- 23 Ocak 2019
- 116
- 42
- 13
- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Hayatımın amacı onu mutlu etmekti. Onunla mutlu.olmakti birlikte olduğumuz sure boyunca beni o kadar çok mutlu etti ki. Ben 6 senedir onu her gördüğümde bir öncekinden daha aşık bir şekilde baktım ona. Böyle birşey insanın başına hayatta kaç defa gelir ki. Onun elleri yüzü gözleri gitmiyor ki gözümün önünden. Bana sarıldığı beni sevdiği zamanları cok özlüyorum. Ben bu hayatta en çok onun yanında mutlu oldum. Hayattaki en büyük mutlulugum oydu benim sukretme sebebimdi. Onsuz kalmak benim için yaşayan bir ölü olmak olur en fazla. Daha fazlası olamaz. Onu görmeden nefes almak bile çok zorAllah aşkına kendinizi suçlamayı bırakın bukadar sığ düşünmek niye? Tek amacınız evlilik mi bu hayatta tamam kötü bir tecrübe yaşadığınız ama sizin bu insanın gerçek yüzünü gördüğünü için mutlu olup hayatınıza yön vermeniz gerekiyor nedir bu dünyası başına yıkılmışlık ufkunuzu açın biraz böyle sadece kendinize eziyet etmiş olursunuz
Yapmayın lütfen. Tamam üzgünsünüz, uzun bir ilişkiden sonra yeni birini düşünmek çok zor ama değmez böyle biri için. Birlikte olsanız bile sizinle evlenmeyecek. Tutun ki evlendiniz. Siz bunları unutabilecek misiniz? Adam sırf birliktelik yaşamak için size psikolojik baskı yapıyor ve ona olan zaafınızı gayet iyi bildiğinden bunu kullanıyor. Sizi gerçekten sevmeyen biri için hayattan vazgeçmeyin. Hemen değil elbette ama zamanla elbet sizde iyiki dersiniz.O olmayacaksa kimse olmasın istemem başkasını
Ohooo ozaman sizin işiniz zor. İlk zorlukta ölürüm biterim diye depresyona girenler yerine biraz kendi ayakları üstünde durmayı bilen güçlü sağlam kadınlar olsanız ? Hayat erkekten ibaret değil. Ve bu benim hayatımın amacı onu mutlu etmekti lafı zaten herşeyi bitiriyor ozaman siz bomboş yaşamışsınız bunca yıl. Kendiniz için ne yaptınız peki? Nekadar sosyalleştiniz ? Eğitiminiz ne durumda ? Mesleğiniz ? Ve sizi geliştirecek hobiler ? Hayatınızda bunlar sizi ayakta tutup biryerlere getirir. Bir erkeğin benle birlikte oldu olmadı derdi değil. Düşünce tarzınızı değiştiremediğiniz sürece üzgünüm hayat boyu bu yıkımları yaşayacaksınızHayatımın amacı onu mutlu etmekti. Onunla mutlu.olmakti birlikte olduğumuz sure boyunca beni o kadar çok mutlu etti ki. Ben 6 senedir onu her gördüğümde bir öncekinden daha aşık bir şekilde baktım ona. Böyle birşey insanın başına hayatta kaç defa gelir ki. Onun elleri yüzü gözleri gitmiyor ki gözümün önünden. Bana sarıldığı beni sevdiği zamanları cok özlüyorum. Ben bu hayatta en çok onun yanında mutlu oldum. Hayattaki en büyük mutlulugum oydu benim sukretme sebebimdi. Onsuz kalmak benim için yaşayan bir ölü olmak olur en fazla. Daha fazlası olamaz. Onu görmeden nefes almak bile çok zor
Öyleymiş demekki. Yoksa ben onu duygusal anlamda hic üzmedim hiçbir dediğine hayır demedim. Hep onu düşündüm onun icin yasadim ama yetmedi. Yetmiyormuş demekki cok sevmekAdamin mutlu olmasinin yolu sadece cinsellikten mi geciyormus?
Bahanesi bu olmus....
İyi o zaman ver istediğini,istediğini alınca çeksin gitsin başkalarıyla istediğin gerçekten bu mu.O olmayacaksa kimse olmasın istemem başkasını
Üniversite mezunuyum ama malum ise girmek o kadar kolay değil. Boş bir insan değilim her önüne gelene kapılan kolay kendini bırakan bir kadın değilim ama soz konusu o olunca ben ben olmaktan çıktım. Bambaşka bir insana dönüştüm. Çok aşık oldum bana aklımı yitirtebilecek kadar yoğun bi şekildeOhooo ozaman sizin işiniz zor. İlk zorlukta ölürüm biterim diye depresyona girenler yerine biraz kendi ayakları üstünde durmayı bilen güçlü sağlam kadınlar olsanız ? Hayat erkekten ibaret değil. Ve bu benim hayatımın amacı onu mutlu etmekti lafı zaten herşeyi bitiriyor ozaman siz bomboş yaşamışsınız bunca yıl. Kendiniz için ne yaptınız peki? Nekadar sosyalleştiniz ? Eğitiminiz ne durumda ? Mesleğiniz ? Ve sizi geliştirecek hobiler ? Hayatınızda bunlar sizi ayakta tutup biryerlere getirir. Bir erkeğin benle birlikte oldu olmadı derdi değil. Düşünce tarzınızı değiştiremediğiniz sürece üzgünüm hayat boyu bu yıkımları yaşayacaksınız
...Ben cinsellikten ibaret değilim benimde duygularım var bi karakterim var herseyden önce bende bir insanim ve bunlara saygı bekliyorum. Belki acimdan ölürüm her gece ağlayarak uyurum ama yinede kendime bu kötülüğü yapmicam . Bana kendimi cinsel bir objeymisim gibi hissettirmesine izin vermicem
Ona çok aşığım çok seviyorum hayatımda başka birini görmek değil düşünmek bile istemiyorum. Ama ne kadar aşık olursam olayim gurursuz değilim hadi birlikte olalimda evlenelim diyecek biri değilim. Bunu hazmedemem ben normallestiremem. Söylemeye çalıştığım tek şey şu. O hayatımda olmasa bile ben başka birini istemiyorum. Başka biriyle onunla hayalini kurduğum şeyleri yaşamak istemiyorum. Onunla yaşadığım hicbisey icin pişman değilim çünkü çok sevdim ve çok özeldi hepsi benim için. Benim üzüntüm bundan sonra eskisi gibi olamayacağım için. O beni içten içe öldürdü farkında değil. Düzeleceğini sanıyor belki herşeyin ama hicbisey düzelmeyecek. Dönülmez bir noktadayız artikİyi o zaman ver istediğini,istediğini alınca çeksin gitsin başkalarıyla istediğin gerçekten bu mu.
