Neden evlenemedigimi öğrendim..

Psikolojik yardım alman gerek bunlar sonu iyi bitecek düşünceler değil takıntılı olmuşun adama.
Bak en azından mutlu olmuşun bişeyler yaşamışsın bunları yaşayamadan göçüp giden nice insanlar var biraz iyi tarfından da bak ama bitti artık bunu kabulleneceksin ya da kendini böyle birine teslim edeceksin ki bu yanlış.
Zman herşeyin ilacıdır ben ne acılar yaşadım pekçok insan çok daha azına bile dayanamazdı beterin beteri vardır bunu unutma,insnalar sever ayrılır acı çekerler sonra tekrar tekrar doğruyu bulana belkide bulamayana kadar.
Şu an bunları düşünebilecek yaşta değilsin anladığım kadarıyla ama ilerde anlıyacaksın ,kendine yüklenme kendine acı çektirme kimse için değmez buna helede seni düşünmeyen birine hiç değmez,yoksa daha çok acı çekersin.

Niyeti kesinlikle evlenmek değilmiş, bu net bir şekilde anlaşılıyor. Çok karaktersiz bir insanmış, mesele cinsellik değil. Bu kadar hassas konularda anlayışlı olmak lazım. Sizin erkek arkadaşınız pis bir zihniyete sahip. Bu adam birlikte olduktan sonra size kendinizi iğrenç hissettirirdi Emin’im. Hiçbir şey yaşamamanız çok iyi olmuş, bu adama değmez.

Benim bütün doğru bildiklerim yanlış oldu resmen. O kadar çok güvenirdim ki ben ona bugüne dek bir kere bile aklımdan geçirmedim beni acaba aldatmış midir diye. Şimdi hiçbir konuda güvenemiyorum artik çünkü her gün daha beter biseyle geliyor bana. Resmen evlenmemeyi bana bir ceza olarak görmüş böyle bişey olabilir mi

Antidepresan kullanmaya basladim en azından uyuyup hicbisey düşünmemek için.. başka türlü baş edemiyorum bu dusuncelerle
Olan olmuş, senin bir şekilde toparlanman lazım. Böyle melankolik olursan işin çok zor. Biraz güçlü ol. Anneni babanı aileni düşün. Seni elin oğlu üzsün, üstüne birde antidepresan al diye bi büyütüp emek verdiler? Anliyorum çok sevmişsin herkes böyle şeyler yaşamıştır ama geriye dönüp baktığında pişman olmamak için toparlanmaya çalış. Karşındaki adamı değiştiremezsin niyeti belli. Ya kabul edeceksin ya da yoluna bakacaksın. Zor olabilir ama kendini seviyorsan toparlan ve güçlü ol. Hiç kimse senden değerli değil. Hayatının merkezine koyma böyle bir adami

Aslında çok şey yaşadık ama yasadiklarimiz onun için yeterli olmadı demekki. Ben ona o kadar baglandim ki mantıklı dusunemedim. Kararlarimi hep ona gore aldim her konuda herşeyimi ona göre duzenledim ama görüyorum ki onun gelecek hayallerinde ben yokmusum

onceki konunuzu da okumustum.malesef ayni bakis acisina sahip insanlar degilsiniz.cunku bircok erkek seninle cinsellik yasayamiyoruz ben de seni mutlu etmek istemiyorum gibi bir tavra girmiyor emin olun.adam gibi evlilik yoluna giriyorlar makul bi surede evleniyorlar.madem onun kafa yapisi size uymuyor sizin evlenmeniz veya evlenmeden cinsellik yasamaniz sizi mutlu etmeyecem her iki turlu de.disardan birakin bu adami ayrilin demek kolay elbet.ama kesinlikle ilerideki daha buyul mutsuzluklardan ufak siyriklarla kurtulmus olucaksiniz.bakin burada hergun aldatilan siddet goren eziyet edilen cocuklariyla perisan olan kadinlarin konularini okuyoruz.ileride boyle kotulukler yasamak yerine zararin neresinden gorulse kardir diyorum konu sahibi.

