-
- Konu Sahibi sosyalmesafe
ay Allah kolaylık versin ya. En azından haftada bir gün çocukları ona kitleyiğ, kendinize vakit ayırabilseniz. Ne bileyim, dışarda, ya da anne de vs dinlenin. Yeniden şarz olurdunuz azıcık.O süpürgelerden aldım evet eşya çok ve evim küçük robot nizde işe yaramadı ve bozuldu hemen bıraktım onu iki kedimin tüyüyle baş edemedi robot çünkü koltuk üzerleri de süpürülmesi gerekiyor
Yemek de tek çeşit yapıyorum ve salata o kadar inanın anca yapaniliyorum zaten bemim bu hastalıkta gücüm kalmadı galiba enerjim ve moralim de
İnanın adam ni eğilip gözüme baksa bugün nasılsın dese az nazımı çekse enerji toplardım Bir de homurtu ve surat çekiyorum üstüne Hiç dayanılmaz hal alıyor bu evinniçiÇocuklar olmasa hiç bakmam da gözünün yaşına ...
Robot süpürge alma imkanınız var mı acaba. Bayağı rahat edersiniz.Tüm yorumları okudum
Evim küçük iki kedi ve 4 biz haliyle çabuk kirleniyor ve dağılıyor. Haftada bir temizlik bize yetmiyor çünkü kedi var. Onlar da olmasa bu hayat çekilmez çok seviyorum iki kedimi de Ama işlere yetişemiyorum. Fibromiyalji düzen istiyor diyet istiyor kendime bakmaya zamanım kalmıyor ki. Bunaldım. Bu halimi gören eşim bir hafta mutfağa girdi. Kızımı öyle bir yormuş ki onu al bunu getir şunu yap çocuk bıkmış. Kızım için tekrar işleri elime aldım adam beni görür görmez bırakıverdi hiç bir şey yapmıyor . Söylüyorum sen yap çocuğa fazla yüklenme diye.Nerdeee zor iş tabi tek başına kolay mı mutfak Ha sadece mutfakla ilgilendi bir hafta Temizliği asla üstlenmiyor
İşim yok bir yıldır bu hastalıkta çıkmak zorunda kaldım. Şimdi pişmanım ama çıkmadaydım kesin kapardım coviti. Şimdi de parasızım çalışınca kocama vermiyorum tabi ki. Ama şu an oaram olmadığından yardımcım da yok ve iş de bulamıyorum İş bulmak da zorlaştı.
Bittim ama ciddi ciddi işler beni nasıl yoruyor. Bırak yapma demiş nir arkadaş denedim kedi olunca o fazla uUn sürmüyor Çok tüy oluyor dayanılmaz oluyor iki günde bir makine tutmak gerekiyor koltuk altı üstü her yere yutmak gerekiyor Evinde hayvan besleyenler bilir bizde temizlik anca akşama kadar dayanır
Eskiden kim işten erken gelirse yapardı yemeği gene nir düzen vardı asam yaş ilerledikçe elini eteğimi çekiyor işlerden Onda da şeker var ve uyuyup kalıyor çoğu zaman. Ben onun diyetine öi yeteyim kendi diyetime mi bakayım ! Benimli ona uymuyor onun yediği bana çocuklar desen ilimize de uymuyor. Maddi olarak da birimi tutamıyorum şimdilik işim yok ve İş de bulma ümidim kalmadı çok zor artık iş bulmam millet eleman çıkarıyor basıl bulabilirim inkansıza yakın. En son küstük kocamla şu an konuşmuyoruz Adam rahat etti küsünce hiç iş yapmıyor kendi kendine yiyor mutfağı kirletip çıkıyor kovasım geliyor evden zor tutuyorum kendimi valla yatıyor tv karşında akşama kadar Ben se sabahları dayanılmaz ağrım ile uyanıyorum akşama kadar da geçmez geçmiyordr un verdiği ilaçlar bende ağır yan etki yaptı bıraktırdı dr İlaçlık da değil bu hastalık zaten Yaşam tarzımı kökten değişmeliyim her konuda yemek aktivite psikolojik vs herşey değişmeliYapamıyorum ki şu sırtıma yüklenmiş ahiret yükü gibi işlerden
Teşekkür ederim çocuklar küçük değiller bakım istemiyorlar şükür ki büyütüm onlarıay Allah kolaylık versin ya. En azından haftada bir gün çocukları ona kitleyiğ, kendinize vakit ayırabilseniz. Ne bileyim, dışarda, ya da anne de vs dinlenin. Yeniden şarz olurdunuz azıcık.
