Eki Görüntüle 2740437 Bunu buraya koyayım ki beni kamcilasin
ben yanlış bir taktik denedim arkadaşlar asla önermiyorum. Asıl hedefim 55 kiloydu ama 60 a ulaşıncada kendimi iyi hissettiğim için biraz daha sakinledim. Görüntüme güvenerek diyet yaparken yiyemediklerimi biraz yiyeyim hepsinden ayrı ayrı hevesimi alayım ki yeniden başlarken aklımda kalmasın dedim. Evet hepsinin tadını biliyorum ama yine psikolojimi doyurmak adına bir hataya düştüm. 2 hafta tamamen ipleri bıraktım. Ama tamamen. Yani taşkınlık denemez buna. Ödüllendirme denemez. Bayağı abarttım. Midem eski durumunda olmadığı için bulantılar yaşadım. Yani 80 kiloluk halimde yediğim şeyleri yine yiyebildim ama sonrasında midem aşırı bulandı. Sandım ki en fazla 1 kiloluk sıkıntı verir bana. Öyle olmuyormus arkadaşlar.. 3 kilo!! Ben bu 3 kiloyu verebilmek için 1 ay ter dökmüştum eskiden. Eğer bu hafta buna bir dur demeseydim 1 ay sonra 70 e yaklaşıyor olacaktım. Tehlikeyi fark ettim. Hareketi de bırakmıştım o süre zarfinda.
Şimdi eski disipline geri dönüyorum ve asla ama asla böyle bir hataya tekrar düşmek istemiyorum. Biz çok kilolu hanımlarken kilo vermişsek salamayiz arkadaşlar. Bizim böyle bir lüksümüz yok. Bizim vucudumuz kilo almaya elverişli. Zaten uzun süredir 60 kilo olan bir kadının bunyesiyle bizimki malesef ki bir değil. Bizim salmalarimizin da ölçüsü olmuyor çünkü istemsizce nasıl kilo alınır iyi biliyoruz. Nefsimiz neleri istiyoruz iyi biliyoruz. Ama zaten yıllardır 60 kilo olan bir kadın taşkınlık yapsa bile bir anda bizim kadar kilo alamaz. Çünkü 80lerden 100lerden gelme bir nefisle onunkisi bir değil. O kafayı o bilemiyor. Bizimde onları anlamamız zor oluyor çünkü bizim dizginlemeye çalıştığımız duygusal bir acligimiz var. Bu yüzden canım arkadaşlarım bizim kendimizi odullendirme şeklimiz daima kontrol altında olmalı. Salma bırakma şeklinde olmamalı.
Şuan kendimi nasıl hissediyorum biliyor musunuz. İki haftada 60 kilodan 63 e çıkan bir kadın olarak 80 kilo hissediyorum. Aynaya baktigim zaman geçen seneki kadını görüyorum. Odemli yüz çıkmış karın yağlı vücut. Hayır hayır hayır..
Bir kuralı asla unutmamak zorundayım. Konuda da bahsettiğim gibi, diyeti bozma. Diyeti bozarsan bile diyet kafasından çıkma. Yani asla vazgeçme!