Neden burada duruyorum ?

Teşekkür ederim , evet kimse benden bizden değerli değil ancak işin içindeyken yani şu an da hissettiklerimi anlatmamın tarifi pek yok. Karmakarısık haldeyim..
İnanın herşey o kadar açık ki karmakarışık olmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil... kendinize gelin değer mi şu kısacık hayatta kendinize bile isteye çektirdiğiniz eziyete... yaşadıklarınızı düşünün tereddüt edecek hiç bir olumlu yan göremedim ben... size değer veren, güven duyan birileri mutlaka karşınıza çıkacaktır... hayatta sadece o yok...

İnanın herşey o kadar açık ki karmakarışık olmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil... kendinize gelin değer mi şu kısacık hayatta kendinize bile isteye çektirdiğiniz eziyete... yaşadıklarınızı düşünün tereddüt edecek hiç bir olumlu yan göremedim ben... size değer veren, güven duyan birileri mutlaka karşınıza çıkacaktır... hayatta sadece o yok...
Kesinlikle vardır zaten olmasada olur o kadar yoruldum ki artık her şeyden birini dahi istemiyorum. Sadece kendi kendime yeterli mutlu bir süre kafa dinlemek istiyorum tek arzum bu.

Ben de kocama kızardım ara ara, kıskanç diye bu neymiş ya. Açık açık güvenmediğini söylemiş arkanıza bakmadan kaçın.
Yani tüm şifrelerim , nerde oldugum her anımı gören kişi bunu diyor. Buda o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam.

Yani tüm şifrelerim , nerde oldugum her anımı gören kişi bunu diyor. Buda o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam.
Bence güvensizliğinin sizinle alakası yok. Bazı insanların ruhu hasta oluyo maalesef. İlerde çok pişman olursunuz. Ben eşimle 12 yıldır beraberim 2.5 yıldır evliyiz deli gibi seviyorum ama ben bile bazen kıyafetim için " gülüm poponu kapatacak bişey giy lütfen" dediğinde yaradana sığınıp ağzına kürekle vurmak istiyorum. Bahsettiğiniz şeyler katlanılacak gibi değil lütfen kendinize bunu yapmayın. Hayat çok güzel ve çok kısa.

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Bu sevgi değil bu forumdaki dertleri okuya okuya kocamın kıymetini anladım vallahi :( çok değişik karakterler var.niye bukadar hayatı zorlastiryorlar anlamış değilim. Biz eşimle sözlü sevgili olduğumuz dönemde böyle şeyler yaşamadık siz sabirliymissinz ben heralde 100 kez falan ayrılmış olurdum. Benim eşim aşırı kıskanç bi insan.bunu daha ilk tanıştığımız zamanlarda söyledi .fakat birgun bile bunun problemini emin olun yaşamadık. Bana çok güvenir güven oldumu herşey aşıliyor

Bence güvensizliğinin sizinle alakası yok. Bazı insanların ruhu hasta oluyo maalesef. İlerde çok pişman olursunuz. Ben eşimle 12 yıldır beraberim 2.5 yıldır evliyiz deli gibi seviyorum ama ben bile bazen kıyafetim için " gülüm poponu kapatacak bişey giy lütfen" dediğinde yaradana sığınıp ağzına kürekle vurmak istiyorum. Bahsettiğiniz şeyler katlanılacak gibi değil lütfen kendinize bunu yapmayın. Hayat çok güzel ve çok kısa.
Katlanamıyorum zaten , gercekten hala bir umut değişir diye umuyorum ama asla yok.

