NEDEN EV İŞLERİ BENİM SIRTIMA ZİMMETLİ?

Ama boşanma çare değil eksik yazmışım boşansak kim yapicak ki yine biz yapicaz anne evinede gitsek tekte yaşasak yaşadığımız sürece yapicaz

ay Allah kolaylık versin ya. En azından haftada bir gün çocukları ona kitleyiğ, kendinize vakit ayırabilseniz. Ne bileyim, dışarda, ya da anne de vs dinlenin. Yeniden şarz olurdunuz azıcık.

Pisliği dağınıklığı hiç dert etmem ben köpegimle 1+1 de tek yaşıyorum günün 10 saati disaridayım eve çok yorgun geliyorum hatta köpeği gezdir ise git gel uyu derken kendime 2-3 saat ancak vaktim kalıyor, ev pislik içinde cidden pislik içinde yani abartmıyorum eve birini davet etmeye utanacagim kadar kötü durumda. Sadece tam kapanma dönemindeyken vaktim çok diye derli toplu tutardım akşam yatmadan önce dagittigım her şeyi toplar bulaşıkları makineye yerleştirirdim. Sabahları da köpeği gezdirmeye çıkarmadan makineleri çalıştırdım geldiğimde bosaltirdim. Süpürge yapsam da ev hiç yapilmamis gibi oluyor benim oğlan çok uzun tüylü çünkü. Şimdi zaten çalışıyorum kendime az vakit ayırıyorum o vaktimden bir saat daha kısarak evi temizlemekle uğraşamam ancak izin günlerimde uğraşırım ev işiyle o da maksimum 2 saat. Siz de uğraşmayın bırakın bardaklar odada kalsın evi pislik götürsün yemek yapmak istemiyorsanız noddle yapın yumurta kırın çocuklar açlıktan ölecek değil ya eşiniz sorumluluk almıyorsa siz de almayın yani evi benim rahatım bozulacağına evi pislik görürsün. Ayrıca evlenmeden aynı evde yaşayın yasamasanız da bunları konuşup evlenin yapmiyorsa boşanın hayata bir kere geliyoruz başkasına hizmet ederek geçirmeyin.
Erkek kardeşim nişanlandı tanışma esnasında bize gelmişlerdi biz de nişanlanan erkek kardeşim olmasına rağmen oturdu zhiçbir işe dokunmadı o istese de annem yaptırmadı zaten ama babamın hiçbir işe dokunmadı dan çok şikayetçidir :) abim sürekli emir verdi çayları tazele şunu bunu yap gelin hanım ve kardeşleri misafir olduğu halde her şeye beraber koştuk. Sonra onlara gittik gelin hanım oturdu, kardeşlerinin sevgilileri, komşunun erkek çocukları küçük buyuk demeden kısaca kızın babası hariç kız tarafındaki tüm erkekler işe koştu. Çok takdir etmiştim. Ama orada erkeklere siz oturun yapmayın diyen biri yoktu. Kadınların istemesi lazım

Son düzenleme:
Robot süpürge alma imkanınız var mı acaba. Bayağı rahat edersiniz.

ay Allah kolaylık versin ya. En azından haftada bir gün çocukları ona kitleyiğ, kendinize vakit ayırabilseniz. Ne bileyim, dışarda, ya da anne de vs dinlenin. Yeniden şarz olurdunuz azıcık.
Teşekkür ederim çocuklar küçük değiller bakım istemiyorlar şükür ki büyütüm onları
Kendime ayırdığım vakit ise spor yapıyorum ağrılarım için hafta da iki gün falan 2-3 saat o da işte kendime ayırdığım vakit oluyor
Aslında ben kendi beslenme programımı oturtamadım vakit ayıramadım bu beni strese soktu başlayamamak fırsat bulamamak
benim rahatsızlığımın geçmesi içinbeslenmemi tamamen değiştirmem gerekiyor yani kendi yemeklerimi yapmaya kalksam evin yemeklere zaman kalmıyor gücüm de kalmıyor bu da beni sitrese sokuyor bir türlü başlayamadım Benim diyet yemekleri de yemezler ben zor yiyorum ayrı yemek yapmak gerekiyor bu yüzden
Uzun süreli diyet gerektiren bir rahatsızlık bu başkada çaresi yokmuş en az bir yıl diyorlar ben bir yıl içerisinde kendi beslenme programımı uygulamam gerekiyor bunuda başlayamamanın sitresi o kadar bunalttı ki beni bir türlü başlayamadım fırsat yok ki halden de anlayan yok

