Neden evlenemedigimi öğrendim..

Pipisi beyin kivrimlarina dolanmis asagilik bir adam icin yasadiklarinizi sorgulamayin ve asla pismanlik duymayin yasadiklarinizdan. O an istenmis ve yasanmistir, bu kadar basit.

Bu adamla birlikte olmamissiniz ya, sans bu iste.

Basit degilsin o da seni basit gormuyor.

Sen bagimli bir iliski yasamissin o da bu yapini kullanmis diyelim, seni zorlamis, sen de evet demek zorunda kalmissin kaybetmemek icin.

Bu cakal, hala ayni yontemi kullanarak seni finale zorluyor.

Adim gibi eminim eger dedigi olsaydi, beni tatmin edemedin deyip gidecekti.

Valla sen bu kurnazi artik bosver.

Bence cidden bi kendine gel. Bundan sonra kendini kandirma. Bagimli iliski modelinden sıyrıl. Sınır cizmeyi, hayir demeyi ögren. Kaybetme korkundan kurtul. Gercek sevgi nedir bi düşün.

Bunca yil sana ders olsun. Bu olaydan kendini taniyarak ve güclenerek cikarsan emin ol harika bir evlilik yaparsin. Insaalah.

Evlilik oncesi cinsellige karsi degilim ama bu is pazarlikla olmaz. Iki tarafta ister. Baski olmaz. Nasıl oldugunu bile anlamazsin.
Ben 19 yillik evliyim ama hic bir zaman birlikte olduk kesin evlenicez kafasinda olmadim. Hayatta her sey insanlar icin
Zsten senin icin de birlikte oluruz ya evlenmezsek diye en ufak bir seybvarsa icinde asla yapma. Kendin istiyorsan daha sonra bu konu senin icin onunla ya da baskasi ile evlendiginde onemsiz bir detay olacaksa yap.
Yapmak isgemiyorsan baskiya boyun egme arkadasa bir genelev adresi ver sal gitsin.

Yaziklar olsun bu nasil bir adam. Gercekten cok uzuldum adiniza. Ama atlatacaksiniz bu fikirdeki bi insan sizi ya evlenip cocuklariniz olduktan sonra terketseydi?? iste o zaman cok daha zor olurdu sizin icin. Simdi kendinize bakip mutlu olun o da catlasin

Şimdi yazacaklarım için belki beni taşlayacaksınız ama ben onuda anlıyorum, ikiside haklı. Şimdi şöyle, sen kesin ve net evlilik öncesi asla istemiyorum demişsen ve buna rağmen böyle yapıyorsa o haklı değil, senş böyle tanımış sonradan değişmemişsin.
Ama eski konun da aklımdaydı yeni okumuştum. 6 senelik bür ilişkiden bahşediyoruz ve hep hazır olmanı beklemiş doğru anladıysam, yanlışım varsa düzelt lütfen. Şimdi kadınlar kendilerini tutabiliyorlar özellikle daha önce hiç yaşamamışsa. Ama bir erkek doğası gereği, biz bunu anlasakta anlamasakta gerçekten ihtiyaç duyuyor. Ve yaşamadığı sürece psikolojik etkileri bile olabilir.
6 sene gerçekten çok uzun bir zaman, sormuşsun ya bana daha mı çok bağlanırdı. Araştırmalara göre iki insanı birbirine bağlıyor evet, ama burda yazılan gibi şuda olabilirdi.. aramızda Ten uyumu yok yol yakınken ayrılalım.. ki bu evlendikten sonra da insanların başına gelen bir şey, maalesef. Ama şunu söyleyebilirim. Erkek arkadaşın şuanda (seninle aşağı yukarı aynı yaşta olduğunu düşünüyorum) cinselliği tamda yaşanası gerektiği yaşlarda doğası gereği. Senin hazır olmanı bekleye bekleye kendisini kandırılmış hissediyor olabilir. Bu yüzden sana karşı bilinçaltı soğuması doğal aslında. Bir bebeğe memesini gösteripte ben hazır olduğumda vereceğim ama o memeye hiç kavuşmaması gibi bir şey.

