- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Onun yatağında olacagima kapısının önünde olmayı tercih ederim.Kapının önüne konulan o değil de ben oldum daha çok..
Onu söylediğiniz konularda bende anlıyorum ve bende düşünüyorum sinirden demiş olabileceğini ama şu bir gerçek ki o evlilik konusunu kesinlikle düşünmediğini açıkça ortaya koydu.beni onu kandıran aldatan bahanelerle gecistiren biri olarak görüyor. Eğer o beni bu konuda zorlasaydi gerçekten zaten istediğini kolaylıkla alabilirdi ama yapmadi benim kendi istegimle olmasını bekledi ve ben buna cesaret edemeyince de içinde biriktirdiği için düşüncelerini patladı birden. Sapık falan değil yani burda yazılanlar gibi onun benden bunları talep etmesi değil beni üzen şey. Ben suan kendimi gerçekten degersiz hissediyorum. Bana küfürler hakaretler eden bu yüzden üzerime yürüyen falan bir adam olsaydı onun için bir damla bile gözyaşı dokmezdim ama biz cok güzel şeyler yaşadık yani benim icin öyleydi. Bana gerçekten iyi davrandı hep ama suan sorunumuz bu değil zatenŞimdi yazacaklarım için belki beni taşlayacaksınız ama ben onuda anlıyorum, ikiside haklı. Şimdi şöyle, sen kesin ve net evlilik öncesi asla istemiyorum demişsen ve buna rağmen böyle yapıyorsa o haklı değil, senş böyle tanımış sonradan değişmemişsin.
Ama eski konun da aklımdaydı yeni okumuştum. 6 senelik bür ilişkiden bahşediyoruz ve hep hazır olmanı beklemiş doğru anladıysam, yanlışım varsa düzelt lütfen. Şimdi kadınlar kendilerini tutabiliyorlar özellikle daha önce hiç yaşamamışsa. Ama bir erkek doğası gereği, biz bunu anlasakta anlamasakta gerçekten ihtiyaç duyuyor. Ve yaşamadığı sürece psikolojik etkileri bile olabilir.
6 sene gerçekten çok uzun bir zaman, sormuşsun ya bana daha mı çok bağlanırdı. Araştırmalara göre iki insanı birbirine bağlıyor evet, ama burda yazılan gibi şuda olabilirdi.. aramızda Ten uyumu yok yol yakınken ayrılalım.. ki bu evlendikten sonra da insanların başına gelen bir şey, maalesef. Ama şunu söyleyebilirim. Erkek arkadaşın şuanda (seninle aşağı yukarı aynı yaşta olduğunu düşünüyorum) cinselliği tamda yaşanası gerektiği yaşlarda doğası gereği. Senin hazır olmanı bekleye bekleye kendisini kandırılmış hissediyor olabilir. Bu yüzden sana karşı bilinçaltı soğuması doğal aslında. Bir bebeğe memesini gösteripte ben hazır olduğumda vereceğim ama o memeye hiç kavuşmaması gibi bir şey.
Özetle, yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı onu anlayabiliyorum ama senide anlıyorum, senin yapman gereken kendince karar vermek, onu anlayabiliyor musun ya da sana tamamen ters mi. Ona göre karar ver.
Ama söyledikleri bence sinirden biriktirdiği şeyler, o psikoloji ile olabilir , pişman olma olasılığı yüksek eğer ki dediğin gibi 6 yıl boyunca hiç bir saygısızlığı vs olmamışsa..
Çok canınızı sıkmayın ya.En çok can acıtan da bu zaten. Benim onu herkese anlatmam tüm ailemin bütün akrabalarimin onu bilmesi. Ama onun bana bu degeri vermemesi
Tam tersi benden once çok kişiyle ilişkisi olduğu icin boyleSen bu insanla ilişki yaşadaydın da sana hiçbir şekilde bağlanmayacaktı bu nedir allah aşkına? Hiç sevgilisi olmamış mı bunun ? Hiç mi tecrübesi yok daha öncede? Duygusal olarak kendisini tatmin etmenizi istese haklı derim ancak bu ne iğrenç bir düşünce.Zamanını boş yere harcamışsın
Onun yatağında olacagima kapısının önünde olmayı tercih ederim.
