Ayy cok teşekkür ederim gülümseyerek yaziyorum şuan çok mutlu oldum ya
böyle hissetmeniz ne kadar guzel. Siz güzel baktığınız için güzel görüyorsunuzdur
Şimdi asıl sorunumuza gelecek olursak, ben sezeryanla doğum yaptım. Acayip bozuk bir vucudum vardı. Göbeğim sezeryan çizgisinin üzerine 4 parmak kadar düşüyordu. Göbeğimi yukarı kaldırarak bakımını yapıyordum. Doğum sisi indikten sonrada bu değişmedi. Bildiğin göbekli ve sarkık goguslu bir kadındim. Şimdi sonradan mucizeler oldu demeyeceğim neyse onu söyleyeceğim sana. 80 kiloyken 70 kiloyken ve 60 kiloykenki fotoğraflarımı yandan çektim. Eğer eski hallerimi görmemiş olsaydım bana sorarsan ben şuanda da göbekliyim. Ama eski hallerimle olan devasa farkı gördükten sonra yine de iyi olduğunu düşünüyorum. Göğüslerim biraz yayganlasti zayıflayınca. Ama önceden de çok güzel göğüslerim yoktu. Yani biraz da fiziki yapıyla alakalı. Benim göğüslerim dik degil. Sorun de etmedim bunu. Ben göbeğimi sorun ediyorum. Ama yolculuğum henüz bitmedi. 55 kiloya ulaştığım zaman bir resim daha cekicem. Her türlü en iyi halini alacağını düşünüyorum.
Vücudundaki farkları görebilmek adına her ay bu fotoğraflari cekmeni öneriyorum. Ve diyetle beraber spor yapmak da kesinlikle daha sıkı görünmeni sağlayacak. Vücudundaki yağ oranı azalıp kas kutlen arttıkça karın bölgesinde kas çizgisini görmeye başlayacaksın. Bacakların güzelleşecek. Karın egzersiz programı "göbek eriten" kullanıyorum. İçinde keşfet bölümünde bacaklar için egzersizlerde var. Daha kolayına gelen hareketleri seçerek kendinde bir program oluşturabilirsin. Kesinlikle suanki ruh halinden kurtulacağına eminim. Şuan biraz daha yolumuz var. Yağ kaybetsende hala şekle girmediğini düşünmen çok normal. Biraz zaman tanimaliyiz.
Göbeğin suanki halı gibi olmayacak bundan emin olabilirsin. Göbeğin bu kadar sarkık da olmayacak. Olabildiği kadar çekilecek. Dümdüz bir karnımız olmayacak. Ama yinede cok iyi hissettirecek. Sadece sporu bırakmayalım ve protein almaya da özen gösterelim. En iyi versiyonunu oluşturuyorsun