• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden burada duruyorum ?

Kendine küsmekten ziyade lutfen kendine gel. Lutfen kendine bunun yapilmasina izin verme. Daha telefonunda bile kayitli olmadigini soyluyorsun. Şaka gibi. Seven insan en başa gelsin diye rehberde noktalar virguller döşuyor Allah aşkina. Hemen kendine gel ve bu garip iliskiye bir son ver. Bak nasil cirkeflesecek . Gercek yüzunu o zaman tekrar goreceksin.
Bak seni tanimiyoruz ama seni bu girdaptan kurtarmak icin cabaliyoruz. Zaman ayiriyoruz yaziyoruz anlatiyoruz. Kiymetini hic degmeyecek insanlarin ayaklari altina aldirma..
Cok cok tesekkur ederim farkındayım , hepınize cidden o samimiyeti cok hissediyorum.
Kendimi acıklamaktan dısarıyı izleme vaktim kalmıyor. Hep kendimi suclu hissettirdıgınden. Öyle bir ilüzyondayım ki..

Beni üzen bı erkek tanidigimda kendime her zaman bunu haketmedigimi söylerdim ve iletişimi keserken de aynı kelimeleri yüzune soylerdim
Önce kendine bunu haketmedigini ve o herifin ruh hastası olduğunu inandır.
Kısa mesajla adios yaz ve bas engeli
Ben su an sanki bu baskıya bu değersizliğe alısmıs gibiyim. İğrenc bir duruma gidiyorum.

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Sevgilinizin mesleği ne? Bazen çok pislik görmüş insanlar daha bi korumaci oluyor. Peki ailesindeki kadinlara karsi da böyle aşırı aşırı kıskanç mı? Eğer ayrılırsaniz 1 ay içinde her sey düzene girer siz yeter ki ayrıldığıniz anda bütün iletişimi kesin 1 ay hic bir sekilde konuşmayın bakin her sey yoluna nasil girecek.

Ya bi de bu tipler beni aldatacksin der der kafayi yedirir karsi tarafa.En sonunda karsi taraf ya birakir ya aldatir .Bu kez de ben demistim biliyordum der :-) Hasta bunlar hasta! Saglikli birey bulun ,saglikli bireyler uresin ki saglikli bir toplum olalim.Lutfen

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
huzursuzsan ayrıl bu kadar kolayken bu kadar mutsuzken sorman bile sacma..

İnsanların özgüven problemi olunca dışa aynen bu şekilde vuruyor. Bu kıskançlık değil, sahiplenmek değil kısıtlamak, bastırmak. Sevgi hiç değil zaten. Ki sevgi olsa bile sevgiyle ilişki yürümüyor. Başta güven ve saygı olması gerek. Bu ikisi olmadıktan sonra, ki yok, ilişki çok zorlama olur. Siz ona bağımlı değil kendiniz ayrı bir bireysiniz. Sürekli kendinizi açıklamak zorunda da değilsiniz. Kafasında bir şeyler kuruyorsa bırakın kendisi halletsin. Kendinizi yıpratmayın, ciddi anlamda hiç gerek yok.
Zaten seven insan sevdiğine kıyamaz ki . Ben üzülse kendimi affettirmek ıcın kırk takla atarım. Ya ben cidden sevmeyi bilen ve sabırlı biriyim ama kıymetimi asla bilmedi sürekli ayrılıp donme sebebı de cok acık enerjımı , sevgimi kullanıyor.

Aman allahım aynı benim eş kişisi. Kaç kurtar kendini bak sevgilisiniz daha. Bak ben boşanıyorum bi ton yasal prosedür sorun var. Senin ne derdin olacak ayrıl gitsin.

ailemi özlediğim için ağladığım zamanlar oldu adam bana sen eski sevgilini özlediğin için ağlıyordun diyor şimdi

En sonunda sen beni aldattın dedi darp etti beni. Bu güvensizlik bir zaman sonra paranoyaya dönüyor. Kaç kurtar kendini
Bunun sonuda o . Gercekten aynı yani bi insan bunu dusunse bile söylemeye utanır yani. Cok garip nasıl bir algıysa bu kadar dusunen bi insan kendini ispat etmeye calısan biri neden aldatsın .

Bnde ayni seyleri yasayip bile bile evlndim atese attim kendimi 6 yil oldu hala devam husran bitmiyor gecmiyor kendini kandirma bunlari yasarken askinda sevginde nefrete donusuyor yol yakinken kac arkana bile bakma hasta ruhlu adamdan kurtul derim ben

Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi
Güvenmediği biriyle nasıl sevgili?

Sizi sokakta baygın bırakan adama neden geri döndünüz? Ondan önce bence siz bu durumu nasıl kabullendiniz?

Sevgilinizin mesleği ne? Bazen çok pislik görmüş insanlar daha bi korumaci oluyor. Peki ailesindeki kadinlara karsi da böyle aşırı aşırı kıskanç mı? Eğer ayrılırsaniz 1 ay içinde her sey düzene girer siz yeter ki ayrıldığıniz anda bütün iletişimi kesin 1 ay hic bir sekilde konuşmayın bakin her sey yoluna nasil girecek.
Mühendis.ancak gerekli korumacı biri degıl. Bu korumak degıl yani. Ben hastayken yanıma dahi gelmez, korumacı ınsan zor zamanında yanında olmaz mı?
Ailesinde böyle aldatma durumu var yani bence etkılenecek bir durumda degıl.

Neden bu adama yapıştın kaldın, mutlu olmadığın ilişkiyi neden sürdürüyorsun?

Ayrıl gitsin 5 çocuğunun babası sanki

Amma meraklısınız hayvanca davranan erkeklere
İşte hep umutla düzelir diye bekledim. Bu kadar emek verdim diye o kadar aptalım ki, kendime hayatı zindan ettim..

Sizi sokakta baygın bırakan adama neden geri döndünüz? Ondan önce bence siz bu durumu nasıl kabullendiniz?
Aynen öyle ben bunu bile seviyorum diye kabul ettim . Güya o sekılde görmek istememiş . Yani hepsi yalan . Bunun uzerinden 2 yıl gectı ben değişti sandım..

Agir olacak belki ama kadin cinayetlerinin cogu sebebi kiskanc sevgililer,kocalar.

Bir düsünün bu adam sizi herhangi biriyle yan yana gorse ne yapar?İliskiden bahsetmiyorum.Bence döver, söver ya da ceker vurur.

Siz onun paranoyasinin sınırını biliyor misuniz? Yarin bir gun neler yapacaginin ya da yapmayacaginin garantisi var mi?

Ve daha da önemlisi caninizdan daha mi kiymetli? Sevgiyi nefreti gectim, ben boyle insanlardan korkuyorum.

Back
X