- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Kalbimyarali
-
Ben gerçekten mutsuz olduğunu düşünüyorum onun bu konuda ama benimde mutsuz olduğum bir çok konu olmasına rağmen ona hiç bu şekilde davranmadım. Artık ailem arkadaşlarım.herkes soruyor ee ne zaman tanisicaz X ile diye ama ben hep bir bahane uyduruyorum bu o kadar zor bi psikolojiydi ki benim için anlatamam. Şimdi öğreniyorum ki yaptığı herşeyi bana ceza vermek için yapmış bile isteye benim canımı yakmak için. Böyle sevgi olmaz ki. Sevgi böyle birşey degilIki yetiskin insanin birbirini arzulamasi cok olagan birsey ama birsey yasanacaksa karsilikli olmali. Sizin erkek arkadasiniz kafayi buna takmis ve mutlu olmanin yolu burdan geciyormus gibi vicdaniniza oynuyor. Once saygi olmali bir iliskide. Bu adam size saygi duymuyor. Ciselligi istemek kadar istememek de sizin hakkiniz. Boyle israr ederek, istedigini alamayinca mutsuz olmus rolu yaparak sizi uzup istemediginiz birseye zorlamasina izin vermeyin. Boyle bir bencille omur gecmez.
Hicbirsey söylemedim cevap bile veremeyecek kadar üzüldüm çünkü. Hayal kırıklığına uğradım sadecetamam adam ikiyüzlünün önde gideni bu yazdıklarınızdan onu anladık. peki bunları size söylediğinde tepkiniz ne oldu? ağzının payını verip hayatınızdan çıkardınız değil mi?
Bence ikinizin hayattan beklentileri ve bir insani sevme sekli (?) cok farkli. O yuzden daha fazla bu insanla zaman kaybetme bence. Seni mutlu etmiyorsa, aksine surekli bu baskilarla canini sıkıyorsa olmasin daha iyi. Ne mecburiyetin var ki bu adama. Kendine deger ver once.Ben gerçekten mutsuz olduğunu düşünüyorum onun bu konuda ama benimde mutsuz olduğum bir çok konu olmasına rağmen ona hiç bu şekilde davranmadım. Artık ailem arkadaşlarım.herkes soruyor ee ne zaman tanisicaz X ile diye ama ben hep bir bahane uyduruyorum bu o kadar zor bi psikolojiydi ki benim için anlatamam. Şimdi öğreniyorum ki yaptığı herşeyi bana ceza vermek için yapmış bile isteye benim canımı yakmak için. Böyle sevgi olmaz ki. Sevgi böyle birşey degil
En çok can acıtan da bu zaten. Benim onu herkese anlatmam tüm ailemin bütün akrabalarimin onu bilmesi. Ama onun bana bu degeri vermemesiBu adam 6 sene içinde hiç mi sizi Ailesiyle tanıştırmak istemedi ?Yani öyleyse sizinle ilgili pek olumlu şeyler düşünmüyor gibi..
Ve en son yaptığı açıklama mide bulandırıcı. . 6 sene dile kolay hala evliliği yokuşa sürüyor. Ciddi düşünmediğini bariz belli etmiş.
Keşke onu kendimden çok sevmeseydim. Yaşadığım herşeyin sebebi bu. Suçlu o değil suçlu benim bu kadar çok sevip ona bunları yapabilme hakkı tanıdığım için. Ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum artık. Ayrilabiliriz bidaha birbirimizin yüzünü görmeyebiliriz. Ama ben onu nasıl unuturum bilmiyorum ondan önce sanki yaşamamış gibiyim. Gerçekten kendimden vazgeçecek kadar çok sevdim. Buda görüp okuyanlara ibret olsun. Kimseyi bu kadar çok sevmeyin. Sevildiğiniz kadar sevinBence ikinizin hayattan beklentileri ve bir insani sevme sekli (?) cok farkli. O yuzden daha fazla bu insanla zaman kaybetme bence. Seni mutlu etmiyorsa, aksine surekli bu baskilarla canini sıkıyorsa olmasin daha iyi. Ne mecburiyetin var ki bu adama. Kendine deger ver once.
Ben zaten onun bana değer vermedigini anladım.artik bunu görmemek imkansız. Sorun şu ki ben bitiremiyorum onu kafamda ne yapsamda olmuyor. Suan ağlarken bile hala onu seviyor olmak beni mahvediyorResmen küçük bir çocuk gibi şekerimi verin diye ağlıyor, ne kadar aciz ve bencil bir kişilik farkında mısınız? Üzerine düşünmeye bile değmez, leş bir zihniyeti var. Üstelik o sizi mutlu edecek ne yapmış ki? Arkadaşlarıyla bile tanıştırmamış 6 yılda yani olacak şey mi bu? Ben olsam şu saatten sonra sorgulamazdım bile gözden çıkarırdım.
Hemen ayrıl . Ona istediğini verseydin de mutlu olmazdı ve ben diğer konuma ya yazmıştım ben yakinlasmaktan rahatsızlık duyduğum için eşim ben rahatsız olmiyim diye davranışlarını değiştirdi . O zaman evli değildik . Sanırsın ergenliğe girdiği günden beri yapıyor . Asla yazma arama sorma kendi hatasını anlarsa belki düşün diyebilirim ama bence arkanıza bile bakmayın . Sizin değerlerinize saygısı olmayan bi adam sizi hak etmiyor demektirYine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi söyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim için bekliyorduk. Yani ben öyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..
