- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Psikolojik yardım alman gerek bunlar sonu iyi bitecek düşünceler değil takıntılı olmuşun adama.Ona çok aşığım çok seviyorum hayatımda başka birini görmek değil düşünmek bile istemiyorum. Ama ne kadar aşık olursam olayim gurursuz değilim hadi birlikte olalimda evlenelim diyecek biri değilim. Bunu hazmedemem ben normallestiremem. Söylemeye çalıştığım tek şey şu. O hayatımda olmasa bile ben başka birini istemiyorum. Başka biriyle onunla hayalini kurduğum şeyleri yaşamak istemiyorum. Onunla yaşadığım hicbisey icin pişman değilim çünkü çok sevdim ve çok özeldi hepsi benim için. Benim üzüntüm bundan sonra eskisi gibi olamayacağım için. O beni içten içe öldürdü farkında değil. Düzeleceğini sanıyor belki herşeyin ama hicbisey düzelmeyecek. Dönülmez bir noktadayız artik
Bir nefsiyle sever sizi karşınızdaki insan.Bir de kalbiyle.Artık insanların aşkı nefsani çoğunlukla.Nefislerine hizmet ettiğiniz kadar varsınız.Nefis de nankör olduğuna göre ne yaparsanız yapın böyleleri sizi gerçekten sevmez.Kullanıldığınızla kalırsınız.Kendinize olan saygınızı yitirirsiniz böyleleriyle.Biz kadınlar kalbimizi sevsinler isteyip nefsini düşününlere kapılarımızı açtıkça maalesef bu acı tezatlar hiç bitmeyecek.Allah yürekli insanlarla muhatap etsin yüreklerimizi.Diğerlerine de tırnağınızın ucunu bile vermeyin.
Benim bütün doğru bildiklerim yanlış oldu resmen. O kadar çok güvenirdim ki ben ona bugüne dek bir kere bile aklımdan geçirmedim beni acaba aldatmış midir diye. Şimdi hiçbir konuda güvenemiyorum artik çünkü her gün daha beter biseyle geliyor bana. Resmen evlenmemeyi bana bir ceza olarak görmüş böyle bişey olabilir miSize
İlişkiyi kurtaracak sizi birbirinize daha çok bağlicak şey asla cinsellik olamaz ki öyle olsa bu kadar evli çift neden boşansın.aslında beyfendiyi tamamen suçlamıyorum istediği gayet normal bence ama ne demek sen beni mutlı etmedin bende seni mutlu etmicem !sizin onu sevmeniz yetmemişmi bende eşimle 3yıl flört ettim aynen bizimde tartışmalarımız olurdu bu yüzden ama her defasında özürdilerdi unutulurdu.bence arkadaşınız sizi zor durumda bırakmak istiyo sevdiğinizi biliyo ve istediğini almak için uğraşacak sakın adım atmayın pişman olmayın bırakın o geri adım atsın,ama artık nasıl güvenirsiniz güvenebilirmisiniz tartışılır doğrusu
Olan olmuş, senin bir şekilde toparlanman lazım. Böyle melankolik olursan işin çok zor. Biraz güçlü ol. Anneni babanı aileni düşün. Seni elin oğlu üzsün, üstüne birde antidepresan al diye bi büyütüp emek verdiler? Anliyorum çok sevmişsin herkes böyle şeyler yaşamıştır ama geriye dönüp baktığında pişman olmamak için toparlanmaya çalış. Karşındaki adamı değiştiremezsin niyeti belli. Ya kabul edeceksin ya da yoluna bakacaksın. Zor olabilir ama kendini seviyorsan toparlan ve güçlü ol. Hiç kimse senden değerli değil. Hayatının merkezine koyma böyle bir adamiAntidepresan kullanmaya basladim en azından uyuyup hicbisey düşünmemek için.. başka türlü baş edemiyorum bu dusuncelerle
Aslında çok şey yaşadık ama yasadiklarimiz onun için yeterli olmadı demekki. Ben ona o kadar baglandim ki mantıklı dusunemedim. Kararlarimi hep ona gore aldim her konuda herşeyimi ona göre duzenledim ama görüyorum ki onun gelecek hayallerinde ben yokmusumNiyeti kesinlikle evlenmek değilmiş, bu net bir şekilde anlaşılıyor. Çok karaktersiz bir insanmış, mesele cinsellik değil. Bu kadar hassas konularda anlayışlı olmak lazım. Sizin erkek arkadaşınız pis bir zihniyete sahip. Bu adam birlikte olduktan sonra size kendinizi iğrenç hissettirirdi Emin’im. Hiçbir şey yaşamamanız çok iyi olmuş, bu adama değmez.
