Neden evlenemedigimi öğrendim..

Buradan bakınca
Kendi varlığını, sizinle evlenmeyi, size bir lütuf bir armağan gibi gördüğü(narsiste bak);
sizi ise,ancak onu mutlu ederseniz (belki) mutlu edeceği basit bir varlık,bir obje olarak olarak gördüğü belli oluyor.

Tam zamanında kurtulduğunuz için sevinin. Diğer hareketleri başta olmak üzere ille de cinsellik diye gezen erkekten hayır gelmez.

Bende böyle hissediyorum suanda. Bana diyor ki ben kendimi toplamaya çalışıyorum sende kendini topla. Her koyun kendi bacağından misali

en bastan evlilik oncesi cinsellik yasamiyorum deyip bunun arkasinda durulsa yani kapali kapilar arkasina gecilmese adam ya basta gider ya da nikahi basar, yıllar kaybolmazdi. Ama hayat bu, zamanla anliyoruz bazi seyleri, yasadikca.
Ben onunla tanıştığımda çocuk denecek yastaydim bu yüzden bu kadarını düşünemiyordum gercekten. Yoksa suan bunun net olarak bende farkındayım. Yaşadıkça hayat acı bir şekilde gösterdi bana bunu. Her söze inanmamak gerektiğini öğrendim

Gecenki konuda neden onu elestirdigimizi anlamissindir. Resmen gercek yuzunu gostermis. Sen onunla birlikte de olsan bir yolunu bulur ve seni birakir. Hâlâ bu kisiden ayrilmazsan sana pes derim...

Gecenki konuda neden onu elestirdigimizi anlamissindir. Resmen gercek yuzunu gostermis. Sen onunla birlikte de olsan bir yolunu bulur ve seni birakir. Hâlâ bu kisiden ayrilmazsan sana pes derim...
Ben böyle düşündüğüne gerçekten hic ihtimal vermezdim çok kalbim kırıldı. Ama bir yanım onu sevmekten hiç vazgecemiyor. En azından benimle ilgili gerçek düşüncelerini öğrendim en azından saçma sapan hayallerle avutmam artık kendimi.

Niyese bana konu fake gelmeye basladi. Adam 6 yildir birlikte senin ile sonrada sen onu mutlu etmiyormusun. Ve bunlarin hepsi tesadüfen burda yeni üye olarak konu actigin haftada oluyor.

Biraz kamu spotu gibi "Baaak kizlar, seni sevdigini sanan erkeklere ile seks yasamayin, evlenmeden önceki sekse hayir deyin" gibi bir mesaj var.

Neyse yani ben inanmadim. Size iyi forumlar dilerim konu sahibi.

Sevgilin mi desem eski sevgilin mi? Manyagin teki ve tek amaci oymus gibi duruyor yalniz...

Her iliski evlilige gidecek diye bakmayin , uzulursunuz.

+ Uzun sureli iliskide tabi ki beklentiler olacaktir ama dogru kisi olup olmadigi tartisilir.

Tatlim ben kac yasina geldim anca anliyorum bazi seyleri. Bi arkadasla konusuyorduk da kazik yemeden olmuyor dedi. Hayat boyle, yasayarak ogreniyoruz.

Sen neye odaklanmalisin biliyor musun, yukarda bir arkadas da demisti, niye seni ailesiyle tanistirmadi, yahu 6 yıl bu. Madem evlilik konusuluyor.

Bi de bak kizma ama arabesklesme yaa ne o oyle baskasiyla olamam falan.

Yasin genc, egitimin var bak bu cocugu kapina nasil getirirsin sana onu soyliycem ama oncesinde bisey daha var.

Senden once cok yasamis da cinselligi senle yapmamis falan. Ben buna inanmazdim cok zor yani ama ola da bilir. Fakat cinselligi yasamis biri olarak hele ki erkek 6 yil sabretmek kolay olmamistir.

Ha gelelim onu nasil kapina getirip, evlen benimle diye yalvartacagimiza. Cok kolay.

Bir mesaj yazacaksin. Seni cok sevdim, benim icin ilktin, kocam olmani cok istedim ama ben evlenmeden tam bir birlesme yasayamayacagim icin seni bu konuda ozgür birakiyorum ben de sanirim yakin zamanda artik evli olurum, sana mutluluklar dilerim diye.

Burada ona diyorsun ki ya evlen ya beni kaparlar ve eger amacin cinsellikse de hadi yolun acik olsun.

Gelirse senin, gelmezse de hayirlisi buymus der yoluna gidersin.

