- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Madem sizi çok seviyor ciddi olduğunu göstersin bu sizin kararınız Allah korusun bi evet deseniz sonra sizi bırakıp gitse herşey daha kötü olur bence siz bırakın rest çekin gelirse zaten gerçekten seviyordurBana dedi ki ben seni bu kadar zaman bekledim sen beni nasılsa cepte nasılsa benden ayrılamaz olarak gördün. Ben seni hep çok sevdim ama sen bana bunu yasatmadin. Bilmiyorum gerçekten canım çok sıkkın. Herşeyimi benden almışlar gibi hissediyorum
Insan birini gerçekten sevdiği zaman onu isteyebiliyormus bunu ben yaşayarak anladım kendim deneyimledim . Ama onun bana karşı olan davranışları beni daha fazlasını yaşamaktan engelledi bir şekilde. Ben ondan başkasıyla zaten birşey yaşayabilmeyi hayal edemiyorum canımı yakan onun bana olan hislerini suan anlayabiliyor olmak. Bile isteye canımı yaktığını öğrenmek. Bana değer vermediğini anlamak. Yoksa o beni istedi diye ben karalar baglamadim birbirini seven iki insanın birbirini istemesi güzel bir duygu yoksa. Ama bu suan öyle bir hale geldi ki ben hayattan soğudum herseyden sogudumBir de şöyle düşünün. Neredeyse ikna olmak üzereydim demişsiniz. Birlikte olduktan sonra ben mutlu olmadım, beni mutlu edemedin, haz alamadığım biriyle evlenemem deyip yine sizi yüz üstü bırakabilirdi. Ucuz kurtuldunuz bence. Bir insanı sevmek sadece bedenen birlikte olmak değil, ruhuna dokunmaktır bence. O adam bunu becerememiş. Kendinizi suçlu ya da yetersiz hissetmeyin. Siz sevmişsiniz elinizden geleni yapmışsınız. O sizin değerinizi bilememiş. İstekleri farklı olmuş. Farklı yerlere odaklanmış.
Yok canim hic boyle düsünme. Kalbinin kapilarini sakın kapama. Aciyla soyluyorsun bunlari bak bi hafta sonra bu kadar kati olmayacaksin.Zaten ben bunu atlatirsam bu saatten sonra erkek sinege tahammülüm olmaz. Beni bu adam kandirdiysa bu adam benim duygularımla oynadiysa daha da kimse sevemez beni. Kimsenin sevgisine inanmam ben artik. Zaten aşık olmayı çoktan geçtim öyle birşey artık imkansız.benim icin
Gerçekten sadece bunu anlayabilmek için bile artık onunla birşeyler yaşamak istemiyorum. Bu saatten sonra beni gerçekten seviyorsa konuyu başka yerlere çekmeden herkesin yaşamayı hakettigi şekilde gelir bana kırmadan incitmeden. Benimle evlenecekse asik olduğu için sevdiği için evlenmeli sevismek için değil. Ben evlenmek istiyorum diye değil. Baskı ile zorlama ile değil içinden geldiği için evlenmeli benimle.Yok canim hic boyle düsünme. Kalbinin kapilarini sakın kapama. Aciyla soyluyorsun bunlari bak bi hafta sonra bu kadar kati olmayacaksin.
Bundan sonra kendi tercihlerini basta konusur ve ona uygun kisilerle olursun.
Sen akillisin. Tam ve net olarak kabul etmen gereken şu; erkegi cinsellikle elinde tutmaya calisan kadinin erkege sunabilecegi tek sey budur. Ve bu kadarcık olan kadinlari erkekler basta cekici bulsalar bile sonra sıkılır giderler.
Bu kisi senin degerini anlasaydi senin cinsellik disinda verdiklerini onemser ve biran once evlenerek seni kaybetmek istemezdi.
Tum olanlar tek bir seyi gosteriyor sen daha iyisini hakediyorsun.
Zaten benimle sadece onunla birlikte oldum diye evlenecekse bu evlilikten ben nasil bir hayır bekleyebilirim ki. Ben beni sevmesini değer vermesini istiyorum bu hayatta ondan tek beklentim buydu şimdi bunu bu şekilde planlar kurarak karşılık bekleyerek yapmak istemesi benim canımı çok yaktıEvliliği size seks karşısında verecek bir ödül olarak lanse etmesi çok mide bulandırıcı. Evlilik öncesi seksle hiçbir problemim yok, ama bu bir taraf diğerine karşılığında bir şey verecek diye olacak iş değil.
İsabet olmuş gerçek yüzünün ortaya çıkması.
Offf ya kamyon edebiyati yapiyor.Bana dedi ki ben seni bu kadar zaman bekledim sen beni nasılsa cepte nasılsa benden ayrılamaz olarak gördün. Ben seni hep çok sevdim ama sen bana bunu yasatmadin. Bilmiyorum gerçekten canım çok sıkkın. Herşeyimi benden almışlar gibi hissediyorum
Ben tüm bunlardan duygusal sonuçlar çıkardım hep kendimce hiç bu şekilde kötü şeyler düşünmedim. Çünkü ben sadece sevdim ona hiçbir kötülüğü yakıştıramadım. Şimdi anlıyorum ki onun benden beklediği gerçekten tamda buymuş. Yaptığı herşey buna ulaşmak icinmisOfff ya kamyon edebiyati yapiyor.