onceki konunuzu da okumustum.malesef ayni bakis acisina sahip insanlar degilsiniz.cunku bircok erkek seninle cinsellik yasayamiyoruz ben de seni mutlu etmek istemiyorum gibi bir tavra girmiyor emin olun.adam gibi evlilik yoluna giriyorlar makul bi surede evleniyorlar.madem onun kafa yapisi size uymuyor sizin evlenmeniz veya evlenmeden cinsellik yasamaniz sizi mutlu etmeyecem her iki turlu de.disardan birakin bu adami ayrilin demek kolay elbet.ama kesinlikle ilerideki daha buyul mutsuzluklardan ufak siyriklarla kurtulmus olucaksiniz.bakin burada hergun aldatilan siddet goren eziyet edilen cocuklariyla perisan olan kadinlarin konularini okuyoruz.ileride boyle kotulukler yasamak yerine zararin neresinden gorulse kardir diyorum konu sahibi.Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi söyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim için bekliyorduk. Yani ben öyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..
Fakat dün gece konuşurken ben ona yine bu konuyu açınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin için benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yüzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Söylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı görünüyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparça etti beni..
Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni düşünmüş ama ilk defa kendisini düşünüyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler için. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...
Gerçekten ben bitik durumdayım. Her gün daha berbat bişey öğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla çok mutluyuz. Herşey yalanlar üzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gerçekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha çok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar çok sevdim ki hep içim titrerdi ona bakarken. O mutluyken güldüm o uzgunken bende üzüldüm. Bütün kötü dönemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?
Zaten başıma ne geldiyse kendimi değil onu sevdiğim için geldi. O bana ne diyor biliyor musunuz ben seni yıllarca bekledim aldatmadim hangi adam bunu yapardi. Hep birgün olacak diye bekledim ama sen beni hep reddettin ben artık buna dayanamıyorum sen bana işkence ediyorsun bilerek yapıyorsun ve bu yüzden sana çok kizginim. Kendisi beni bile isteye üzmek için senin ailenle tanismadim çünkü benimle birlikte olmadin diyebiliyor. Nasıl oluyorsa bu ilişkide herşeyin suçlusu her zaman benim. Bu zamana kadar hep çok kotuymus ama beni üzmemek için susmuş bu konuda. Bu defa ilk kez önce kendini dusunecekmis. Kendisi iyi olacakmisOlan olmuş, senin bir şekilde toparlanman lazım. Böyle melankolik olursan işin çok zor. Biraz güçlü ol. Anneni babanı aileni düşün. Seni elin oğlu üzsün, üstüne birde antidepresan al diye bi büyütüp emek verdiler? Anliyorum çok sevmişsin herkes böyle şeyler yaşamıştır ama geriye dönüp baktığında pişman olmamak için toparlanmaya çalış. Karşındaki adamı değiştiremezsin niyeti belli. Ya kabul edeceksin ya da yoluna bakacaksın. Zor olabilir ama kendini seviyorsan toparlan ve güçlü ol
Ah ne diyeceğimi bilemedim şuan.ama şöyle düşünün karşınıza çıkan son erkek değil hem iyi tarafından bakın olaya birazda kurtuldunuz ! Siz çok yaralanmışınız ama bırakın o üzülsün sizi kaybettiği için hem evlenmeyi bence bu kadar büyütmeyin gözünüzde zamanı vardır nasiptir bu işler tamam çok seviyorsunuz bi hayat kurmak istiyorsunuz ama yanlış insanla.daha fazla üzmeyin kendinizi emin olun evlenseniz bile mutlu olamazsınız böyle düşünen bi adamla .nefret edip pişman olmaktansa böyle kalması en iyisiBenim bütün doğru bildiklerim yanlış oldu resmen. O kadar çok güvenirdim ki ben ona bugüne dek bir kere bile aklımdan geçirmedim beni acaba aldatmış midir diye. Şimdi hiçbir konuda güvenemiyorum artik çünkü her gün daha beter biseyle geliyor bana. Resmen evlenmemeyi bana bir ceza olarak görmüş böyle bişey olabilir mi
