Neden evlenemedigimi öğrendim..

Madem sizi çok seviyor ciddi olduğunu göstersin bu sizin kararınız Allah korusun bi evet deseniz sonra sizi bırakıp gitse herşey daha kötü olur bence siz bırakın rest çekin gelirse zaten gerçekten seviyordur

klasik akli uckurunda olan ve amacina ulasmak icin her yolu deneyen ciftlesme dansi yapmak icin can atan arizona kertenkelesi tipli koca adayi
herkesin yaptigi baska seylerde var bir kalip hacişakir sabun alip kendisine hediye et o anlar sabunlarla mutluluk dilemeyide unutma ama :))

Insan birini gerçekten sevdiği zaman onu isteyebiliyormus bunu ben yaşayarak anladım kendim deneyimledim . Ama onun bana karşı olan davranışları beni daha fazlasını yaşamaktan engelledi bir şekilde. Ben ondan başkasıyla zaten birşey yaşayabilmeyi hayal edemiyorum canımı yakan onun bana olan hislerini suan anlayabiliyor olmak. Bile isteye canımı yaktığını öğrenmek. Bana değer vermediğini anlamak. Yoksa o beni istedi diye ben karalar baglamadim birbirini seven iki insanın birbirini istemesi güzel bir duygu yoksa. Ama bu suan öyle bir hale geldi ki ben hayattan soğudum herseyden sogudum

Yok canim hic boyle düsünme. Kalbinin kapilarini sakın kapama. Aciyla soyluyorsun bunlari bak bi hafta sonra bu kadar kati olmayacaksin.

Bundan sonra kendi tercihlerini basta konusur ve ona uygun kisilerle olursun.

Sen akillisin. Tam ve net olarak kabul etmen gereken şu; erkegi cinsellikle elinde tutmaya calisan kadinin erkege sunabilecegi tek sey budur. Ve bu kadarcık olan kadinlari erkekler basta cekici bulsalar bile sonra sıkılır giderler.

Bu kisi senin degerini anlasaydi senin cinsellik disinda verdiklerini onemser ve biran once evlenerek seni kaybetmek istemezdi.

Tum olanlar tek bir seyi gosteriyor sen daha iyisini hakediyorsun.

Gerçekten sadece bunu anlayabilmek için bile artık onunla birşeyler yaşamak istemiyorum. Bu saatten sonra beni gerçekten seviyorsa konuyu başka yerlere çekmeden herkesin yaşamayı hakettigi şekilde gelir bana kırmadan incitmeden. Benimle evlenecekse asik olduğu için sevdiği için evlenmeli sevismek için değil. Ben evlenmek istiyorum diye değil. Baskı ile zorlama ile değil içinden geldiği için evlenmeli benimle.

Ben sırf onunla birlikte oldum diye benle evlenen bir adam görmek ıstemiyorum hayatımda. Ben cinsellikten ibaret değilim benimde duygularım var bi karakterim var herseyden önce bende bir insanim ve bunlara saygı bekliyorum. Belki acimdan ölürüm her gece ağlayarak uyurum ama yinede kendime bu kötülüğü yapmicam . Bana kendimi cinsel bir objeymisim gibi hissettirmesine izin vermicem

Zaten benimle sadece onunla birlikte oldum diye evlenecekse bu evlilikten ben nasil bir hayır bekleyebilirim ki. Ben beni sevmesini değer vermesini istiyorum bu hayatta ondan tek beklentim buydu şimdi bunu bu şekilde planlar kurarak karşılık bekleyerek yapmak istemesi benim canımı çok yaktı

Benimle evlenmek gibi bir isteği yok. Birlikte olmak onun isteği, Evlenmek benim isteğim ve bana istedigimi vermek için karşılığında başka birşey bekliyor. Bu çok incitici gurur kirici

Offf ya kamyon edebiyati yapiyor.

Niye cepte olsun ki, ayrilmak isterse ayrilirdi.

Sizin neyinizi bekledi onu da anlamadim cok cok afaedersin ama onun seviyesiyle diyeyim vermenizi mi?

Bayagi pazarlik yapiyor , sana bu kadar sevgi verdim simdi sen de toplu odeme yap bana ver diyo, utanmasa yalvaracak ya nolur ya bi kere versene diye...

Bu laflar sizi etkliyor cunku duygulariniz var ama inanin disardan bakan biri icin, ucuz, vasat, basit konusmalar bunlar onun seviyesini gosteren...

