Neden evlenemedigimi öğrendim..

Hayatımın amacı onu mutlu etmekti. Onunla mutlu.olmakti birlikte olduğumuz sure boyunca beni o kadar çok mutlu etti ki. Ben 6 senedir onu her gördüğümde bir öncekinden daha aşık bir şekilde baktım ona. Böyle birşey insanın başına hayatta kaç defa gelir ki. Onun elleri yüzü gözleri gitmiyor ki gözümün önünden. Bana sarıldığı beni sevdiği zamanları cok özlüyorum. Ben bu hayatta en çok onun yanında mutlu oldum. Hayattaki en büyük mutlulugum oydu benim sukretme sebebimdi. Onsuz kalmak benim için yaşayan bir ölü olmak olur en fazla. Daha fazlası olamaz. Onu görmeden nefes almak bile çok zor

Adamin mutlu olmasinin yolu sadece cinsellikten mi geciyormus?
Bahanesi bu olmus....

O olmayacaksa kimse olmasın istemem başkasını
Yapmayın lütfen. Tamam üzgünsünüz, uzun bir ilişkiden sonra yeni birini düşünmek çok zor ama değmez böyle biri için. Birlikte olsanız bile sizinle evlenmeyecek. Tutun ki evlendiniz. Siz bunları unutabilecek misiniz? Adam sırf birliktelik yaşamak için size psikolojik baskı yapıyor ve ona olan zaafınızı gayet iyi bildiğinden bunu kullanıyor. Sizi gerçekten sevmeyen biri için hayattan vazgeçmeyin. Hemen değil elbette ama zamanla elbet sizde iyiki dersiniz.

Adam iğrenç bir yaratik. Tek amacı seks hala anlamıyor musun? Bu rezil adam için hala Nerede hata yaptım demen de ayrı saçmalık. Algıla artık adamın tek amacı herhangi bir kadınla sevişmek seni sevdiği falan da yok.
Mutluluk anlayışı sadece seks olan bir pislikten ne köy olur ne de kasaba.

Ohooo ozaman sizin işiniz zor. İlk zorlukta ölürüm biterim diye depresyona girenler yerine biraz kendi ayakları üstünde durmayı bilen güçlü sağlam kadınlar olsanız ? Hayat erkekten ibaret değil. Ve bu benim hayatımın amacı onu mutlu etmekti lafı zaten herşeyi bitiriyor ozaman siz bomboş yaşamışsınız bunca yıl. Kendiniz için ne yaptınız peki? Nekadar sosyalleştiniz ? Eğitiminiz ne durumda ? Mesleğiniz ? Ve sizi geliştirecek hobiler ? Hayatınızda bunlar sizi ayakta tutup biryerlere getirir. Bir erkeğin benle birlikte oldu olmadı derdi değil. Düşünce tarzınızı değiştiremediğiniz sürece üzgünüm hayat boyu bu yıkımları yaşayacaksınız

O olmayacaksa kimse olmasın istemem başkasını
İyi o zaman ver istediğini,istediğini alınca çeksin gitsin başkalarıyla istediğin gerçekten bu mu.
Seni gerçekten seven birisi sana ilişkiye girelim diye baskı yapmaz asla düşün sen erkeksin empati yapmaya çalış sevdiğin bir kız olsa onu böyle yollarla elde etmeye çalışırmısın.
Gereğinden fazla birine değer verdikçe üzülen sen olacaksın,sen bilirsin senin seçimin.
Bu düşüncen çok yanlış bir an önce kafandan atmaya bak,seven çiftelere bak bi gerçekten sevenlere.

Üniversite mezunuyum ama malum ise girmek o kadar kolay değil. Boş bir insan değilim her önüne gelene kapılan kolay kendini bırakan bir kadın değilim ama soz konusu o olunca ben ben olmaktan çıktım. Bambaşka bir insana dönüştüm. Çok aşık oldum bana aklımı yitirtebilecek kadar yoğun bi şekilde

Canım aynen böyle. Ancak bu dediklerini yapacaksan ki yaparsın lutfen topla kendini. Ondan baskasi olmaz, herseyim oymus tutunacak baska dalim yokmus gibi seni asagiya ceken, moralini bozan duşünceleri bırak.

Hepimiz yasayarak ogreniyoruz tum bunlar sana ders oldu. Zamanla geçecek. Umutlu ol lutfen geleceğe dair...