Gerçekten bu saatten sonra ayrilsakta ayrilmasakta benim için mutluluk yok çünkü söylediği şeyler çok ağır. Evlensem ne değişecek ki benimle evlenmek istemedigini açıkça söyledi resmen şu saatten sonra o bana ben seni seviyorum dese nasıl inanabilirim. Yada bana güven ben seni bırakmam dese inanamam ki. Evlenmek istiyorum seninle dese gerçekten istediğini dusunemem ki. Ama biliyorum bunlarin hiçbirini zaten soylemeyecek beni günah keçisi ilan etti bile coktan. Sonunda benden ayrılacak ve sifir vicdan azabiyla sana demiştim sen benimle olmadin şimdi git kiminle olursan ol diyecek. Ben bunu görebiliyorum çünkü nefrete doğru gidiyor artık bu ilişki. Sevgisi önceden var miydi yok muydu bilmiyorum ama suan beni sevmediği kesinonceki konunuzu da okumustum.malesef ayni bakis acisina sahip insanlar degilsiniz.cunku bircok erkek seninle cinsellik yasayamiyoruz ben de seni mutlu etmek istemiyorum gibi bir tavra girmiyor emin olun.adam gibi evlilik yoluna giriyorlar makul bi surede evleniyorlar.madem onun kafa yapisi size uymuyor sizin evlenmeniz veya evlenmeden cinsellik yasamaniz sizi mutlu etmeyecem her iki turlu de.disardan birakin bu adami ayrilin demek kolay elbet.ama kesinlikle ilerideki daha buyul mutsuzluklardan ufak siyriklarla kurtulmus olucaksiniz.bakin burada hergun aldatilan siddet goren eziyet edilen cocuklariyla perisan olan kadinlarin konularini okuyoruz.ileride boyle kotulukler yasamak yerine zararin neresinden gorulse kardir diyorum konu sahibi.
Evlenme meraklısı bir insan değilim surda 3 5 gün önce kkda kadinlar neden evlenmiyorsunuz diye sorana kadar benim aklıma evlilik gelmedi bile düşünün yani. Nasıl asiksam nasıl gözüm kör olduysa asıl düşünmem gereken şeyi en son düşünüp fark edebildim. Önemli olan onun bana değer vermemesi evliliği bir silah olarak bana karşı kullanması bunlar çok can acıtıcı. Şundan eminim ki biz ayrıldığımızda oda üzülecek ama 1 2 ay içinde beni unutacak. Başka kadınlarla birlikte olacak doyasıya yaşayacak benimle yaşayamadığı şeyleri . Sonrada anlayacak o kadinlardan ona bir fayda gelmediğini onları sevemeyecek. Ve beni aramaya başlayacak karşısına çıkacak insanda sonunda ona değer verdiğini düşündüğü biriyle de hiçbir cinsel birliktelik yasamadan 3 5 ay içinde evlenecek. O kadına tapacak onu el üstünde tutacak çok sevecek ve benim bir daha adımı bile anmayacak .. uzun süreli ilişkilerin hepsi bu trajik sonu yaşamıyor mu zaten. Emeği veren ben 3 5 ayda onunla evlenen başkası.. of yazarken mahvoldum perişan oldum bunun gerçeğine nasıl dayanirim benAh ne diyeceğimi bilemedim şuan.ama şöyle düşünün karşınıza çıkan son erkek değil hem iyi tarafından bakın olaya birazda kurtuldunuz ! Siz çok yaralanmışınız ama bırakın o üzülsün sizi kaybettiği için hem evlenmeyi bence bu kadar büyütmeyin gözünüzde zamanı vardır nasiptir bu işler tamam çok seviyorsunuz bi hayat kurmak istiyorsunuz ama yanlış insanla.daha fazla üzmeyin kendinizi emin olun evlenseniz bile mutlu olamazsınız böyle düşünen bi adamla .nefret edip pişman olmaktansa böyle kalması en iyisi
Bak canim bu yazacaklarimi dost aci soyler diyerek okursan sevinirim amac kirip dokmek degil seni kendine getirmek.Aslında çok şey yaşadık ama yasadiklarimiz onun için yeterli olmadı demekki. Ben ona o kadar baglandim ki mantıklı dusunemedim. Kararlarimi hep ona gore aldim her konuda herşeyimi ona göre duzenledim ama görüyorum ki onun gelecek hayallerinde ben yokmusum
Sen ona istedigini versende onun menfaati gorulene kadar degerli olucaksin elde ettikten sonra hicbir kiymetin kalmayacak ...cunku adamin tek istedigi o seyy...Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi söyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim için bekliyorduk. Yani ben öyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..