Bu sevgi değil bu forumdaki dertleri okuya okuya kocamın kıymetini anladım vallahi :KK43: çok değişik karakterler var.niye bukadar hayatı zorlastiryorlar anlamış değilim. Biz eşimle sözlü sevgili olduğumuz dönemde böyle şeyler yaşamadık siz sabirliymissinz ben heralde 100 kez falan ayrılmış olurdum. Benim eşim aşırı kıskanç bi insan.bunu daha ilk tanıştığımız zamanlarda söyledi .fakat birgun bile bunun problemini emin olun yaşamadık. Bana çok güvenir güven oldumu herşey aşıliyor
Bu kıskanclık değil ki zaten , kendine bence hiç güvenmiyor. Sürekli eskiden hayatıma giren kişileri soruyor. Yani çok garip şu an ben mutlu olsun , mutlu olalım diye cabalarken bunları sorması, sanırım sabrımı sınıyor. Anlam veremiyorum, kasıtlı yapıyor da olabilir. Tanıdıgımdan beri bir insan sevmeyi bilmiyor olabilir; ancak bu kadar kırıcı olmak , her ayrıntıya takılmak, asla gönül almamak , bu kadar sabırlı birine yapılmaz diye düşünüyorum. Sabrım da pek kalmadı esasen.

Bu kıskanclık değil ki zaten , kendine bence hiç güvenmiyor. Sürekli eskiden hayatıma giren kişileri soruyor. Yani çok garip şu an ben mutlu olsun , mutlu olalım diye cabalarken bunları sorması, sanırım sabrımı sınıyor. Anlam veremiyorum, kasıtlı yapıyor da olabilir. Tanıdıgımdan beri bir insan sevmeyi bilmiyor olabilir; ancak bu kadar kırıcı olmak , her ayrıntıya takılmak, asla gönül almamak , bu kadar sabırlı birine yapılmaz diye düşünüyorum. Sabrım da pek kalmadı esasen.
Sizin sabrinizdan cesaret buluyor yüz buluyor. Bu şekilde çok yipranirsiniz gözden geçirin ilişkinizı bence. Problemli bi bakış açısı var çok zorlanirsiniz ilerdede

Sizin sabrinizdan cesaret buluyor yüz buluyor. Bu şekilde çok yipranirsiniz gözden geçirin ilişkinizı bence. Problemli bi bakış açısı var çok zorlanirsiniz ilerdede
Düzgünce konusuyorum olmuyor, bagırıyorum olmuyor. Yani bence hiç sevmiyor . Kaybedince ancak anlar

Öncelikle çok tesekkur ederim ilginize.
Gece yarı uyanık mesajınızı okudum ve arastirdim biraz gerçekten narsistlik özelliklerini tamamen tasıyor. Bende onu bu kadar iyi idare eden, her küsünce yalvaran kurban rolündeyim. Yani sürekli bir rol içindeyiz. Zaten bana istekleri dısında ki konularda öperken, sarılırken dahi pek de samimi gelmiyor. Yani nasıl anlatabilirim bilemiyorum , her cümle kusursuz, her sey tam olmalı gibi onun yanında , içimden gecenleri dahi söyleyemiyorum. Karmakarısık bir haldeyim. Kurban rolümü.öyle benımsemisim ki ondan cıkmaya calısacagım sadece.
Öncelikle çok tesekkur ederim ilginize.
Gece yarı uyanık mesajınızı okudum ve arastirdim biraz gerçekten narsistlik özelliklerini tamamen tasıyor. Bende onu bu kadar iyi idare eden, her küsünce yalvaran kurban rolündeyim. Yani sürekli bir rol içindeyiz. Zaten bana istekleri dısında ki konularda öperken, sarılırken dahi pek de samimi gelmiyor. Yani nasıl anlatabilirim bilemiyorum , her cümle kusursuz, her sey tam olmalı gibi onun yanında , içimden gecenleri dahi söyleyemiyorum. Karmakarısık bir haldeyim. Kurban rolümü.öyle benımsemisim ki ondan cıkmaya calısacagım sadece.

Tipik sindirme yöntemi uyguluyor. Her şeyiniz ona göre eksik, gereksiz ya da saçma. Saygı duymayarak ezerek otorite olmaya çalışıyor bu bildiğiniz hastalık. Ve sizin ciddi ciddi bırakmanız lazım ama bence ben sana göre değilim seni mutlu edemiyorum diye bırakın. Çünkü terk edilmeyi de kabul edemez ve çirkinleşir.biraz daha kurban rolü oynayın bence ayrılırken. Tabii devam etmek istiyorsanız o başka.