Özetle, yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı onu anlayabiliyorum ama senide anlıyorum, senin yapman gereken kendince karar vermek, onu anlayabiliyor musun ya da sana tamamen ters mi. Ona göre karar ver.
Ama söyledikleri bence sinirden biriktirdiği şeyler, o psikoloji ile olabilir , pişman olma olasılığı yüksek eğer ki dediğin gibi 6 yıl boyunca hiç bir saygısızlığı vs olmamışsa..

Ten uyumu falan bence onlarla aklini karistirma elini tutup ona sarilinca da ten uyumunu anlarsin

Tenimiz uyuyor mu diye kac kisiyle beraber olmak gerekir.

Sen dogru yoldasın evlenin eger kopamayacaksaniz.

Haha adam iyi kılıf uydurmuş böyleleri için güselim ne üzül ne ben nerde hata yaptım diye düşün böylelerine tekmeyi basıp arkana bile bakmadan gideceksin seni gercekten seven insan öyle önce beni mutlu et sonra evlenelim ayakları asla yapmaz yemeyin bunları seven insan sana bakarken içi titrer biran önce evlenme derdine düşer hemde hiçbirsey beklemeden bence kurtul bu insan müsvettesinden insallah Allah gönlüne göre verir

e biz sana dedik basbas dedim adamin niyeti neyse cismi de o olur vallah k bakmayin zaten o adami hakli bulan arkadaslarada pes diyorm hersey cinsellik mi cinsellik evlikle guzel rahat huzurlu olur herkesin degerleri vardir degerden once insan pisman olmayacagi seyi yapmamali sen ona istedigini verseydin. suan aranizda ciddi bise zaten olmazdi yani olsada olmasada bu adamin sadece niyeti cinsellik ac gizlerini soyle sirkelen ben ne yapiyorm beni ben oldugum icin degil beni 5 dklik bir zevk icin. sevecekse hic s3vmesin. bu adama yol ver yoks cok uzuleceksin bacim

Sevgilin çok içten pazarlıklı ya.

Cinselliğin insanları bağladığına inanıyorum açıkçası ben de cinsellik yaşamadığım biriyle evlenmezdim.

Ama adamın da üstüne çıkıp, "isteyeceksın" diye taciz etmezdim.

Evet resmen taciz sevgilininki.

Brr.

bu ne arabesklik ya..ne kadar mıymıysınız adam sizi vajinadan ibaret görüyor,artık sabrı kalmamış siz hala o olmazsa kimse olmasın modunda..
ne diyim hayatta başarılar bu kafayla
daha bu arkadasin dedigi seyden sonra yorum yazmiyorm bacim o olmayacaksa olmasin hey allahim. boswrin bizene

Bence bu adamin tek niyeti sizden ayrilmak. Insan 6 senedir sevgili oldugu kisinin sinirlarini bilir ve kaybetmek istemiyorsa da sinirlarini asmaz. Sizin onu cok sevdiginizin ve hala birakmayacaginizin farkinda ortaya boyle bir konu atip sizden ayrilacak vicdani rhat bir sekilde de hayatina devam edecek. Cok uzgunum ama bu adamin niyeti zaten evlilik felan degilmis ve sizi sevdigini de dusunmuyorum sadece kendini cok seven biriyle zaman gecirmis. Evlilik fikri aklinda olan insan 6 sene de ne yapar eder bir foto paylasirdi ailsine arkadaslarina sizden bahsedersi. Dogal akis bu ama inatla bunu yapmamis zaten bu gunun gelecegi belliymiş.
Siz de artik bir kendinize gelin uni mezunusunuz su erkekleri hayatinizin merkezine koyup tapmayin lutfen. Sevmek bu degil seviyorum demissiniz ama sevmek asik olmak bu degil. Sizin kendinize sevgi ve sayginiz yok en basta, baskasi sizi nasil sevsin saysin. Once bu adamı hayatınızdan çıkarın ve bir iş bulun kendi hayatınızı inşa edin. İyiki bu adam ayrılmaya kalkmış sizin için buyuk bir iyilik. Su halinizle evlenseniz bile bu adamın uydusu gibi yaşayacakmıssınız çok yazık insan israfı resmen. Bir sakinleşin gerekirse destek alın ama üni mezunu bir insan olarak önce kendi ayaklarınızın üstüne basın kimseye muhtaç olmadan yaşamaya adım adın.

