- 10 Mayıs 2021
- 179
- 62
- 53
- Konu Sahibi sosyalmesafe
İşlerimi yapmıyorum kendi çamaşırını atmış makineye ütüsünü de yapmıyorum artık hiççç kendi yapıyor Artık kendi yemeğini de (kahvaltı) kendi hazırlıyor ama sadece kendineAdam ev işini surdurmuyor e siz tavrinizi surduruyo musunuz ki. Bana arada şikayet edip eşine.is yaptıran eşi işi bırakınca da "eee hayırdır, sen yapmazsan ben mi yapicam bu kadar işi tek başıma?" Demeyen kendini savunmayan bi kadın olarak gorundunuz. Hayır bütün bu işler sizin yükümlülüğünüz değil, ama siz yuklenirseniz sizin yükünüz olur. Huzursuzluk çıkaracaksınız, onun görevi olan işi sizin yapmayacaginizi açık şekilde belirteceksiniz, birakin evi pislik götürsün, bırakın onun çamaşırları yıkanmasın, ütüsü yapılmasın. Giyecek gömlek kalmayınca seve seve geçecek iş başına. Ama siz söylenip söylenip sonra bütün işi kendiniz yapıyosanuz adam niye ciddiye alsın ki sizi, söylenir söylenir geçer der. Öyle ben bu tekeri bi kere dondureyim o kendi kendine sürekli dönsün olmuyo maalesef, değişim yaratmak istiyorsanız sabrediceksiniz, azim gostericeksiniz.
Bu evde iki çocuk var yemek kahvaltı bekleyen ben onlar için kalkıyorum beyefendi kendimi doyurur çekilir söyle söyle anlamadıktan sonra ne yapacaksın onu öyle bıraktımBaş edemiyorum adam işler için asla devamlı değil