bu yöntem telefonda olsaydık işe yarardı ama bizimki mesajlaşmaydı maalesef.İlgi çekmek istemiş de olabilir bir halt yemiş de. Tek şeyle karar veremeyiz.
Birinin yalan söyleyip söylemediğini anlamanın en kolay yolu seri soru sormaktır.
Aa kardeşin mi geldi?
Çorba yaptı mı bari sana?
Ne çorbası içtin? Yayla mı?
Ateşin var mı?
Sana öyle geliyordur belki, kardeşin de üşüyor muydu ev soğuk olmasın?
İlacını kaçta içtin?
Kardeşin saati biliyordur belki?
Seri soruya takılarak cevap verir çünkü bu detayları düşünmemiştir. Sonra alakasız bi zamanda mercimek çorbası mı içmiştin hastayken tavuk içseydin bari dersin o da hıı evet derse detayı hatırlamıyordur, yalandır.
Bir yandan kardeşi de belki birinin dikkatini çekme peşinde olup story atıyordur.
İyi gözlemle.
Şunu da unutma bazen insanlar çok iyi yansıtır. Öyşe biriymiş gibi yansıtır ki kendimi biz de halo etkisine kapılırız ama asla öyle değildir.
Belki de çok gururlu değildir öyle gibi yapıyordur.
Ben yakınen birini tanıyorum asla bi şey istemez, iki lafından biri ben kimseden bi şey istememdi.
4 sene anlamadım ben bunu. Ben yalvarır gibi aa geleyim mi, aa allah aşkına hastayken sana ilaç vereyim derdim.
Sebep şu seni kendi kendine yapacak hale getiriyor sonra da sen bi şey dediğinde yapmasaydın deyiveriyor.
Son olarak gelecek herkes gibi şu programın adını sorayım ben de. DM atar mısın?
bi de ben yalan olma ihtimalini konuşmamız bitip de iyi geceler dedikten sonra düşündüm.
yani kızın profiline bakınca ne şimdi bu bana yalan mı attı dedim... kızın profiline de benimki yalan mı söyledi niyetiyle girmedim aslında.
kardeş birinin dikkatini çekebilir mi evet çekebilir. kız genç, güzel ve bekar. sabah kahvaltısını paylaşmış, akşam 19 gibi de sahilden denizin resmini atmış. yanında başka birileri ya da spesifik bir mekan yok gözüken. konum etiketi var sadece.