Fakat dün gece konuşurken ben ona yine bu konuyu açınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin için benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yüzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Söylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı görünüyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparça etti beni..
Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni düşünmüş ama ilk defa kendisini düşünüyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler için. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...
Gerçekten ben bitik durumdayım. Her gün daha berbat bişey öğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla çok mutluyuz. Herşey yalanlar üzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gerçekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha çok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar çok sevdim ki hep içim titrerdi ona bakarken. O mutluyken güldüm o uzgunken bende üzüldüm. Bütün kötü dönemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?
Artık buna göre karar sizin. .Ne düşünüyorsunuz?En çok can acıtan da bu zaten. Benim onu herkese anlatmam tüm ailemin bütün akrabalarimin onu bilmesi. Ama onun bana bu degeri vermemesi
Hicbirsey söylemedim cevap bile veremeyecek kadar üzüldüm çünkü. Hayal kırıklığına uğradım sadece
Bide bana eskiden ben sadece seni istiyorum seni sevdiğim için. Bi başkasından böyle bişey isteyemem asla düşünemem çünkü ben duygusal biriyim sevmediğim birine dokunamam diyodu. Ben gerçekten tam olarak böyle hissettigim icin kendi adıma oda doğru söylüyor sandım. Nerden bilebilirdim ki böyle olacağınıAile ile tanışma kriteri yataktan geçiyor öyle mi ?Siz üzüleceğinize biran önce böyle bi adamı hayatınızdan çıkarın gerçek yüzünü erkenden gördüğünüz için dua edin.Her erkek her birlikte olduğuyla evlenseydi hepsinin haremi olurdu sanırım.
Senin tek hatan değmeyen birine verdiğin sevgin ve yılların...Yine nereden ve nasıl baslayacagimi bilemiyorum. Bir önceki konumda bahsetmistim sorundan uzun süreli bi ilişkim vardı ve bitme noktasına gelmişti sevgilimin birlikte olmak istemesi sebebiyle. Burada bazılarınız ona hak verdi bazılarınız bana. Bende söylenenleri göz önünde bulundurarak empati kurmaya anlamaya çalıştım. Bana gerçekten zor durumda olduğunu söylemişti bu konuda artık dayanamıyorum kendimi sürekli reddedilen umursanmayan biri gibi hissediyorum demişti. Ayrinti öğrenmek isteyenler eski konuma.bakabilir o konu kapandığı için gerisini buradan yazacağım
Evlenmeyi neden düşünmüyorsunuz diyenler olmuştu bende ona bu konudaki fikirlerimi söyledim. Sen benimle birlikte olmak istiyorsun ama evlilik adına suan atılmış bir adımımız yok dedim. Ben bir ise girmeden evlenmek.istemedigim için bekliyorduk. Yani ben öyle sanıyordum bana hep ben seni bekliyorum hazır olmanı bekliyorum diyordu..
Fakat dün gece konuşurken ben ona yine bu konuyu açınca sen beni o anlamda mutlu etmedigin için benimde seni mutlu etmek icimden gelmedi dedi. Bu yüzden ailenle tanışmak istemedim seni kimseyle tanistirmadim cunku beni mutlu etmeyeni ben neden mutlu edeyim dedi. Söylediklerine inanamadım son bir haftadır yasadiklarima hala inanamıyorum. Normalde bana karşı hep anlayışlı görünüyordu hep iyi davraniyordu. Kalbimi kirmiyordu. Şimdiyse paramparça etti beni..
Bu saatten sonra kendisini dusunecekmis. Kendi iyi olmadan beni iyi etmeyecekmis. Anlattığım sorunlar durumla alakasızmis (evlenememe durumu) şimdiye dek hep beni düşünmüş ama ilk defa kendisini düşünüyormuş. Beni sucluyormus ona yaşatmadığım seyler için. Herkesin yaşadığı şeyi ona yasatmiyormusum bunu haketmiyor muymuş...
Gerçekten ben bitik durumdayım. Her gün daha berbat bişey öğreniyorum. Sanıyordum ki ben bu adamla çok mutluyuz. Herşey yalanlar üzerine planlar uzerine kuruluymus. Ben kendimi koca bir yalana inandirmisim. Gerçekten sadece şunu merak ediyorum ben onunla bunu yaşamış olsaydım bana daha çok mu bağlanmış olacaktı ? Bu mudur insanları birbirine bağlayan şey. Ben onu o kadar çok sevdim ki hep içim titrerdi ona bakarken. O mutluyken güldüm o uzgunken bende üzüldüm. Bütün kötü dönemlerinde yanında oldum.ona hep destek oldum. Hakettigim bu muydu neden bunu yaşadım? Ben nerede hata yaptım ?
Keşke onu kendimden çok sevmeseydim. Yaşadığım herşeyin sebebi bu. Suçlu o değil suçlu benim bu kadar çok sevip ona bunları yapabilme hakkı tanıdığım için. Ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum artık. Ayrilabiliriz bidaha birbirimizin yüzünü görmeyebiliriz. Ama ben onu nasıl unuturum bilmiyorum ondan önce sanki yaşamamış gibiyim. Gerçekten kendimden vazgeçecek kadar çok sevdim. Buda görüp okuyanlara ibret olsun. Kimseyi bu kadar çok sevmeyin. Sevildiğiniz kadar sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?