NEDEN EV İŞLERİ BENİM SIRTIMA ZİMMETLİ?

Kafa böyleyse o adam değişmez son derece acımasızlar Terk edilmeyi o kadar hak ediyorlar ki

Valla benim eş kişisi de aynıydı. Hem okulum var zor bir bölüm okuyorum hem ev işi yoruluyorum yoğun olduğum zamanlarda ne olur bana yardım et diye ağlıyordum. Bana sen bu evdeyken ben kalkıpta bulaşık yıkayamam diyordu. Şimdi annemin evindeyim ayın 19undan beri valla dünya varmış be oh yatıyorum karpuz gibi. Premses hayatı yaşıyorum.

evi terk mi ettin?

Kafa böyleyse o adam değişmez son derece acımasızlar Terk edilmeyi o kadar hak ediyorlar ki
Valla artık bıraktım onun bunun değişmesini kendimi düşünüyorum sadece iş mi yapmak istemiyor canım? yapmıyorum.yemek mi yapmak istemiyorum yapmıyorum kendisi bilir çamaşır yıkadım makinenin içinde duruyor o an canım istemezse asmam ertesi gün asarım ütü desen pandemide nerdeyse hiç yapmadım kusura bakmasın kimse için mükemmel olamam.
Bu halimi beğenmiyorsan kendin yap o zaman ya da yardımcı ayarla veya üzerime geleceksen bitsin bu iş diyorum ben kimseyle ömür boyu iş yapma sözleşmesi imzalamadim.Kimseye de ömür boyu her iş bana ait aynı zamanda annelik ve kadinlik yapabilirim de demedim.
Evlenmek sorumluluk alabilirim demektir mecbur değişecek ben pes etmeyeceğim

Bende ilk yillarda hep sorumlulugu aldım.Esim dedikçe yardım eder ama isteksiz eder .Fibromiyalji var bendede fakat işten geldigimizde kendi yayilir ben hemen mutfağa geçerim.sadece sil.supure yardım eder market desem yapar diğer tüm işler bende .Çocuk yok daha .birde benim işim onunkindrn daha yoğun.birde mırıldansam yorgunum diye her zaman aynisin der .

İşte bu yüzden evlilikten kaçıyorum

Sizde yapmayın. Ben yapmıyorum. Olmuyoruz. İdare edecek kadar temizliyoruz bitiyor.

Ben çalışmıyorum ama hep söylerim dünyanın en ağır işçisi biziz ve yaptığımızı maddi manevi bir dönüşü asla yok birde ustune akşama kadar evdesin yatiyosun diyolar iki oğlum var biri ergenlikte diğeri 8 yaşında birisi evi kafama geçirir öteki hicbirseyi beğenmez kocayı hiç soylememe gerek yok zaten yardımcı alın en güzeli yapsanizda size kimse eline sağlık demeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…