Niye cepte olsun ki, ayrilmak isterse ayrilirdi.
Sizin neyinizi bekledi onu da anlamadim cok cok afaedersin ama onun seviyesiyle diyeyim vermenizi mi?
Bayagi pazarlik yapiyor , sana bu kadar sevgi verdim simdi sen de toplu odeme yap bana ver diyo, utanmasa yalvaracak ya nolur ya bi kere versene diye...
Bu laflar sizi etkliyor cunku duygulariniz var ama inanin disardan bakan biri icin, ucuz, vasat, basit konusmalar bunlar onun seviyesini gosteren...
Şimdi artık ben ıstesemde bunu yasayamazmisiz çünkü bu saatten sonra böyle birşey yasarsak onun zorlamasi ile yasamis olurmusuz oda boyle birseyi istemezmis. Benim zamanında kendi istegimle bunu yasamam gerekirmisNe kadar bencil ve kotu bir adam dizin tercihlerinize saygisi yok. Eger simdi taviz verirseniz omur boyu onun bencillikleri altinda ezilirsiniz
Size söylemiştik adam in niyeti sadece ilişki yaşamak mutlu olmak istiyorsa evlenirdi ve istediğini yaşardı sizinle daha fazla düşünmeye gerek yok çıkarın bu adamı hayatınızdan düşünceleri çok iğrenç sizi kullanmak istiyordu siz izin vermeyince de şimdi bu bahaneler o zaman herkes herkes le evlenmeden bisey ler yaşasın karşıdakini mutlu etmek için.Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi söyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim için bekliyorduk. Yani ben öyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..
Fakat dün gece konuşurken ben ona yine bu konuyu açınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin için benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yüzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Söylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı görünüyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparça etti beni..
Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni düşünmüş ama ilk defa kendisini düşünüyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler için. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...
Gerçekten ben bitik durumdayım. Her gün daha berbat bişey öğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla çok mutluyuz. Herşey yalanlar üzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gerçekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha çok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar çok sevdim ki hep içim titrerdi ona bakarken. O mutluyken güldüm o uzgunken bende üzüldüm. Bütün kötü dönemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?
Ben tam boyle düşünmüyorum. Yani tek amacı cinsellik olsa bunca yil sizinle uğrasir miydi, sanmam. Cunku bu oyle yillarca bekletilecek bi konu degil. Ama dediklerinden de bu cikiyor seni bekledim falan demis ya.Ben tüm bunlardan duygusal sonuçlar çıkardım hep kendimce hiç bu şekilde kötü şeyler düşünmedim. Çünkü ben sadece sevdim ona hiçbir kötülüğü yakıştıramadım. Şimdi anlıyorum ki onun benden beklediği gerçekten tamda buymuş. Yaptığı herşey buna ulaşmak icinmis
Eskiden ben seninle evlenecek olmasam senden böyle birşeyi nasıl isteyebilirim diyordu. Şimdi de sen benimle birlikte olmadin ki senle evleneyim modunda. Yazık gerçekten bunca senelik emegime sevgime hayallerime çok yazikSize söylemiştik adam in niyeti sadece ilişki yaşamak mutlu olmak istiyorsa evlenirdi ve istediğini yaşardı sizinle daha fazla düşünmeye gerek yok çıkarın bu adamı hayatınızdan düşünceleri çok iğrenç sizi kullanmak istiyordu siz izin vermeyince de şimdi bu bahaneler o zaman herkes herkes le evlenmeden bisey ler yaşasın karşıdakini mutlu etmek için.
Allah aşkına kendinizi suçlamayı bırakın bukadar sığ düşünmek niye? Tek amacınız evlilik mi bu hayatta tamam kötü bir tecrübe yaşadığınız ama sizin bu insanın gerçek yüzünü gördüğünü için mutlu olup hayatınıza yön vermeniz gerekiyor nedir bu dünyası başına yıkılmışlık ufkunuzu açın biraz böyle sadece kendinize eziyet etmiş olursunuzNe acı bişey herkesin mutlulukla yaşadığı duyguları benim bu şekilde yaşamam. Hayatta hakettigim buymuş demekki benim. Demekki bu kadar kötü bir insanmisim ki ben bunu yaşıyorum
O olmayacaksa kimse olmasın istemem başkasınıOhoo daha ilk sana kazık atan adama böyle kendini koyveriyosan işin hakketen çok zor.
Her erkeğin de böyle olduğunu sanma yanılırsın.
Ama keşke daha önce işkillenseymişin bu isteklerinden noktayı sen koysaymışın.
Tamam senden hoşlanan birisi tabi senle olmak isteyebilir de bunu sana baskı kurarak,psikolojik etki ederek yapmaya çalışanın niyeti bozuktur yani onu anladığında bitirirsin gider.
Kendinde hata arama artık olan olmuş umarım başkasıyla birdaha sorun yaşamazsın.
Emin ol bir gun baskasini seveceksin ve iyiki diyeceksin.O olmayacaksa kimse olmasın istemem başkasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?