Neden evlenemedigimi öğrendim..

Sex istemeyen birini ikna etme cabalari mi bunlar ya? sen beni mutlu et ben seni mutlu ediyim nedir ... terbiyesiz hahaha sinirden gülüyorum

Ben gerçekten mutsuz olduğunu düşünüyorum onun bu konuda ama benimde mutsuz olduğum bir çok konu olmasına rağmen ona hiç bu şekilde davranmadım. Artık ailem arkadaşlarım.herkes soruyor ee ne zaman tanisicaz X ile diye ama ben hep bir bahane uyduruyorum bu o kadar zor bi psikolojiydi ki benim için anlatamam. Şimdi öğreniyorum ki yaptığı herşeyi bana ceza vermek için yapmış bile isteye benim canımı yakmak için. Böyle sevgi olmaz ki. Sevgi böyle birşey degil

Bu adam 6 sene içinde hiç mi sizi Ailesiyle tanıştırmak istemedi ?Yani öyleyse sizinle ilgili pek olumlu şeyler düşünmüyor gibi..

Ve en son yaptığı açıklama mide bulandırıcı. . 6 sene dile kolay hala evliliği yokuşa sürüyor. Ciddi düşünmediğini bariz belli etmiş.

tamam adam ikiyüzlünün önde gideni bu yazdıklarınızdan onu anladık. peki bunları size söylediğinde tepkiniz ne oldu? ağzının payını verip hayatınızdan çıkardınız değil mi?
Hicbirsey söylemedim cevap bile veremeyecek kadar üzüldüm çünkü. Hayal kırıklığına uğradım sadece

Bence ikinizin hayattan beklentileri ve bir insani sevme sekli (?) cok farkli. O yuzden daha fazla bu insanla zaman kaybetme bence. Seni mutlu etmiyorsa, aksine surekli bu baskilarla canini sıkıyorsa olmasin daha iyi. Ne mecburiyetin var ki bu adama. Kendine deger ver once.

En çok can acıtan da bu zaten. Benim onu herkese anlatmam tüm ailemin bütün akrabalarimin onu bilmesi. Ama onun bana bu degeri vermemesi

Resmen küçük bir çocuk gibi şekerimi verin diye ağlıyor, ne kadar aciz ve bencil bir kişilik farkında mısınız? Üzerine düşünmeye bile değmez, leş bir zihniyeti var. Üstelik o sizi mutlu edecek ne yapmış ki? Arkadaşlarıyla bile tanıştırmamış 6 yılda yani olacak şey mi bu? Ben olsam şu saatten sonra sorgulamazdım bile gözden çıkarırdım.

Keşke onu kendimden çok sevmeseydim. Yaşadığım herşeyin sebebi bu. Suçlu o değil suçlu benim bu kadar çok sevip ona bunları yapabilme hakkı tanıdığım için. Ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum artık. Ayrilabiliriz bidaha birbirimizin yüzünü görmeyebiliriz. Ama ben onu nasıl unuturum bilmiyorum ondan önce sanki yaşamamış gibiyim. Gerçekten kendimden vazgeçecek kadar çok sevdim. Buda görüp okuyanlara ibret olsun. Kimseyi bu kadar çok sevmeyin. Sevildiğiniz kadar sevin

Aile ile tanışma kriteri yataktan geçiyor öyle mi ? Siz üzüleceğinize biran önce böyle bi adamı hayatınızdan çıkarın gerçek yüzünü erkenden gördüğünüz için dua edin.Her erkek her birlikte olduğuyla evlenseydi hepsinin haremi olurdu sanırım.

Ben zaten onun bana değer vermedigini anladım.artik bunu görmemek imkansız. Sorun şu ki ben bitiremiyorum onu kafamda ne yapsamda olmuyor. Suan ağlarken bile hala onu seviyor olmak beni mahvediyor

Hemen ayrıl . Ona istediğini verseydin de mutlu olmazdı ve ben diğer konuma ya yazmıştım ben yakinlasmaktan rahatsızlık duyduğum için eşim ben rahatsız olmiyim diye davranışlarını değiştirdi . O zaman evli değildik . Sanırsın ergenliğe girdiği günden beri yapıyor . Asla yazma arama sorma kendi hatasını anlarsa belki düşün diyebilirim ama bence arkanıza bile bakmayın . Sizin değerlerinize saygısı olmayan bi adam sizi hak etmiyor demektir

Hicbirsey söylemedim cevap bile veremeyecek kadar üzüldüm çünkü. Hayal kırıklığına uğradım sadece

böyle açık kapı bırakmayın adamlara, dik duruşunuz olsun. üzülmüşsünüz anlıyorum ama üzüntüden önce öfke gelmez mi böyle durumlarda. sizin şuan rahatlamış olmanız lazım diğer konunuzu hatırlıyorum kendinizi suçlu hissediyordunuz. olayın sizinle alakası yok adam pisliğin teki işte gün gibi ortada.