Ona çok aşığım çok seviyorum hayatımda başka birini görmek değil düşünmek bile istemiyorum. Ama ne kadar aşık olursam olayim gurursuz değilim hadi birlikte olalimda evlenelim diyecek biri değilim. Bunu hazmedemem ben normallestiremem. Söylemeye çalıştığım tek şey şu. O hayatımda olmasa bile ben başka birini istemiyorum. Başka biriyle onunla hayalini kurduğum şeyleri yaşamak istemiyorum. Onunla yaşadığım hicbisey icin pişman değilim çünkü çok sevdim ve çok özeldi hepsi benim için. Benim üzüntüm bundan sonra eskisi gibi olamayacağım için. O beni içten içe öldürdü farkında değil. Düzeleceğini sanıyor belki herşeyin ama hicbisey düzelmeyecek. Dönülmez bir noktadayız artik

İstediği şekilde mutlu edilip mutlu eden insanı yarı yolda bırakanlar da çok.

Size
İlişkiyi kurtaracak sizi birbirinize daha çok bağlicak şey asla cinsellik olamaz ki öyle olsa bu kadar evli çift neden boşansın.aslında beyfendiyi tamamen suçlamıyorum istediği gayet normal bence ama ne demek sen beni mutlı etmedin bende seni mutlu etmicem !sizin onu sevmeniz yetmemişmi bende eşimle 3yıl flört ettim aynen bizimde tartışmalarımız olurdu bu yüzden ama her defasında özürdilerdi unutulurdu.bence arkadaşınız sizi zor durumda bırakmak istiyo sevdiğinizi biliyo ve istediğini almak için uğraşacak sakın adım atmayın pişman olmayın bırakın o geri adım atsın,ama artık nasıl güvenirsiniz güvenebilirmisiniz tartışılır doğrusu

Adam cükünün derdine düşmüş size istediğini yaptırabilmek için türlü bahaneler uyduruyor. Böyle abazanlara prim vermeyin Allah aşkına. Basın tekneyi gitsin pis herif.

İstedigi şeyi yaparsan seninle evlenecek, yapmazsan evlenmeyecek. İşte asıl amacı ortada. İllaki evlenmeden önce uyum var mı yok mu ona bakacak sanırım.

Önce sana saygı duymalı sonra sevgisini göstermeli, menfaat ilişkisi içine girdi mi o ilişkiden birşey bekleme.

Ben hiç de evlilik öncesi ilişkiyi savunamıyorum. Bu adamlar sevdikleri için degil, bir menfaat bir ihtiyaç için istiyorlar bunu. Kimse sevgiden diye savunamaz. Öyle olsa evde eşi dururken chatlerde, bilmem nerelerde yazışan, ona buna giden adamlar olmazdı.

Sen kaç kendini kurtar, elin oglu için değmez böyle kırıcı konuşup gerçek yüzünü belli ettiyse.

Antidepresan kullanmaya basladim en azından uyuyup hicbisey düşünmemek için.. başka türlü baş edemiyorum bu dusuncelerle

Niyeti belli kullanmak sizi.seven adam zaten bunun hesabini yapmaz.dokunmadan gider ister ailesinden.kotu niyetli bu kisi

Bir nefsiyle sever sizi karşınızdaki insan.Bir de kalbiyle.Artık insanların aşkı nefsani çoğunlukla.Nefislerine hizmet ettiğiniz kadar varsınız.Nefis de nankör olduğuna göre ne yaparsanız yapın böyleleri sizi gerçekten sevmez.Kullanıldığınızla kalırsınız.Kendinize olan saygınızı yitirirsiniz böyleleriyle.Biz kadınlar kalbimizi sevsinler isteyip nefsini düşününlere kapılarımızı açtıkça maalesef bu acı tezatlar hiç bitmeyecek.Allah yürekli insanlarla muhatap etsin yüreklerimizi.Diğerlerine de tırnağınızın ucunu bile vermeyin.

Erkekleri bu kadar kafaya takmayın. Olmazsa olmasın ne yücelttiniz erkekleri.. Sanki evlenmeden yaşayamıyorsunuz.. Herkesin başına geliyor ilişki olmadan devam edemem bilmem ne.. Apaçık kullanmak istiyor seni . Neyine üzülüyorsun evlenemediğine ? Bırak bu zihniyette birini . Üzme kendini de.

O romantik istekler dediklerinizi zaten yaşıyorduk bazen kaliyordum yaninda sarılıp uyuyordu bana. Gerçekten inanamıyorum onun böyle düşündüğüne
Birbirinizin en ufak bir sorumluluğunu almadan yaşamak ne güzel. Bahsettiğim bu değil ki. Adam gibi çalışacaksınız, bir eve bakacaksınuz birlikte, sorumluluk alacaksınız. Şak diye bitti diyemeyeceğiniz bir ilişkiye başlayacaksınız. Ailelerinizi idare edeceksiniz. Bu adam hiçbirini düşünmüyor, hiçbirine razı değil. Sevişelim de sevişelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…