Düzgünce konusuyorum olmuyor, bagırıyorum olmuyor. Yani bence hiç sevmiyor . Kaybedince ancak anlar
Kıymetinizi bilsin diye ayrılmayın, kendi kıymetinizi bildiğiniz için ayrılın. Ben anladım ki kendine kıymet vermeyen birine başkası hiçççç vermiyor bu hayatta. Siz de şu an kendinize kıymet vermiyorsunuz.

Adam değişmeyecek zaten ama sen de değişecek gibi durmuyorsun, adamı bırakma niyetin yok bunu anladım ben.
Bile bile lades diyorsun.
Bende aynı fikirdeyim.
Konu sahibi Bu bir kaç günde kendinize deger vermek adına yada o şahıstan kurtulmak adına birsey yaptınız mi? Yoksa burda yazılanları okuyup okuyup aynı sekilde devam mı ediyorsunuz?

bu angutu çok aradın mı
sal gitsin ormana..
yazık etme kendine..

Bilgilendirmeyi sizlerde o kadar yorumlarınızla benden çok düşünmenizle paylasmak istedim.
Bugün buluştuk sınavdan cıkmıstı morali bozuktu tabi kötü gecmesinin de sebebi benım ona göre bugun son şansı verdim ona . Sevdıgı yerlere gitmek istedim geceden bakmıstım .
Basta cok asırı iyi olmasada bekledıgımden iyidi anlattı falan güzeldi yani biraz oturduk normal sohbet ettik , benım sorunlarıma iş mevzularıma gelince zaten ; ben hallederim hepsini , sen iyi bir iş bulacaksın, sen yaparsın . Konuyu böyle kapatıyoruz. Zaten gelecege dair ortak hiç bir şey kurmuyorum da.
Sinemaya gittik ben cıkısta lavabodaydım kızlar konusuyormus ; konuyu size özet geçeyim bana anlattugı kadarıyla : kızlar bir erkek arkadasıyla telefonda konusuyormus dısarda , hoparlör acık sekılde konustukları erkegın adı emre olsun. Emrenin de bir arkadası var barıs olsun oda. Barışın sevgilisi varmıs , cok da iyimiş araları. Ancak Emre süpheleniyormus o kızdan . Kızın bir arkadasına yazmıs ( atıyorum yasemin olsun) Yasemin nasıl bi kız diye oda nişanlısıyla kac yıldır birlikte demiş. ( benım erkek arkadasımın duydugu kısım bu) sonrasında olayı bana anlatıyor . Dedim ki o Emrenin kızla ılgısı ne neden. Böyle biseyi ortaya cıkardı dedim kol kola yürüyoruz . Sen nasıl böyle düşünürsun diye tepkilendi , kolunu asagı indirdi.
Bende doluyum zaten ; sen naptıgını sanıyorsun elalemın sadece duydugun seyınden dahi kavga cıkarmak istiyosun dedim. Benım yaptıklarımı asla göremiyosundan girdim. İkimizde birbirimizin hayatını cok berbat etkıledıgımıze karar verdik.
Benim kac zaman önce bilirsiniz falcıya gideriz o tarz durumlarda onunla alakalalı falcı konusmasını ses kaydına almıstım onu kendine atıp dinledi. Beni tipsiz buluyormussun diye sordu. Acıkladım benım gururumu nasıl rezil ettn diye. Sonra biz evlensek bunlar dahada büyüyecek demeye başladı. Seni öldürmek istiyoruma kadar gitti . Neden duruyormus bılmıyormus.
30 yasına gelmiş hayatını kuramamıs , sınavı cok kötü gecmıs . İş hayatını düzene koysa evlilik düşüncekmiş. ( bu cümleden 5 dk once de dedıgı aynen su: iş ciddiye binince ben kacarım korkuyorum genelde .ama bana karsı ılk kez cok ciddi gelmiş ben aldatmısım ama aldattıgımı bile kabul etmiyormusum.)
Abisiyle bu durumu konusmus sen bunları hak etmişsin aldattıysada ama kendi hayatına bak demiş.
Beyimizin daha sonraki bombaları sizi daha da sasırtcak , biz boyle kopamazmısız daha az mesajlasarak , daha az görüşerek hayatlarımızdan cıkmamız gerekiyormus . Son olarak da bu asamada hayatıma biri girerse ona diyecekmişim.
Şu an hala soktayım . Ondan bu tavrım tek kelime bu etmeeim hıc birine carptım kapıyı cıktım .
Yani bitti.

