verir çünkü ekstra bana da vermesi gerekecek o zaman. bakalım bebekten sonra işten ayrılıcam o zaman ne olacak. benim de düşüncem buydu hazır paradan harcamasından korktum.

Altınları bozdurmak hata olmuş, Türk parası her gün değer kaybediyor. Birikimlerinizi döviz ya da altın olarak saklamak en güzeli. Eşiniz madem tutumsuz ev için bir kooperatife filan girebilirsiniz. Borcunuz olursa bir yerlere daha tutumlu davranır. Sen paranı biriktir, katılım hesabı ya da altın hesabı filan aç. Maaşını oraya yatır. Hesap ikiniz adına olsun. Bilsin ondan sakınmadığını. Eşinin maaşı ile de geçinirsiniz. Erkekler bazen bekar hayatlarındaki alışkanlıklarını kolay kolay unutamıyor, bebeğiniz de olacakmış. Şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız.

Çalışıyorsunuz ama maddiyatla ilgilenmeyeceksiniz. Oldu canım. Yani gerçekten bu kadar pasif kalmayın. Ev fikri hemen yoksa altınları da bozdurmasaydınız. Ev fikri olana kadar beklerdiniz. Sizin kafanızda bir düşünce onunkinde ayrı bir düşünce ile mi gittiniz bozdurdunuz. Bir önce ortak karar almayı deneyin.

Haklısın da durduk yere ihtiyaç yokken altınları neden bozdurdunuz ben onu anlamadım.

altınları ben bozdurmasını istedim altın evlendiğimiz güne göre çok yükseldi. şimdi bebek geliyor belki kısmetiyle gelir bi yerde birikmiş paramız olsun da üstüne bir kaç ay da biz koyalım elimizde bi ev peşinatına verebilecek kadar para olsun da bebek doğmadan eve ikna edeyim diye düşündüm. öbür türlü altın yaza doğru düşer iyice yalan olur hayallerim diye düşündüm.

Eşinin bu huyunu bile bile lades demişsin.
İlla bozdurmak istiyorsan keşke kendin bozdurup kendi hesabına yatırsaydın.

Eşinin bu huyunu bile bile lades demişsin.
İlla bozdurmak istiyorsan keşke kendin bozdurup kendi hesabına yatırsaydın.

evet biraz öyle oldu ama ben benim hesabıma yatırırız diye düşündüm. neyse sonuç olarak tripli bir şekilde benim hesabıma yatırdı ama huzursuzluk oldu tabi. aslında maksat iyi iken maddiyata kötü niyete döndü. ben buna üzüldüm

Boşver para harcanıp birikim eriyeceğine trip atsın.
Nasılsa tatlıya bağlanır.

1)kim ne düşünürse düşünsün takılar senin hakkın
2)sen ne kadar kazanırsan kazan o 2 kuruş kazansa da o iki kuruşta senin ve evladının hakkı vardır.
3)kimsenin helal haram umrunda değilse sen helal etmediğin paranın hayrını kimse görmez.çocuğunu ve bu durumu söylersin konu açılırsa.sakın blöfe kanma o parayı koru.
4)sana böyle diyen adam elindeki avcundakini bitirdikten sonra tornistan edip senden bile para ister beklerim.
kv ni Allaha havale ediyorum.evladı olan gelininin torunun hakkı olan parayı nasıl afiyetle yiyor bekarken olsaydı neyse.

Reactions: anu
O altinlar senin neden bozdurdun ben olsam cok onemli bisey olmadikca asla vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…