Zaten başıma ne geldiyse kendimi değil onu sevdiğim için geldi. O bana ne diyor biliyor musunuz ben seni yıllarca bekledim aldatmadim hangi adam bunu yapardi. Hep birgün olacak diye bekledim ama sen beni hep reddettin ben artık buna dayanamıyorum sen bana işkence ediyorsun bilerek yapıyorsun ve bu yüzden sana çok kizginim. Kendisi beni bile isteye üzmek için senin ailenle tanismadim çünkü benimle birlikte olmadin diyebiliyor. Nasıl oluyorsa bu ilişkide herşeyin suçlusu her zaman benim. Bu zamana kadar hep çok kotuymus ama beni üzmemek için susmuş bu konuda. Bu defa ilk kez önce kendini dusunecekmis. Kendisi iyi olacakmis

Ah ne diyeceğimi bilemedim şuan.ama şöyle düşünün karşınıza çıkan son erkek değil hem iyi tarafından bakın olaya birazda kurtuldunuz ! Siz çok yaralanmışınız ama bırakın o üzülsün sizi kaybettiği için hem evlenmeyi bence bu kadar büyütmeyin gözünüzde zamanı vardır nasiptir bu işler tamam çok seviyorsunuz bi hayat kurmak istiyorsunuz ama yanlış insanla.daha fazla üzmeyin kendinizi emin olun evlenseniz bile mutlu olamazsınız böyle düşünen bi adamla .nefret edip pişman olmaktansa böyle kalması en iyisi

Gerçekten bu saatten sonra ayrilsakta ayrilmasakta benim için mutluluk yok çünkü söylediği şeyler çok ağır. Evlensem ne değişecek ki benimle evlenmek istemedigini açıkça söyledi resmen şu saatten sonra o bana ben seni seviyorum dese nasıl inanabilirim. Yada bana güven ben seni bırakmam dese inanamam ki. Evlenmek istiyorum seninle dese gerçekten istediğini dusunemem ki. Ama biliyorum bunlarin hiçbirini zaten soylemeyecek beni günah keçisi ilan etti bile coktan. Sonunda benden ayrılacak ve sifir vicdan azabiyla sana demiştim sen benimle olmadin şimdi git kiminle olursan ol diyecek. Ben bunu görebiliyorum çünkü nefrete doğru gidiyor artık bu ilişki. Sevgisi önceden var miydi yok muydu bilmiyorum ama suan beni sevmediği kesin

Evlenme meraklısı bir insan değilim surda 3 5 gün önce kkda kadinlar neden evlenmiyorsunuz diye sorana kadar benim aklıma evlilik gelmedi bile düşünün yani. Nasıl asiksam nasıl gözüm kör olduysa asıl düşünmem gereken şeyi en son düşünüp fark edebildim. Önemli olan onun bana değer vermemesi evliliği bir silah olarak bana karşı kullanması bunlar çok can acıtıcı. Şundan eminim ki biz ayrıldığımızda oda üzülecek ama 1 2 ay içinde beni unutacak. Başka kadınlarla birlikte olacak doyasıya yaşayacak benimle yaşayamadığı şeyleri . Sonrada anlayacak o kadinlardan ona bir fayda gelmediğini onları sevemeyecek. Ve beni aramaya başlayacak karşısına çıkacak insanda sonunda ona değer verdiğini düşündüğü biriyle de hiçbir cinsel birliktelik yasamadan 3 5 ay içinde evlenecek. O kadına tapacak onu el üstünde tutacak çok sevecek ve benim bir daha adımı bile anmayacak .. uzun süreli ilişkilerin hepsi bu trajik sonu yaşamıyor mu zaten. Emeği veren ben 3 5 ayda onunla evlenen başkası.. of yazarken mahvoldum perişan oldum bunun gerçeğine nasıl dayanirim ben

Bak canim bu yazacaklarimi dost aci soyler diyerek okursan sevinirim amac kirip dokmek degil seni kendine getirmek.

Simdi sen evlilik oncesi iliski yasamama konusunda tam anlamiyla net ve dik duran biri olsaydin zaten bu kisiyle bunca yil birlikte olamazdin. Adam bi anda degismedi ya basta da boyleydi ve sen bunu anlar , kendine uygun bukmaz ve uzak dururdun.

Demissin ya aslinda cok sey yasadik ama ona yetmedi demek ki diye, o yasadiginiz seyleri asla paylasma tabii ki sizin ozeliniz, mahreminiz, kimseyi ilgilendirmez ama biz de cocuk degiliz bazi seyleri tahmin edebiliyoruz, o kadar yil o kadar cok sey yasayinca adamin aslinda bu beklentisi normallesiyor. O da kendi kafasina gore bu noktaya kadar geldik niye devamini getirmiyoruz diyor yani siz o cok seyleri yasayarak ona bunu soyleme hakkini ve iznini, rahatligini veriyorsunuz.