Pisliği dağınıklığı hiç dert etmem ben köpegimle 1+1 de tek yaşıyorum günün 10 saati disaridayım eve çok yorgun geliyorum hatta köpeği gezdir ise git gel uyu derken kendime 2-3 saat ancak vaktim kalıyor, ev pislik içinde cidden pislik içinde yani abartmıyorum eve birini davet etmeye utanacagim kadar kötü durumda. Sadece tam kapanma dönemindeyken vaktim çok diye derli toplu tutardım akşam yatmadan önce dagittigım her şeyi toplar bulaşıkları makineye yerleştirirdim. Sabahları da köpeği gezdirmeye çıkarmadan makineleri çalıştırdım geldiğimde bosaltirdim. Süpürge yapsam da ev hiç yapilmamis gibi oluyor benim oğlan çok uzun tüylü çünkü. Şimdi zaten çalışıyorum kendime az vakit ayırıyorum o vaktimden bir saat daha kısarak evi temizlemekle uğraşamam ancak izin günlerimde uğraşırım ev işiyle o da maksimum 2 saat. Siz de uğraşmayın bırakın bardaklar odada kalsın evi pislik götürsün yemek yapmak istemiyorsanız noddle yapın yumurta kırın çocuklar açlıktan ölecek değil ya eşiniz sorumluluk almıyorsa siz de almayın yani evi benim rahatım bozulacağına evi pislik görürsün. Ayrıca evlenmeden aynı evde yaşayın yasamasanız da bunları konuşup evlenin yapmiyorsa boşanın hayata bir kere geliyoruz başkasına hizmet ederek geçirmeyin
Bırakın pis kalsın ya niye tatlı canınızı uzuyorsunuz. Valla hayatta yoramam kendimi. Sizin iki kedinizin tüylerini toplayıp 3 ile çarpın gene benim 36 kiloluk golden melezinin döktüğü tüyü dökmez dökemez bir de dışarı çıkartıp ormana gidiyoruz her tarafı toz toprak yağmur yağarsa patiler çamur he ben o çamurlu patileri silmekten zevk alıyorum ama canım istemedigimde amaann nolucak sanki diyorumahhh denedim ben pislikten duramadım o durdu ya! Adam pisss alışık o hiç rahatsız olmadı
Almaz mıyım aldım evim küçük eşya çok robotu bir hafta da bozduk eşyalarımın altı yüksek değil galı bir tane var evde ona çıkamıyor makine nir yere takılı kalıyor kendi çevresinde dönüp durdu kaldırdım iyi si de değil galiba param anca ona yetmişti koltuklar yüksek olsa işime yaratacaktı ama eşyadan karışık olmayacak süpürge dolanacak yer bulamıyor ki ayy karışık yazdımRobot süpürge alma imkanınız var mı acaba. Bayağı rahat edersiniz.
Temiz olmak zorunda hissediyorum çünkü bir iki defa lenf bezlerim şişti çocukların da olur diye korkuyorumBırakın pis kalsın ya niye tatlı canınızı uzuyorsunuz. Valla hayatta yoramam kendimi. Sizin iki kedinizin tüylerini toplayıp 3 ile çarpın gene benim 36 kiloluk golden melezinin döktüğü tüyü dökmez dökemez bir de dışarı çıkartıp ormana gidiyoruz her tarafı toz toprak yağmur yağarsa patiler çamur he ben o çamurlu patileri silmekten zevk alıyorum ama canım istemedigimde amaann nolucak sanki diyorum
Hiç sorma ahhhh ahhh95 sene once isvicre modelini baz alip medeni kanunu getirdik..Kadinlara bir cok konuda esitlik tanidik,ekonomil ve sosyal hayatta aktif bir bicimde rol almalarini sagladik.O zamandan bu zaman tam 95 yil gecti.Buna ragmen ev islerini bir turlu paylasamadik:)
Ben araştırma hastenesine gidip bakayım bakalım dediğiniz gibi varsa bizim burada da gideyim inşallah teşekkürlerFibromiyalji stresin körüklediği hastalıklardan bir tanesi.
İş vs zihninizde takmayın.
Maaşınız varsa hafta bir yada iki yarım gün birinden yardım alın ev temizliğine genel düzene o baksın.
Siz de tıp fakültelerinde geleneksel ve tamamlayıcı tıp bölümleri var. Eminim iyi gelecektir size. Genel olarak akapunktur, hacamat, beslenme düzeni değiştirmek vs iyi geliyor bu ağrılara.
İş bir şekilde yürüyecek ama sizin yaptığınız kadar. Zihninizde büyütmeyin.
B ve magnezyum aldım ben de her gün balkona çıkıp güneş aldım vitamin eksiklerimi tamamladım işte tam ilaca başlamıştım yan tesir yaptı bıraktırdı dr ve bir çok dr gezdim fizyoterapist vs yok geçmiyor araştırıyorum işte kendimFibromiyalji kısmına yorum yazmak istiyorum çünkü bende de var. Eksiklik varsa B12 takviyesi ve D vitamini; eksiklikten bağımsız olarak da omega 3 ve çinko magnezyum takviyeleriyle ben çok daha iyi hissediyorum. Denemediyseniz öneririm kesinlikle.