Fibromiyalji kısmına yorum yazmak istiyorum çünkü bende de var. Eksiklik varsa B12 takviyesi ve D vitamini; eksiklikten bağımsız olarak da omega 3 ve çinko magnezyum takviyeleriyle ben çok daha iyi hissediyorum. Denemediyseniz öneririm kesinlikle.

6 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri bütün ev işleri bende. Bi de çocuk oldu artık oda bende :) Bende çalışıyorum ev işleri çocuk derken kendime ayıracak vaktim yok. ev işiyle ilgili bir şey yapmasını istediğimde hep sonu kavgayla bitiyor. Asla bir şey yapmak istemiyor. O hep yorgun ya da işi var. bende yoruldum artık yardım istemekten, her şeyi benim istemem lazım bardağı bile alıp mutfağa götürmez. Kv o kadar rahata alıştırmış ki benden de aynı performansı bekliyor. Utanmadan bi çocuk daha istiyo bide sanki kendi bakacak !

ahhh denedim ben pislikten duramadım o durdu ya! Adam pisss alışık o hiç rahatsız olmadı

Biz işleri eşimle beraber yaptığımız halde bunliyorum o kadar haklısın ki, bence asıl sorun esin sana acimiyor ya nasıl bir insan eşi hastayken bunları umursamaz...eşimin işi normalde benden yoğundur hele şimdi yaz dönemi geliyor baya yoğun olur çok fazla birşey beklemiyorum ama bu zamanla oluyor...yani eşimin zamanı olsa yapar biliyorum ama adam gece 11 de eve geleçek bir de gelince is yapmasını beklemem ama dediğiniz gibi evde o yatarken ben is yapıyor olsam sinir olurum benim de en sevmediğim şey çünkü, benim şansım eşim ailesinde de kendi işlerini yaparak ve ev işini yaparak yetişmiş çok zorlanmadim

ahhh denedim ben pislikten duramadım o durdu ya! Adam pisss alışık o hiç rahatsız olmadı
Bırakın pis kalsın ya niye tatlı canınızı uzuyorsunuz. Valla hayatta yoramam kendimi. Sizin iki kedinizin tüylerini toplayıp 3 ile çarpın gene benim 36 kiloluk golden melezinin döktüğü tüyü dökmez dökemez bir de dışarı çıkartıp ormana gidiyoruz her tarafı toz toprak yağmur yağarsa patiler çamur he ben o çamurlu patileri silmekten zevk alıyorum ama canım istemedigimde amaann nolucak sanki diyorum

Robot süpürge alma imkanınız var mı acaba. Bayağı rahat edersiniz.
Almaz mıyım aldım evim küçük eşya çok robotu bir hafta da bozduk eşyalarımın altı yüksek değil galı bir tane var evde ona çıkamıyor makine nir yere takılı kalıyor kendi çevresinde dönüp durdu kaldırdım iyi si de değil galiba param anca ona yetmişti koltuklar yüksek olsa işime yaratacaktı ama eşyadan karışık olmayacak süpürge dolanacak yer bulamıyor ki ayy karışık yazdım K b

95 sene once isvicre modelini baz alip medeni kanunu getirdik..Kadinlara bir cok konuda esitlik tanidik,ekonomil ve sosyal hayatta aktif bir bicimde rol almalarini sagladik.O zamandan bu zaman tam 95 yil gecti.Buna ragmen ev islerini bir turlu paylasamadik:)

