Neden burada duruyorum ?

Ayyy çok şukur hayata hos geldiniz yeni umutlar yeni insanlar iste ne guzel adamin giderken bile burnu havada allahim yaa iyi oldu simdi hayatiniza yeni bir duzen girecek ilk baslarda arayabilirsiniz ama bu durumu en kisa surede atlatmaniz dilegiyle yeni hayatiniz hayirli olsun

Adamın ayrılığı bile baskı ile

Konu sahibi ilknolarak şifreleriniz değiştirin bence. Hatta numaranızı dahi
Eğer ailenizle yaşıyorsanız rn azından annenizi haberdar edin bu baskılardan kapıya dayanır falan

Lütfen ama lütfen tekrar konuşmayın daha daha fazla sindirmesine izin vermryin

Resmen psikolojik şiddet bu yaa!!

Sınavı iyi geçip istediği gibi bir işe atanırsa ilk olarak size güle güle diyeceği o kadar belli ki. Yanında olup ona destek olmanizdan faydalanmış resmen. Buna rağmen sınavı kötü geçmesin diye sınava kadar yine birşey dememişsiniz. Inşallah gerçekten bitirip önünüze bakarsınız.
Sınav falan hikaye eskiden de böyleydi zaten .
Bu sefer kararlıyım bu duruma. Tesekkur ederim

Ayyy çok şukur hayata hos geldiniz yeni umutlar yeni insanlar iste ne guzel adamin giderken bile burnu havada allahim yaa iyi oldu simdi hayatiniza yeni bir duzen girecek ilk baslarda arayabilirsiniz ama bu durumu en kisa surede atlatmaniz dilegiyle yeni hayatiniz hayirli olsun
Aynen işin kötüsü de bu zaten hala aynı tip aynı şeyler , değişmiyor , degişmeyecekti galiba hayırlı olann oldu.

Adamın ayrılığı bile baskı ile

Konu sahibi ilknolarak şifreleriniz değiştirin bence. Hatta numaranızı dahi
Eğer ailenizle yaşıyorsanız rn azından annenizi haberdar edin bu baskılardan kapıya dayanır falan

Lütfen ama lütfen tekrar konuşmayın daha daha fazla sindirmesine izin vermryin

Resmen psikolojik şiddet bu yaa!!
Gerçekten sinirlerim çok bozuk , hala kaldıramiyorum bu şeyleri hala nasıl üste cıkabildiğini , nasıl böyle olabildiğini. Cok yorgun hissediyorum kendimi , sürekli rüyalar gördüm kangreni kesip atmak bile bu kadar zormuş, kendime kızıyorum ben yine ben izin verdim bunların olmasına diye . Elimden geleni yapmaya hala cabaladıgım için aptal oldugumdan..

Back
X