Neden burada duruyorum ?

Tamam iste tam da bu durumdan kurtulmanin eşiğindesin. Sorgulamaya baslamişsın. Yanliş biseyler oldugunu çozmüssun. Bir illizyonun icinde oldugunu farkediyorsun. Hadi simdi de bu büyüyü boz ve kendini bul. Gercek olan seni gör.
Bir kadina yakisan degerin ve kisiligin sahibi ol lütfennn!!!
İnsallah olcam cunku böyle kendimi kaybedecegım yoksa. Ben olmaktan cıkıp hemde..

Durumunuzun farkında olmanız iyi.

Ama ayrılmanız için illa bir tokat mı atması gerekiyor? Ya da daha beterini mi bekleyeceksiniz? Taviz tavizi doğurur.Her gün bir şeyden vazgeçmenizi ister ama gene de yaranamazsınız.

Bence ayrılın zarar görmeden.İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitiriyor da...
Sürekli isteklerini yaptıkca hala aynı dongudeyiz . Adamın huyu bu eskiden de böyleydi. Yada benım sevdiğimin farkında gitmeyecegımınde ona istinaden beni elinde oynatıyor.

Ruh hastası biriyle evlenmeyi mi düşünecektin ? Sormaya gerek bile yok . Ayrıl gitsin yıllarını ziyan ettiğine değmez . Suç sende hâlâ bu adamı çekiyosun.Onu vazgeçilmez yapan ne?
Sanırım böyle zoru seviyorum sandım. Hiç birşey degıl. Ben kendi hatalarımı o ödetiyor gibi hissediyorum. Esaret nedeni bu gibi geliyor. Gercekten özgürken hapis hayatı yasıyorum. Belki su konusmam bile okunuyor onu dahi bilemiyorum. Google gecmısıme dahi baktıgından dolayı.

Bende evlısın sandım. Hemen vur kıcına tekmeyı. Guvendıgı kızla beraber olsun adiye bak. Sana bunu yapmaya hakkı yok lütfen kendını sev ve kendıne bunu yapma. Ozguvenını yerle bir etmıs
Aynen öyle kendime güvenım kalmadı zaten. Böyle iğrenc bir hale büründü durum. O kadar kötü bir durum ki markete giderken dahi haber vermek, hadi bunları yapıyor cok sevıyor desem oda yok gercekten hıc bisey yok.

Sanırım böyle zoru seviyorum sandım. Hiç birşey degıl. Ben kendi hatalarımı o ödetiyor gibi hissediyorum. Esaret nedeni bu gibi geliyor. Gercekten özgürken hapis hayatı yasıyorum. Belki su konusmam bile okunuyor onu dahi bilemiyorum. Google gecmısıme dahi baktıgından dolayı.
gereksiz acı çekiyosun. Seni seven saygı duyan biri ile mutlu olmak varken ... antideprasan kullanmak .. tercih meselesi tabii

Sayesinde kalp krizi gecirdim 2 yıl once . Kalp sorunumu anlatmaya gittim yanına yanımda kpss denemesini çözdü.
hic uzulmedim sana biliyor musun iyi yapiyor sen kendine deger vermezsen iste boyle olur anan babana yazik degil mi senin bir kiz evlat yetiştiriyor ne zorluklarla elin adi se.refsizine kole olsun diyemi yazik vallahi isi gucu olan okumus kadinlarimizin haline bakiyorum da hala ayrilmak yok aklinda aman yapış kacmasin Allah gorecek goz versin

Ya kıyamam size yazık...
Yaşadığınız şeyi aşk, sevgi, sevgililik falan sanıyorsunuz.
Değil. Alakası Yok.
Yaşadığınız şey manyagın Tekinin kontrol dürtülerini ve Egosunu sizin üzerinizde tatmin etmesine izin vermek.
Ayrılın ve imkanınız varsa destek alın. Sağlıklı düşünebilseniz çoktan kendinizi kurtarırdınız.

Bak cnm bende de koca versiyonu var ama beni yedi bitirdi ya sen şimdi bırakırsın ya da tüm psikolojik rahatsızlıkları yaşarsın ben bırakamadım ama şimdi yerlerde yim 8 9 senedir evliyiz yanımda da değil ama yetişiyor heryerden ve ben şuan panik atak hastası oldum abla tavsiyesi dir bırak kurtul yoksa hayatın kayar ve hiç bişey yapamadan benim gibi doktor doktor gezersin