Vatana millete Hayırlı olsun çok sevindim yakma kendini
Bilgilendirmeyi sizlerde o kadar yorumlarınızla benden çok düşünmenizle paylasmak istedim.
Bugün buluştuk sınavdan cıkmıstı morali bozuktu tabi kötü gecmesinin de sebebi benım ona göre bugun son şansı verdim ona . Sevdıgı yerlere gitmek istedim geceden bakmıstım .
Basta cok asırı iyi olmasada bekledıgımden iyidi anlattı falan güzeldi yani biraz oturduk normal sohbet ettik , benım sorunlarıma iş mevzularıma gelince zaten ; ben hallederim hepsini , sen iyi bir iş bulacaksın, sen yaparsın . Konuyu böyle kapatıyoruz. Zaten gelecege dair ortak hiç bir şey kurmuyorum da.
Sinemaya gittik ben cıkısta lavabodaydım kızlar konusuyormus ; konuyu size özet geçeyim bana anlattugı kadarıyla : kızlar bir erkek arkadasıyla telefonda konusuyormus dısarda , hoparlör acık sekılde konustukları erkegın adı emre olsun. Emrenin de bir arkadası var barıs olsun oda. Barışın sevgilisi varmıs , cok da iyimiş araları. Ancak Emre süpheleniyormus o kızdan . Kızın bir arkadasına yazmıs ( atıyorum yasemin olsun) Yasemin nasıl bi kız diye oda nişanlısıyla kac yıldır birlikte demiş. ( benım erkek arkadasımın duydugu kısım bu) sonrasında olayı bana anlatıyor . Dedim ki o Emrenin kızla ılgısı ne neden. Böyle biseyi ortaya cıkardı dedim kol kola yürüyoruz . Sen nasıl böyle düşünürsun diye tepkilendi , kolunu asagı indirdi.
Bende doluyum zaten ; sen naptıgını sanıyorsun elalemın sadece duydugun seyınden dahi kavga cıkarmak istiyosun dedim. Benım yaptıklarımı asla göremiyosundan girdim. İkimizde birbirimizin hayatını cok berbat etkıledıgımıze karar verdik.
Benim kac zaman önce bilirsiniz falcıya gideriz o tarz durumlarda onunla alakalalı falcı konusmasını ses kaydına almıstım onu kendine atıp dinledi. Beni tipsiz buluyormussun diye sordu. Acıkladım benım gururumu nasıl rezil ettn diye. Sonra biz evlensek bunlar dahada büyüyecek demeye başladı. Seni öldürmek istiyoruma kadar gitti . Neden duruyormus bılmıyormus.
30 yasına gelmiş hayatını kuramamıs , sınavı cok kötü gecmıs . İş hayatını düzene koysa evlilik düşüncekmiş. ( bu cümleden 5 dk once de dedıgı aynen su: iş ciddiye binince ben kacarım korkuyorum genelde .ama bana karsı ılk kez cok ciddi gelmiş ben aldatmısım ama aldattıgımı bile kabul etmiyormusum.)
Abisiyle bu durumu konusmus sen bunları hak etmişsin aldattıysada ama kendi hayatına bak demiş.
Beyimizin daha sonraki bombaları sizi daha da sasırtcak , biz boyle kopamazmısız daha az mesajlasarak , daha az görüşerek hayatlarımızdan cıkmamız gerekiyormus . Son olarak da bu asamada hayatıma biri girerse ona diyecekmişim.
Şu an hala soktayım . Ondan bu tavrım tek kelime bu etmeeim hıc birine carptım kapıyı cıktım .
Yani bitti.

Sınavı iyi geçip istediği gibi bir işe atanırsa ilk olarak size güle güle diyeceği o kadar belli ki. Yanında olup ona destek olmanizdan faydalanmış resmen. Buna rağmen sınavı kötü geçmesin diye sınava kadar yine birşey dememişsiniz. Inşallah gerçekten bitirip önünüze bakarsınız.

Back
X