Fakat dün gece konuşurken ben ona yine bu konuyu açınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin için benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yüzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Söylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı görünüyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparça etti beni..
Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni düşünmüş ama ilk defa kendisini düşünüyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler için. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...
Gerçekten ben bitik durumdayım. Her gün daha berbat bişey öğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla çok mutluyuz. Herşey yalanlar üzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gerçekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha çok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar çok sevdim ki hep içim titrerdi ona bakarken. O mutluyken güldüm o uzgunken bende üzüldüm. Bütün kötü dönemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?
Zihniyete bak hizaya gel. Önce kendini tatmin edecek sonra da araki bulasın. Bu iğrenç heriflerin üremesine izin vermeyin lütfenYine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Ne diyebilirim ki haklısınız. Beni belkide basit biri olarak görüyordur sırf onunla bunları yaşadım diyeBak canim bu yazacaklarimi dost aci soyler diyerek okursan sevinirim amac kirip dokmek degil seni kendine getirmek.
Simdi sen evlilik oncesi iliski yasamama konusunda tam anlamiyla net ve dik duran biri olsaydin zaten bu kisiyle bunca yil birlikte olamazdin. Adam bi anda degismedi ya basta da boyleydi ve sen bunu anlar , kendine uygun bukmaz ve uzak dururdun.
Demissin ya aslinda cok sey yasadik ama ona yetmedi demek ki diye, o yasadiginiz seyleri asla paylasma tabii ki sizin ozeliniz, mahreminiz, kimseyi ilgilendirmez ama biz de cocuk degiliz bazi seyleri tahmin edebiliyoruz, o kadar yil o kadar cok sey yasayinca adamin aslinda bu beklentisi normallesiyor. O da kendi kafasina gore bu noktaya kadar geldik niye devamini getirmiyoruz diyor yani siz o cok seyleri yasayarak ona bunu soyleme hakkini ve iznini, rahatligini veriyorsunuz.
Ona gore cok afedersin ama yaptigin gosterip, vermemek oluyor ve yine onun kafasina gore sen o seyi yapmayarak evlilik icin kullaniyor oluyorsun yani evlenirsek veririm demis oluyorsun.
Senin anlattiklarin ona bagimli bir iliski yasadigini gosteriyor.
Zaten bu sorun olmasaymis sizin iliskiniz yine bitermis. Bagimli kadinlar eninde sonunda erkekleri sogutur.
Hersey artik ortaya cikti. Sadece ilac almak cozum degil keske terapi de alsan. Kendini iyi hissedersen daha iyi iliskiler yasayacaksindir ama bu tarz olumsuz konusmalarla olmaz. Acin taze ondandir ama lutfen topla kendini, kurtulduguna sevin.
Ben hiçbir şekilde değerli olmicam bana söylediği hicbirseye inanmıyorum artik. Bunu yasasak bile o sağda solda kızlara bakmaya devam edecek benim hayal ettiğim gibi bana sadık kalmayacak benle evlenme hayali falan da kurmayacak. Benim aptalligimdan ona olan zaafimdan aşkımdan faydalandj hepsi bu. Eminim vicdani da çok rahattir asla huzursuz değildir bana yaptıkları yasattiklari için. O mukemmel bir sevgili bense onu mutlu edemeyen hep uzen hicbiseyi haketmeyen biriyim. O herşey için beni suclamakla mesgul ben 3 farklı ilaçla ayakta durmaya hayata tutunmaya calisiyorumSen ona istedigini versende onun menfaati gorulene kadar degerli olucaksin elde ettikten sonra hicbir kiymetin kalmayacak ...cunku adamin tek istedigi o seyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?