Ne kadar bencil ve kotu bir adam dizin tercihlerinize saygisi yok. Eger simdi taviz verirseniz omur boyu onun bencillikleri altinda ezilirsiniz

Ben tüm bunlardan duygusal sonuçlar çıkardım hep kendimce hiç bu şekilde kötü şeyler düşünmedim. Çünkü ben sadece sevdim ona hiçbir kötülüğü yakıştıramadım. Şimdi anlıyorum ki onun benden beklediği gerçekten tamda buymuş. Yaptığı herşey buna ulaşmak icinmis

Ben olsam o sözü duyduğum gibi bitirirdim. Sizin onunla bir şeyler yaşamadığInız için sizi evlenmeme ile cezalandıran bi adamla bu saatten sonra evlenseniz ne olur evlenmeseniz ne olur? Ne kadar iğrenç bir bakış açısı varmış bu adamda! Pardon adam demişim

Ne kadar bencil ve kotu bir adam dizin tercihlerinize saygisi yok. Eger simdi taviz verirseniz omur boyu onun bencillikleri altinda ezilirsiniz
Şimdi artık ben ıstesemde bunu yasayamazmisiz çünkü bu saatten sonra böyle birşey yasarsak onun zorlamasi ile yasamis olurmusuz oda boyle birseyi istemezmis. Benim zamanında kendi istegimle bunu yasamam gerekirmis

Ne acı bişey herkesin mutlulukla yaşadığı duyguları benim bu şekilde yaşamam. Hayatta hakettigim buymuş demekki benim. Demekki bu kadar kötü bir insanmisim ki ben bunu yaşıyorum

Size söylemiştik adam in niyeti sadece ilişki yaşamak mutlu olmak istiyorsa evlenirdi ve istediğini yaşardı sizinle daha fazla düşünmeye gerek yok çıkarın bu adamı hayatınızdan düşünceleri çok iğrenç sizi kullanmak istiyordu siz izin vermeyince de şimdi bu bahaneler o zaman herkes herkes le evlenmeden bisey ler yaşasın karşıdakini mutlu etmek için.

Sevgiliniz cok igrenc bir adam eger beraber olsaydiniz sizden sıkldıktan sonra sizi birakacakti buna adim gibi eminim.sizi sevmiyor adamin amaci farkli.dini inanciniz ne bilmiyorum ama Allahin bize yasakladigi seyleri yapmayinca bence insan mutlu oluyor.tabiki bu benim fikrim...

Ben tam boyle düşünmüyorum. Yani tek amacı cinsellik olsa bunca yil sizinle uğrasir miydi, sanmam. Cunku bu oyle yillarca bekletilecek bi konu degil. Ama dediklerinden de bu cikiyor seni bekledim falan demis ya.

Yani sizi mutlaka kendince sevmistir yoksa bu kadar zaman vakit kaybetmezdi tek amac cinsellik olsa onu yasayabilecegi kisilere yonelirdi.

Ancak onun sevgi sandigi sey gercek sevgi degil. O kosullu sevmiş. Bana ver senle evleneyim. Boyle bir koşul olamaz. Gercekten seven , sana saygi duyuyorum evlenelim der.

Ohoo daha ilk sana kazık atan adama böyle kendini koyveriyosan işin hakketen çok zor.
Her erkeğin de böyle olduğunu sanma yanılırsın.
Ama keşke daha önce işkillenseymişin bu isteklerinden noktayı sen koysaymışın.
Tamam senden hoşlanan birisi tabi senle olmak isteyebilir de bunu sana baskı kurarak,psikolojik etki ederek yapmaya çalışanın niyeti bozuktur yani onu anladığında bitirirsin gider.
Kendinde hata arama artık olan olmuş umarım başkasıyla birdaha sorun yaşamazsın.

Eskiden ben seninle evlenecek olmasam senden böyle birşeyi nasıl isteyebilirim diyordu. Şimdi de sen benimle birlikte olmadin ki senle evleneyim modunda. Yazık gerçekten bunca senelik emegime sevgime hayallerime çok yazik

Ne acı bişey herkesin mutlulukla yaşadığı duyguları benim bu şekilde yaşamam. Hayatta hakettigim buymuş demekki benim. Demekki bu kadar kötü bir insanmisim ki ben bunu yaşıyorum
Allah aşkına kendinizi suçlamayı bırakın bukadar sığ düşünmek niye? Tek amacınız evlilik mi bu hayatta tamam kötü bir tecrübe yaşadığınız ama sizin bu insanın gerçek yüzünü gördüğünü için mutlu olup hayatınıza yön vermeniz gerekiyor nedir bu dünyası başına yıkılmışlık ufkunuzu açın biraz böyle sadece kendinize eziyet etmiş olursunuz

O olmayacaksa kimse olmasın istemem başkasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…