Eminim sizin benimkinden daha iyi bir hayatınız vardir o yüzden hic kafanızı yormayın buralarda bana yorum yaparak değerli vaktinizi harcamayinbu ne arabesklik ya..ne kadar mıymıysınız adam sizi vajinadan ibaret görüyor,artık sabrı kalmamış siz hala o olmazsa kimse olmasın modunda..
ne diyim hayatta başarılar bu kafayla
Yalniz olay evlilik öncesi birlikte olmak falan değil.Aslında onu bu olanlar yaşanana dek gerçekten çok sevdiğim için ben nerdeyse ikna olmak üzereydim çünkü onun mutluluğu benim için herseyden önemliydi. Beni durduran şey onun ailemle tanışmak istememesi hatta arkadaşlarımla bilr tanışmak istememesiydi. Bir gün bile ikimize dair bir fotoğraf paylasmadi mesela. Ben hep bekledim bu yönde bi adım atmasını hayatındaki varlığımı gerçek anlamda hissetmek istedim. O bunu yapsaydı zaten ben ona hayır diyemezdim . Kendi icimde hep kendime bile itiraf etmeye korktuğum şüphelerim oldu. Bu adam neden ailemle tanismiyor ? Neden beni ailesiyle tanistirmiyor?
Ben ne sanıyordum biliyor musunuz çalışmadan evlenmek istemediğim için benim kararlarima saygi duyduğunu, beni önemsediğini ve bu yüzden evlilik konusunda baskı yapmadığını. Meğer bambaşka şeyler düşünüyormuş
Zaten önce sen beni mutlu et sonra ben seni düşüncesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Olamaz da. Bunu hakedecek bir insan dünya üzerinde yoktur bence ve ben ona hiçbir kötülük yapmadığım halde bunu yaşıyorumHaha adam iyi kılıf uydurmuş böyleleri için güselim ne üzül ne ben nerde hata yaptım diye düşün böylelerine tekmeyi basıp arkana bile bakmadan gideceksin seni gercekten seven insan öyle önce beni mutlu et sonra evlenelim ayakları asla yapmaz yemeyin bunları seven insan sana bakarken içi titrer biran önce evlenme derdine düşer hemde hiçbirsey beklemeden bence kurtul bu insan müsvettesinden insallah Allah gönlüne göre verir
küfürlü konusmazsaniz sevinirimSen kaç yaşındaydın
Eminim sizin benimkinden daha iyi bir hayatınız vardir o yüzden hic kafanızı yormayın buralarda bana yorum yaparak değerli vaktinizi harcamayin
Küfürlü konuşmamda ki hangi durum seni kızdırdı sapik olacak arkasına ettiğim küfürmü burda sana giren çıkan bişey bence25 yaşındayım küfürlü konusmazsaniz sevinirim
Bir önceki yorumunuzdaki ilk kelime.Büyük ihtimal banlanacaksiniz ki isabet olur zira üslubunuz gerçekten hiç hos degil!Küfürlü konuşmamda ki hangi durum seni kızdırdı sapik olacak arkasına ettiğim küfürmü burda sana giren çıkan bişey bence
Dilerseniz sabaha kadar yorum yazabilirsiniz. Pohpohlanmaya ihtiyaç duyacak olsaydim bunu sizden beklemezdim emin olun her neyse polemiğe girmek ıstemiyorum siz yazmaya devam edin sıkıntı yokistediğim yerde istediğim konuya yorum yaparım.public bir sitede kou açıyorsanız her yorumun sizi pohpohlamak zorunda olmadıgının farkında olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?