Ona gore cok afedersin ama yaptigin gosterip, vermemek oluyor ve yine onun kafasina gore sen o seyi yapmayarak evlilik icin kullaniyor oluyorsun yani evlenirsek veririm demis oluyorsun.

Senin anlattiklarin ona bagimli bir iliski yasadigini gosteriyor.

Zaten bu sorun olmasaymis sizin iliskiniz yine bitermis. Bagimli kadinlar eninde sonunda erkekleri sogutur.

Hersey artik ortaya cikti. Sadece ilac almak cozum degil keske terapi de alsan. Kendini iyi hissedersen daha iyi iliskiler yasayacaksindir ama bu tarz olumsuz konusmalarla olmaz. Acin taze ondandir ama lutfen topla kendini, kurtulduguna sevin.

Sen ona istedigini versende onun menfaati gorulene kadar degerli olucaksin elde ettikten sonra hicbir kiymetin kalmayacak ...cunku adamin tek istedigi o seyy...

Zihniyete bak hizaya gel. Önce kendini tatmin edecek sonra da araki bulasın. Bu iğrenç heriflerin üremesine izin vermeyin lütfen

Verilmiş sadakan varmış senin. Sırf birlikte olmadığı için ilişkisinde mutlu olmayan bir adam hayatından çıktığı için. Uzulmeyi bırak ve kendine gel insanlar evlatlarından ayrılıyor ,annesini babasını kaybediyor ve hayatına devam ediyor sen bu karaktersiz adamı kaybetmissin değil yas tutmak bayram yapman lazım hayat çok kısa emin ol seni sen olduğun için sevecek ve ayaklarını yerden kesecek biri çıkacak ve sen bu ayrılığa sukredeceksin

Ne diyebilirim ki haklısınız. Beni belkide basit biri olarak görüyordur sırf onunla bunları yaşadım diye
Ama ben bunu sadece onunla yaşadım ve o istediği için yaşadım. Aylarca yıllarca direndim istemediğim için çünkü bu bana o kadar ters biseydi ki ama sonunda hep sevgime yenik düştüm karşı koyamadım ona. Içten içe ondan hep bunu anlamasını ve onun için yaptıklarıma deger vermesini istedim ama böyle bişey asla olmadı o hep daha fazlasını istedi. Ben bi noktada artık pes eder sandım zorlamaz beni sandım ama tam tersi oldu o hep benim sınırlarımı zorlamak daha fazlasını yaşamak istedi. Ben şimdi gitsem onunla birlikte olsam hamile kalsam başıma gelecekleri düşünebiliyor musunuz o bu sorumluluğu alabilecek biri mi sizce? Böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için hep hayır dedim ama o bunu hicbir sekilde anlamadı.
Ben bunu evlilik için kullanmadım asla hatta ben evliliğin hiçbir zaman lafini etmedim kendini baskı altinda hissedip benimle bu sebeple evlenmesin diye. Ben hep onun kendi isteğiyle yapmasını bekledim bunu. Kendi arkadaşları bekar olanlar bir gun onla bir gün bunla yatıyorlar internetten tanışıp o bana onları örnek gösteriyor bak bu adamlar herseyi yaşıyor diye. Evli olanlara hic özenmek yok ama. Onlari hep eleştirir yok görücü usulü evlendi yok 3 5 ayda tanımadan evlendi diye
Biz 6 senedir sevgiliyiz de ne oldu birde bana senden başkasıyla asla evlenmem senden başkasına asla dokunamam derdi ben ne salakmisim. Ne aptalmisim ben. Her dediğine inandım ya. Her dedigine..

Sen ona istedigini versende onun menfaati gorulene kadar degerli olucaksin elde ettikten sonra hicbir kiymetin kalmayacak ...cunku adamin tek istedigi o seyy...
Ben hiçbir şekilde değerli olmicam bana söylediği hicbirseye inanmıyorum artik. Bunu yasasak bile o sağda solda kızlara bakmaya devam edecek benim hayal ettiğim gibi bana sadık kalmayacak benle evlenme hayali falan da kurmayacak. Benim aptalligimdan ona olan zaafimdan aşkımdan faydalandj hepsi bu. Eminim vicdani da çok rahattir asla huzursuz değildir bana yaptıkları yasattiklari için. O mukemmel bir sevgili bense onu mutlu edemeyen hep uzen hicbiseyi haketmeyen biriyim. O herşey için beni suclamakla mesgul ben 3 farklı ilaçla ayakta durmaya hayata tutunmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…