Ben onunla tanıştığımda çocuk denecek yastaydim bu yüzden bu kadarını düşünemiyordum gercekten. Yoksa suan bunun net olarak bende farkındayım. Yaşadıkça hayat acı bir şekilde gösterdi bana bunu. Her söze inanmamak gerektiğini öğrendim
Tatlim ben kac yasina geldim anca anliyorum bazi seyleri. Bi arkadasla konusuyorduk da kazik yemeden olmuyor dedi. Hayat boyle, yasayarak ogreniyoruz.
Sen neye odaklanmalisin biliyor musun, yukarda bir arkadas da demisti, niye seni ailesiyle tanistirmadi, yahu 6 yıl bu. Madem evlilik konusuluyor.
Bi de bak kizma ama arabesklesme yaa ne o oyle baskasiyla olamam falan.
Yasin genc, egitimin var bak bu cocugu kapina nasil getirirsin sana onu soyliycem ama oncesinde bisey daha var.
Senden once cok yasamis da cinselligi senle yapmamis falan. Ben buna inanmazdim cok zor yani ama ola da bilir. Fakat cinselligi yasamis biri olarak hele ki erkek 6 yil sabretmek kolay olmamistir.
Ha gelelim onu nasil kapina getirip, evlen benimle diye yalvartacagimiza. Cok kolay.
Bir mesaj yazacaksin. Seni cok sevdim, benim icin ilktin, kocam olmani cok istedim ama ben evlenmeden tam bir birlesme yasayamayacagim icin seni bu konuda ozgür birakiyorum ben de sanirim yakin zamanda artik evli olurum, sana mutluluklar dilerim diye.
Burada ona diyorsun ki ya evlen ya beni kaparlar ve eger amacin cinsellikse de hadi yolun acik olsun.
Gelirse senin, gelmezse de hayirlisi buymus der yoluna gidersin.
Ama bunu yapacak saglamlikta olman artik arabesk soylemlere son vermen bi yuzunu yikayip kendine gelmen lazim. Dik dur.
Bu bir oneri. Benim kendime merhem olacak halim de yok ama disardan bakan biri olarak aklima gelenler bunlar. Hakkinda hayirlisi olsun...