Ilıskiler konusunda net konusmak kolay degil cunku herkes kendi özelini yaşiyor ancak sizin durumunuz icin cok net konusabilirim.

Eger cinsellik yasasaydiniz sizi kesin terkedecekti.

Cunku onun amaci bu. Basardiktan sonra baska hedefe kayacakti. Sizin sinirlariniza saygi duymuyor. Zorluyor ve bunu en cirkin yontemle yapiyor, kaybedeceksin korkusu vererek arkadasin da dedigi gibi direncinizi kirmaya calisiyor.

Once sen beni mutlu et sonra ben seni yaklaşimi tuhaf. Yani bunun bir onceliği yok ki. O zaman o once sizi mutlu etsin ve evlensin sonra birlikte olun. Niye bu kadar bencil ve dayatmacı?

Cinsellik yasarsaniz sen ona daha cok baglanirsin bu bilimsel bir gercek, hormonlarla ilgili bir durum ve bu kafadaki adam gider, emin ol ve sen enkaz haline döner şu ankinden daha çok üzülürsün. Allah korusun.

Ben de uzun süre evlilikte iliski durumlarini bilmedigim icin bosandiktan sonra kafam karıştı bi de dul olunca etrafimda tipler belirdi, cinsellik olmadan iliski olmaz ki yaklaşiminda kisiler... Aramizda bir iliski olmadigi icin acikca soyleyemiyorlar ama imalar senin erkek arkadasinin dedigi gibi, bunu herkes yasiyor beni bu konuda doyurmayan kadinla niye beraber olayim ki seklinde.

Benim bayaği bi kafam karisti. Cunku iliski yasamak istiyorum ama kendi dogrularima gore de evlenmeden birlikte olmak istemiyorum. Fakat boyle dusununce de kimseyle olamiyorum.

Zamanla netlestim. Şunu anladım. Seven erkek cinsellik konusunda zorlamaz. Zaten evlilik dusunen erkek fazla uzatmadan nikah yapar.

Bu kisiyi kaybederim diye korkmayin zaten sizde degil. O kendi dunyasinda kendini tatmin pesinde.

Kurtulun bundan. O da kendi dusüncesine uygun birini bulsun, siz de.

Bide bana eskiden ben sadece seni istiyorum seni sevdiğim için. Bi başkasından böyle bişey isteyemem asla düşünemem çünkü ben duygusal biriyim sevmediğim birine dokunamam diyodu. Ben gerçekten tam olarak böyle hissettigim icin kendi adıma oda doğru söylüyor sandım. Nerden bilebilirdim ki böyle olacağını

Senin tek hatan değmeyen birine verdiğin sevgin ve yılların...
Okuduklarimdan midem bulandı seni kullanıp atacak pislik...
Seks yapınca mi aileyle tanistirilirmis ne kadar sığ düşünceli birisiymiş gerçek yüzünü gösterdi...
Ayrica beraber olunca sana baglanmayacak seni kullanmaya devam edecek evlilik vaadiyle lütfen her şerde bir hayır vardır...
Böyle karaktersiz için vaktinizi boşa harcamayın artık.
Bundan sonra kendisini düşünsün kiminle yatıp kalkarsa kalksın zaten yapmıştırda.

Kaç yaşındasınız? ‘Kendimden vazgeçecek kadar sevdim, kendimden çok sevdim’ falan nedir ya? Sizden geriye ne kalıyor o halde? İlişkileri kendimizi yok etmek için mi yaşıyoruz? Kusura bakmayın ama çok kızıyorum bu tarz sözlere ve oldukça da varoş buluyorum. Böyle bi sevgi şekli yok, bu sağlıklı bi iletişim şekli değil. Çıkın bu kafalardan hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…