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Acilen Yol verin gitsin

Hayatımda bir dönem böyle biri olmuştu nasıl desem kan emici parazit oluyor bu insanlar
Hayatini yaşam enerjini neşeni emerek besleniyorlar siz mutsuz oldukça onlar içten bir haz duyuyor zamanında çok düşünmüştüm neden neden diye sorunu sizinle değil sorunu kendiyle kendisini sevmiyor kendisini sevemeyen biri başkasını nasıl sevsin kıymet versin ve inan bana bu insanın hamuruyla ruhuyla alakalı hiç bir şey bunu değiştiremez değişmeyecek
DEGISMEYECEK ZAMANINI ŞUAN HIC EDIYORSUN HAYATINI EMMESINE IZIN VERIYORSUN
Mesela bazı küçük çocuklar var duyuyoruz sosyal medya da köpek öldürüyor kesiyor yakıyor
BAZI çocuk görüyoruz elindeki ekmek arasını köpeğe verirken video çekiyorlar neden beslenmeni veriyorsun diyorlar
diyor ki benim bir annem var bana yine yapacak ama onun bir annesi gidecek bir evi yok
BU IKI INSANIN RUHU evet yetiştirmek de önemlidir ama her insanda başlangıçta birşeyler daha çok ya da daha azdır ve bu değişmiyor
bu hayatınızdaki kişide de bu eksik ve duzelmiyecek. Lütfen yol ver kendine bunu yapma sana değer veren biriyle tanıştığında ben kendime napmişim işkence etmişim diyeceksin

Böyle saçma sapan ilişkilerde konusahibinin sevgilisi herhalde iyi sevişiyor diyorum ha umrumda değil isterseniz rahibe olun sizin namusunuza laf ettiğimden değil,yani MissCherryBlossom MissCherryBlossom dediği gibi “ yahu nedir bu ilişkinin devam etme motivasyonu?” Hayır ben böyle ezilmeyi esareti seviyorum bu manyak gider başkası gelir diyorsan ayrılma buna alışmışsın zaten bi de geleni tanıyacaksın filan,aynen böyle devam et :deli:

Merhaba hanımlar ,
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Başlığa cevap: dertsiz başına dert arıyorsun.

Merhaba hanımlar ,
Size, “acaba bu gün nelere takacak” diye uyanmayacağınız sonsuz sabahlar vadediyorum. Bunun düşüncesinin rahatlatıcılığına bırakın kendinizi ve terk edin onu. Her şey güzel olacak. Hayatınız yeniden size özel olacak. “Tamamen başka bir hayata bir karar uzaktasın” diye bir söz vardır.

Aynen cok net cozumlediniz durumu. Ben kendimden süphe duyuyorum. Benım yaptıgım herseyı acıklamaktan onunkine sıra gelmiyor zaten. Ve ben cidden cok yoruldum bir gün bitcek diye dua ediyorum.
Gecen hafta bulusmadan kuafore gittim ve aramıs beni duymadım fön sesinden dolayı, geri aradım cıktım diyecektım telefonu kapalı calıyor ama mesaj atabiliyordu. Kapalı düşünün telefonu ve bana bagırıyor nerdesin sen diye , niye aramıyıraun da mesaj attın kuafordeyım diyo. Gercekten aklım almıyor.dusundukce basım donuyor. Sinirden catlayacaktım ben kendimi savunamıyorum meslegımde tam bu olmasına ragmen
Narsistik insanların en belirgin özellikleri yukarıda sıralanmış. Araştırın. Tipik bir nasist. Buna çözüm öneren bir kitap var. İki çözüm yolu sunuyor: ya kabullenip idare etmek, ya da tümüyle bağını koparmak. Yani bilmediğimiz çözümler değil. Kısacası bu işin tek çözümü ay rıl mak. İstediğiniz kadar çözüm, kurtarıcı vs bekleyin ol ma ya cak. Ben de çok ilaçlar kullandım ama asıl tedavi, tedaviye ihtiyaç duyuran şeyi hayatından çıkarmaktır. Şeker hastası nasıl ki şekerden uzak duruyor, bu adamın hastası da sizsiniz ve uzak durmak zorundasınız. Çözüm bu. Başka yok. Ayrıca merak etmeyin, yakında siz yapamasanız da o sizden ayrılacaktır. (Diğer tipik narsist davranışı) o zaman ona yalvarmamayı ve affetmemeyi başardığınız sürece sorun çözülecek, iki aya bütün haplar çöpe atılacak. Tabii bunu hızlandırmak elinizde. Ben olsam şimdiden itibaren her şifremi değiştirir seni artık takmıyorum modunda gezerdim. Hiç yapamıyorsanız kafanızda onu alaya alın. Hapları çöpe atın ve içinizden ona hasta muamelesi yapıp acıyın. Bu acayip iyi geliyor insana. Sizin kafanızda bittiğini ilk etapta anlamasın varsın, sizin kafanız rahatlamış olur en azından. Ona aciz bir hayvan gibi acıyın (narsiste karşı korunma yöntemlerinden biridir) o zaman her şeyi alaya almaya başlayacak ve zamanla haplara ilgi-ihtiyaç duymayacaksınız Ben psikolojiyle yakından ilgiliyim sözlerime güvenebilirsiniz. Ayrıca tecrübeyle de sabittir yazdıklarım.

Back
X