Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel hayırlı olsun Allah olmayan herkese nasip eder inşallah.Senin hesabına akatarmış zaten biraz tirip yapar sonra geçer hamiilesin üzme kendini. Bizde altın zamlanınca bozduk altınlarımızı ayrı bi hesapta benim maaşım ve altınlarmızın parsını biriktiriyoruz arsa almayı düşünüyoruz. Evimiz var çok şükür
Ne güzel hayırlı olsun Allah olmayan herkese nasip eder inşallah.
sanırım orada benim maaşımdan daha fazla miktarda maddi destek yapıyor demiş, maaşımdan dememiş. ben öyle anladım1. si ihtiyaç olmadan altınlarını neden bozduruyorsun onlar senin hakkın .??
2. si neden senin maaşından eşinin annesine para yardımı yapıyorsunuz, madem maaşı iyi eşin göndersin ??
Sen ipleri çok fazla eşinin eline vermişsin, şimdi adam doğal olarak sen bişey diyince kükrüyo.
sanırım orada benim maaşımdan daha fazla miktarda maddi destek yapıyor demiş, maaşımdan dememiş. ben öyle anladım
altın yükselince bozdurduk ortak kararımızdı şimdi bir bebek geliyor en azından üstüne birikim yapıp ev alırız diye düşündüm. onun düşüncesi şu sen ev para düşüneceğine bebeğine nasıl dini eğitim vereceğini düşün senin düşünmen gereken tek şey bu maddi kısmı bana bırak kadın maddiyatla ilgilenmek zorunda değil açmısın açıkta mısın birşeyini eksik mi yapıyorum diyor. hayır değil ama bugün kazan bugün harca yarının garantisi yok.
sanırım orada benim maaşımdan daha fazla miktarda maddi destek yapıyor demiş, maaşımdan dememiş. ben öyle anladım
Haklısın da durduk yere ihtiyaç yokken altınları neden bozdurdunuz ben onu anlamadım.
altınları ben bozdurmasını istedim altın evlendiğimiz güne göre çok yükseldi. şimdi bebek geliyor belki kısmetiyle gelir bi yerde birikmiş paramız olsun da üstüne bir kaç ay da biz koyalım elimizde bi ev peşinatına verebilecek kadar para olsun da bebek doğmadan eve ikna edeyim diye düşündüm. öbür türlü altın yaza doğru düşer iyice yalan olur hayallerim diye düşündüm.
Eşinin bu huyunu bile bile lades demişsin.
İlla bozdurmak istiyorsan keşke kendin bozdurup kendi hesabına yatırsaydın.
evet biraz öyle oldu ama ben benim hesabıma yatırırız diye düşündüm. neyse sonuç olarak tripli bir şekilde benim hesabıma yatırdı ama huzursuzluk oldu tabi. aslında maksat iyi iken maddiyata kötü niyete döndü. ben buna üzüldüm
inşallah. saol canımBoşver para harcanıp birikim eriyeceğine trip atsın.
Nasılsa tatlıya bağlanır.