Demekki etmiyormuşum.. Ben ona dedim ki ben şimdiye kadar ise girmiş olsaydım.biz çoktan evlenmiş olacaktık ve bu konu suan aramızda bir problem olmayacaktı. Bana verdiği cevap evlilikle ne ilgisi var

Öyle bir kız istiyorduysa öyle bir kızla sevgili olsaymış madem. Klasik olacak ama ben senin bildiğin kızlardan değilim deseydin :)
Adam karaktersizin tekiymiş kendini suçlu hissetmene hiç gerek yok canım. Evlenmeden yüzünü gördüğün için de şükür namazı kıl sadaka filan ver bence.
Mazallah evlendikten sonra vajinusmus olsan bu adam kafayı yermiş. Ya da adetli ve lohusa günlerinde sana yanaşamadığından seni aldatırdı bile...

O konuda ilk yorumu ben yapmıştım. Derhal ayrıl bu sapiktan demiştim. Çünkü istemeyen bi insanı zorlamak,çeşitli bahanelerle ikna etmeye çalışmak çok çok bencilcr.bunun sevmekle alakası yok. Eşim 10 sene bekledi beni. Cinselliği filan değil,kendisine bir güleryüz bir umut vermemi bekledi.

Kapının önüne koyarak iyi ettin.

Ben sevilen kadınla sevilmeyen kadını şurda açtığı konuda kullandığı üsluptan bile anlarım. Seni sevmiyordu.

Ucuz kurtuldun. Git şükür namazı kıl

Sorun sende değil adam abazan.

Sizi taslamayacagim ve hatta size katiliyorum.

Okudukca anliyoruz ki ve onceki konudan da aslinda kizimiz da bu konuyu hazir oluncaya kadar ertelemis, cocugun da 6 yil sonra cani burnuna pardon seyine gelmiş.

Bence kızlarımız da sunu anlamali evlilik oncesi cinsellik yasamamak sadece bekareti korumak degildir.

Rahmetli Duygu Asena'nin kitabi mi vardi, her yeri ellenmis bedenleriyle bekareti korunmus kizlarimiz iceriginde...

Kimseye degil lafim, kimsenin ozel hayatini, yatak odasini bilemem ancak bir erkekle yakinlasip, yakinlasip, bi noktaya kadar getirip sonra da devami evlenince dersen o da sana madem oyle yapalim oyle evlenelim de der.

Ha en bastan evlilik oncesi cinsellik yasamiyorum deyip bunun arkasinda durulsa yani kapali kapilar arkasina gecilmese adam ya basta gider ya da nikahi basar, yıllar kaybolmazdi. Ama hayat bu, zamanla anliyoruz bazi seyleri, yasadikca.

Evlilik oncesi iliskiye karsi degilim hatta olmamasi daha anormal bence ama iki taraf da istiyorsa.
Kurban pazarligi gibi pazarliga oturmuş terbiyesiz. İliski yasanacaksa zaten anlik gelisir ve yasanir. Seviselim mi? Evet hadi şu gun buluşup sevişelim diye planlanmaz.

Kapının önüne konulan o değil de ben oldum daha çok..

Hayır kesinlikle daha çok bağlanmayacaktı. Bunun yaşanması ancak kadını bağlar duygusal anlamda. Yani belli ki yine bitecekti ama siz şimdikinden çok daha büyük yıkım yaşayacaktınız. Haketmiyor muymuş sorusuna cevap sadece cinsellik değil, hiçbir yönden sizi haketmiyor böyle biri. Seven adam evliliği veya ona götüren adımları cinselliğe bağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…