Temiz olmak zorunda hissediyorum çünkü bir iki defa lenf bezlerim şişti çocukların da olur diye korkuyorum dokunmayacağını bilsem bırakacam valla ama kedininki çok ufak ve havada uçuşuyor her gün yapmam lazım aslında ben 2 güne sarkıtıyorum inanın olacak gibi değilll

Hiç sorma ahhhh ahhh
İnsanın içinde merhamet vicdan yoksa naparsan yap istersen düş salonun orta yerine bayılsan yarın gene senden bekler bu tür adamlar

Ben araştırma hastenesine gidip bakayım bakalım dediğiniz gibi varsa bizim burada da gideyim inşallah teşekkürler

Iste ona gore o zihniyette birini bulmak lazim ki cok zor.
Bu ise cekirdekten baslamak lazim.
Anneler "oglum dur sen erkeksin yapma ben yaparim" diye diye bu nesli yetistirdiler.
Ben ogluma her isi veririm. Yeri gelir sacimi tarar, yeri gelir odasini supurur.
Hatta kizim ; yetisirken kv den etkilenmis olacak ki bazen "anne o erkek temizlik niye yapiyor ki? " der. Erkekle kadin esittir, sen veya ben köle miyiz de yapiyoruz? Herkes kendi isini yapmasini bilecek derim..

Calisirken ne kadar zorlandiginiza empati yapabilirim. Ama diyorum ya cozum sadece iyi nesiller yetistirmek.

B ve magnezyum aldım ben de her gün balkona çıkıp güneş aldım vitamin eksiklerimi tamamladım işte tam ilaca başlamıştım yan tesir yaptı bıraktırdı dr ve bir çok dr gezdim fizyoterapist vs yok geçmiyor araştırıyorum işte kendim
Önce beslenmemi değiştireceğim bir de öyle deneyeceğim bakalım işte başlayanilsem bir
Öğünlü yemek bile yiyemiyorum ki bana sıra mı geliyor cidden ya iş içinde boğulmaktan sıra gelmedi
Başlayacam yarjndan tezi yok artık kendi programımı yapacağım

çok çok haklı bir isyan ya çok katılıyorum sana. ben evlendiğimde asla şuanki aile dinamiğimde bir ev istemiyorum. herkes ev işi yapmalı çünkü bir evin içinde beraber yaşanıyorsa işler de paylaşılmalı. ha eğer taraflardan biri çalışıyor diğeri çalışmıyorsa evde kalan daha fazla iş yapabilir ama öbür türlü iki taraf da çalışırken bütün işin kadına yüklenmesi beni hep irite etmiştir. defalarca kavga ettim babamla bu yüzden. şuan erkek arkadaşımı olur da ileride evlenirsek ev işlerini nasıl yapacağımız konusunda darlayıp duruyorum. sana yardım ederim denmesine bile tahammülüm yok. ev işi benim yükümlülüğüm değil ki yardım edilsin bana.

Evet evet yardım ne evet!!! Haklısın
Sanki yemeği birlikte yemiyoruz o sofrada tabi yapmalılar hem de çok eşit şekilde değil kocalar dazla yapmalı zaten doğum çocuk ... bedenimiz yarılıp ölümlerden dönüyoruz büyütüyoruz uykusuz kalıyoruz sabah kalkıp patlak gözlerle İşe gidiyoruz akşam eve geliyoruz yemek yapıyoruz çocukla ilgileniyoruz yatağa zor gidiyoruz şu adaletsizliğe bakar mısınız inanın hiç vicdan yok şu eşler de buna Gözyuman insan hiçbir şeyi hak etmiyor

Evlendim evleneli uğraşıyorum Adam değişmiyor arkadaş hayat onlara güzel oh ne güzel herkes böyle oluyor diye oda doğru yaptığını zannediyor herhalde ama bizdekide can bir yere kadar dayanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…