genel anlamda meşgul bir insan, hastalık değil de meşguliyet olsa söylerdi saklamazdı onu. çalışıyorum derdi yani niye hastayım desin ki? direkt ben napıyosun nasılsın dediğim anda söyledi. hastayım uzanıyorum, bilmem nerden kardeşim geldi bana bakmak için, dedi.Belki konuşmamak , belki yanına gitmeyin diye herşey olabilir. Eğer hasta değilse muhtemelen meşguldür. Hep aynı çoğu erkek aynı şeyi yapıyor .
Ohooo o güzel yalanları anında sıraya inci gibi dizen o kadar çok erkek var kiiiii . Meşgul derken başkalarıyla demek istedimgenel anlamda meşgul bir insan, hastalık değil de meşguliyet olsa söylerdi saklamazdı onu. çalışıyorum derdi yani niye hastayım desin ki? direkt ben napıyosun nasılsın dediğim anda söyledi. hastayım uzanıyorum, bilmem nerden kardeşim geldi bana bakmak için, dedi.
neden öyle bişey yapsın?Ben İnstagram kullanmıyorum ama kız ne paylaşacaksa öğlen yapıp, akşam paylaşıp kendi evini taglemiş olamaz mı?
yok başka bişey söylerdi hastayım demezdi.Ohooo o güzel yalanları anında sıraya inci gibi dizen o kadar çok erkek var kiiiii . Meşgul derken başkalarıyla demek istedim
Diyorlaryok başka bişey söylerdi hastayım demezdi.
ben de ben merak etmeyeyim diye söylemiş olma ihtimalini düşünüyorum. çok uzak değilim çünkü ona kalkıp yanına gitmek zor olmaz benim için. bi de pazartesi dönecek deyip yarını da aradan çıkarmış oldu kendince.Bana kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi. Adam sizin onu ziyaret etmemenizi ve aramamanızı istese işe gidiyorum akşamda başka programım var derdi. Kardeşi gerçekten gitmiştir bence. Herkes her an olduğu yeri doğru olarak paylaşmıyor. Belki evde olduğu halde eski resim paylaştı. Ya da geç gitti ama adam kardeşim gelecek demek yerine siz merak etmeyin geldi dedi. Ya da erken döndü, adam kardeşinin döndüğünü belirtmedi.
olabilir, senin konunu biliyorum bu arada, adamda ağır zeka sorunu vardı o son vaka, saç meselesi falan yani yalan söylüyorsa bile mantık, zeka ararım. yalansa da zekice olsun bari.Diyorlar
yok, pazartesi dönecek dedi yani bu gece ve yarın gece kalacağını söyledi kendisinde.Belki gunduz kiz kardesi kendi evinden cikip bunun evine gitti, ordan annelerine gecti
Tek o değilki öyle söyleyen çok. Ben evli olup , karısından ev arkadaşım diye bahsedeni bile gördümolabilir, senin konunu biliyorum bu arada, adamda ağır zeka sorunu vardı o son vaka, saç meselesi falan yani yalan söylüyorsa bile mantık, zeka ararım. yalansa da zekice olsun bari.
evet kalmadı bibicim, bak yalansa bile yine umutsuz bir vaka sonuçta.Kızzz daha sa ah erkeklerden ümidim kalmadı demiyor muydun salla ya yalansa da kendi kaybeder ama alakasız story atanlarıda biliyorum
tamam yalan söylesin de zekice yalanlar söylesin, karısından ev arkadaşım diye bahsetmek de saçma meselaTek o değilki öyle söyleyen çok. Ben evli olup , karısından ev arkadaşım diye bahsedeni bile gördümo baya uzun hikaye tabi