Ama bunu yapacak saglamlikta olman artik arabesk soylemlere son vermen bi yuzunu yikayip kendine gelmen lazim. Dik dur.

Bu bir oneri. Benim kendime merhem olacak halim de yok ama disardan bakan biri olarak aklima gelenler bunlar. Hakkinda hayirlisi olsun...

Bak canim niyeti evlenmek ailesi ile tanistirma v.s olsa zaten eninde sonunda birlikte olacagiz diyip bu konuyu acmazdi bile...... niyeti seninle birliktelik yasamak yalnizca. Bu adam yalanci sen evlenmeyi ertelemissin evet ama zaten onun aslinda niyeti evlenmeden o isi yapıp evlenmemek....seni kandirmaya calismis aklinca.iyiki bir anlik.gafletle boyle biri ile birlikte olmamissin....ayrica hersey sex olsa onca insan bosanmazdi sacma sapan sebeplerden. Cinsellik onemli evet ama hersey demek değildir...herşeyin zamani var. Kendine yazik etme bu igrenc mahlukatla lutfen bir hemcinsin olarak ve dışardan bakan birisi olarak rica ediyorum seni kandirmasina izinnverme su an sana psikolojil baski yapıyor sen birlikte olsanda evlenmeyecek zaten

Yaşadıklarına artık İnan, bunlar gerçek. Birliktelikleri güçlendiren şeylerden birisi birlikte olmak ama salt o değil. Kendinize bahaneler üretip mutsuzluğun farkına varmamışsınız, ‘benim yüzümden mutsuzuz’ diye düşünmüşsünüz ama mutsuz olma sebebi karşınızdakiymiş. Bahanelerden sıyrılıp gerçeği kabullenin. İçten içe güvenmediğiniz için de birlikte olmamışsınız zaten. Güven hiç olmamış.

Adamin basina vurmus ama sizde hatalisiniz.
Sunu anlayin, leyla mecnun zamanlarinda yasamiyoruz.
Eskidenmis o sacinin teline kiyip dokunamam halleri, zaman oyle bir zaman degil, gencler oyle gencler degil.
Adam 6 yil beklemis, hormonlarinin en coskun oldugu zamanlar.
Uzgunum ama bundan sonra ilgisi sizde olmayacak,hep geri cevirmissiniz.
Geri cevirmenizde sorun degil ama bir erkegin yaprak gibi titreyerek el ele tutusarak birini 6 sene ilk gunku gibi sevemeyecegi mantiksizligini anlayin, imkansiz yani..
Bu iliskiden bundan sonra bi cacik olmaz, sadik kalmayacaktir adamin cenesine vurmus bidefa.

Sizi anlıyorum demicem çünkü yerinizde değilim ama en azından tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünüzü aşk acısı çekiyorsunuz dahada kötüsü gururunuz kırılmış ama bunu yaşayan ilk kişi siz değilsiniz.nedir öyle kendinizi salmak hayatta tutunacak başka sebepleriniz yokmu ailenizle daha fazla vakit geçirin kaba bi tabir olacak belki ama elin oğlu için kendinizi harap edip ailenizide üzmeyin lütfen siz değerlisiniz ayrıca sonsuza kadar süren aşk acısı görmedim hiç

+1000
Aynen katiliyorum evlilik dışı iliski olacalsa bile bu öküz oglu öküzle olmamali.

Kuzum hala anlamiyor musun o sadece uçkurunun pesinde seninle evlenecegi falan yok. Birak şu dangozu sen birakmazsan o seni birakcak ilk ona kendini teslim edecek bir enayi bulduğunda sana tekmeyi basacak adam cokdan arayisa gitmistir bile çıkar hayatindan bu ayıyi.

Bu laflariyla senin suçluluk hissetmen için uğraşmış anlamıyorum nasıl bir mantık bu? Sakın üzülme ve suçluluk hissetme burada senin hiçbir suçun yok. Cinsellik ilişkinin merkezi değildir ama bu adam resmen merkeze koymuş. Mantıksızlık onda. Cinsellik olmadan da gayette ilişki yaşanabiliyor yani kaldı ki sana saygı duyması lazimken daha da suçlamış. Şimdi lütfen bu adam için kendini perişan etme. Sana şuan en güzel aşk,en güzel ilişki onunla olcakmis başkasıyla asla olamazmıs gibi geliyor ama onu unutturan seni sen olduğun için herşeyinle kabul eden adam hayatına girdiğinde herşeyi unutturacak ve güzel günler gelecek adım gibi eminim. Şimdi toparlan ve düşünme bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…