Şimdi yazacaklarım için belki beni taşlayacaksınız ama ben onuda anlıyorum, ikiside haklı. Şimdi şöyle, sen kesin ve net evlilik öncesi asla istemiyorum demişsen ve buna rağmen böyle yapıyorsa o haklı değil, senş böyle tanımış sonradan değişmemişsin.
Ama eski konun da aklımdaydı yeni okumuştum. 6 senelik bür ilişkiden bahşediyoruz ve hep hazır olmanı beklemiş doğru anladıysam, yanlışım varsa düzelt lütfen. Şimdi kadınlar kendilerini tutabiliyorlar özellikle daha önce hiç yaşamamışsa. Ama bir erkek doğası gereği, biz bunu anlasakta anlamasakta gerçekten ihtiyaç duyuyor. Ve yaşamadığı sürece psikolojik etkileri bile olabilir.
6 sene gerçekten çok uzun bir zaman, sormuşsun ya bana daha mı çok bağlanırdı. Araştırmalara göre iki insanı birbirine bağlıyor evet, ama burda yazılan gibi şuda olabilirdi.. aramızda Ten uyumu yok yol yakınken ayrılalım.. ki bu evlendikten sonra da insanların başına gelen bir şey, maalesef. Ama şunu söyleyebilirim. Erkek arkadaşın şuanda (seninle aşağı yukarı aynı yaşta olduğunu düşünüyorum) cinselliği tamda yaşanası gerektiği yaşlarda doğası gereği. Senin hazır olmanı bekleye bekleye kendisini kandırılmış hissediyor olabilir. Bu yüzden sana karşı bilinçaltı soğuması doğal aslında. Bir bebeğe memesini gösteripte ben hazır olduğumda vereceğim ama o memeye hiç kavuşmaması gibi bir şey.
Özetle, yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı onu anlayabiliyorum ama senide anlıyorum, senin yapman gereken kendince karar vermek, onu anlayabiliyor musun ya da sana tamamen ters mi. Ona göre karar ver.
Ama söyledikleri bence sinirden biriktirdiği şeyler, o psikoloji ile olabilir , pişman olma olasılığı yüksek eğer ki dediğin gibi 6 yıl boyunca hiç bir saygısızlığı vs olmamışsa..