Seni gerçekten seven birisi sana ilişkiye girelim diye baskı yapmaz asla düşün sen erkeksin empati yapmaya çalış sevdiğin bir kız olsa onu böyle yollarla elde etmeye çalışırmısın.
Gereğinden fazla birine değer verdikçe üzülen sen olacaksın,sen bilirsin senin seçimin.
Bu düşüncen çok yanlış bir an önce kafandan atmaya bak,seven çiftelere bak bi gerçekten sevenlere.
İstediği şekilde mutlu edilip mutlu eden insanı yarı yolda bırakanlar da çok.Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi söyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim için bekliyorduk. Yani ben öyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..
Fakat dün gece konuşurken ben ona yine bu konuyu açınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin için benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yüzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Söylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı görünüyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparça etti beni..
Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni düşünmüş ama ilk defa kendisini düşünüyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler için. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...
Gerçekten ben bitik durumdayım. Her gün daha berbat bişey öğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla çok mutluyuz. Herşey yalanlar üzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gerçekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha çok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar çok sevdim ki hep içim titrerdi ona bakarken. O mutluyken güldüm o uzgunken bende üzüldüm. Bütün kötü dönemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?
SizeYine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi söyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim için bekliyorduk. Yani ben öyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..
Fakat dün gece konuşurken ben ona yine bu konuyu açınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin için benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yüzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Söylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı görünüyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparça etti beni..
Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni düşünmüş ama ilk defa kendisini düşünüyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler için. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...
Gerçekten ben bitik durumdayım. Her gün daha berbat bişey öğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla çok mutluyuz. Herşey yalanlar üzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gerçekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha çok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar çok sevdim ki hep içim titrerdi ona bakarken. O mutluyken güldüm o uzgunken bende üzüldüm. Bütün kötü dönemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?
İlişkiyi kurtaracak sizi birbirinize daha çok bağlicak şey asla cinsellik olamaz ki öyle olsa bu kadar evli çift neden boşansın.aslında beyfendiyi tamamen suçlamıyorum istediği gayet normal bence ama ne demek sen beni mutlı etmedin bende seni mutlu etmicem !sizin onu sevmeniz yetmemişmi bende eşimle 3yıl flört ettim aynen bizimde tartışmalarımız olurdu bu yüzden ama her defasında özürdilerdi unutulurdu.bence arkadaşınız sizi zor durumda bırakmak istiyo sevdiğinizi biliyo ve istediğini almak için uğraşacak sakın adım atmayın pişman olmayın bırakın o geri adım atsın,ama artık nasıl güvenirsiniz güvenebilirmisiniz tartışılır doğrusuYine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Adam cükünün derdine düşmüş size istediğini yaptırabilmek için türlü bahaneler uyduruyor. Böyle abazanlara prim vermeyin Allah aşkına. Basın tekneyi gitsin pis herif.Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Antidepresan kullanmaya basladim en azından uyuyup hicbisey düşünmemek için.. başka türlü baş edemiyorum bu dusuncelerleCanım aynen böyle. Ancak bu dediklerini yapacaksan ki yaparsın lutfen topla kendini. Ondan baskasi olmaz, herseyim oymus tutunacak baska dalim yokmus gibi seni asagiya ceken, moralini bozan duşünceleri bırak.
Hepimiz yasayarak ogreniyoruz tum bunlar sana ders oldu. Zamanla geçecek. Umutlu ol lutfen geleceğe dair...
Niyeti belli kullanmak sizi.seven adam zaten bunun hesabini yapmaz.dokunmadan gider ister ailesinden.kotu niyetli bu kisiYine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Erkekleri bu kadar kafaya takmayın. Olmazsa olmasın ne yücelttiniz erkekleri.. Sanki evlenmeden yaşayamıyorsunuz.. Herkesin başına geliyor ilişki olmadan devam edemem bilmem ne.. Apaçık kullanmak istiyor seni . Neyine üzülüyorsun evlenemediğine ? Bırak bu zihniyette birini . Üzme kendini de.Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Birbirinizin en ufak bir sorumluluğunu almadan yaşamak ne güzel. Bahsettiğim bu değil ki. Adam gibi çalışacaksınız, bir eve bakacaksınuz birlikte, sorumluluk alacaksınız. Şak diye bitti diyemeyeceğiniz bir ilişkiye başlayacaksınız. Ailelerinizi idare edeceksiniz. Bu adam hiçbirini düşünmüyor, hiçbirine razı değil. Sevişelim de sevişelim.O romantik istekler dediklerinizi zaten yaşıyorduk bazen kaliyordum yaninda sarılıp uyuyordu bana. Gerçekten inanamıyorum onun böyle düşündüğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?