- Konu Sahibi Kalbimyarali
Psikolojik yardım alman gerek bunlar sonu iyi bitecek düşünceler değil takıntılı olmuşun adama.Ona çok aşığım çok seviyorum hayatımda başka birini görmek değil düşünmek bile istemiyorum. Ama ne kadar aşık olursam olayim gurursuz değilim hadi birlikte olalimda evlenelim diyecek biri değilim. Bunu hazmedemem ben normallestiremem. Söylemeye çalıştığım tek şey şu. O hayatımda olmasa bile ben başka birini istemiyorum. Başka biriyle onunla hayalini kurduğum şeyleri yaşamak istemiyorum. Onunla yaşadığım hicbisey icin pişman değilim çünkü çok sevdim ve çok özeldi hepsi benim için. Benim üzüntüm bundan sonra eskisi gibi olamayacağım için. O beni içten içe öldürdü farkında değil. Düzeleceğini sanıyor belki herşeyin ama hicbisey düzelmeyecek. Dönülmez bir noktadayız artik
Bak en azından mutlu olmuşun bişeyler yaşamışsın bunları yaşayamadan göçüp giden nice insanlar var biraz iyi tarfından da bak ama bitti artık bunu kabulleneceksin ya da kendini böyle birine teslim edeceksin ki bu yanlış.
Zman herşeyin ilacıdır ben ne acılar yaşadım pekçok insan çok daha azına bile dayanamazdı beterin beteri vardır bunu unutma,insnalar sever ayrılır acı çekerler sonra tekrar tekrar doğruyu bulana belkide bulamayana kadar.
Şu an bunları düşünebilecek yaşta değilsin anladığım kadarıyla ama ilerde anlıyacaksın ,kendine yüklenme kendine acı çektirme kimse için değmez buna helede seni düşünmeyen birine hiç değmez,yoksa daha çok acı çekersin.