Neden burada duruyorum ?

Tamam yargılamıyorum. Dünyada tek erkek o değil. Güzelim diyosun. Bayılıyosun seni bırakıp gidiyo. Onun yüzünden ilaç bağımlısı oldun. Ayrıca iki yıl ayrılıkta bende başkasına giderim ne var yani. Boşver bir dahaki kavganızda sen bu çocuğu direk bırak. Seviyosa adam gibi davransın. Hakaret duymaktan zevk almıyosun umarım
Diyorum ya bu mesajlarım dahi okunuyor olabilir . O kadar özel alanım yok ki gercekten yorumsuz bir durum içindeyim.

Daha oncesinde kendisi ayrıldı 5 defa . Kendisinin hayatına ailesinin buldugu kişiler girdi. Onu bıraktı yada kız bıraktı bilemem. ( o kişi cidden var mı o konuda dahi süphelerim var) yine bana döndü
ooohoo 5 kez ayrılmak ve aile tarafından bulunan başka kişiler de varsa zaten hayır gelmez bu ilişkiden

sizinki alışkanlık olmuş artık
kötü bir bağımlılık diye düşünün

Geçmiş 16 sayfayı okuyamadım ama neden kendinize bu eziyeti çektiriyorsunuz :( 7 Yıllık sevgilim 2,5 yıllık kocam bnim hiçbir sosyal medya hesabımın şifresini bilmez. Ben de onunkileri bilmem. Siz o güvenmedikçe alttan alıp, yok görüntülü ara yok bilmem ne derseniz tabi böyle tepenize çıkar. Neden bu özgüvensizlik ? Yazdığınız göre iyi bir mesleğiniz var kendinizle de barışıksınız böyle bir adamı çekmek neden ? Gelecekte ne olacak değişecek düzelecek mi sanıyorsunuz Bu asla olmayacak. Daha beter hayatı zindan etmeye devam edecek belki beraberinde şiddeti getirecek. Size şöyle bir nacizane tavsiyem: hayat o kadar kısa ki, bu tip sorunlu narsist karakterlerle harcanacak değil 1 gün 1 saatiniz bile yok fazladan. Kimsenin psikolojisini düzeltmekle uğraşmaya değmez. Kimsenin sizin hayatınınızı bu denli karartmaya hakkı yok. Ama kendinizde de suç arayın bu adamdan derhal ayrılın. Kafanızı dağıtacak uğraşlar bulun. Yeni başlayacak ilişkilerinizde de kendinizde değişikliğe gidin burda yaptığınız hataları yapmayın. .herkesin kendi özel hayatı olmak zorunda. Özel alanınıza saygı duymayan kimseyi hayatınızda tutmayın nolur..

Henüz yolun başındasınız kendinize bunu yapmayın... Mesleğinizde varmış kimseye ihtiyacınız yok... kendi değerinizin farkında olun lütfen... Bu şekilde devam ederseniz çok pişman olursunuz...

Ayrıl tabikide soruyosn bide :bicak: saglikli bi iliski değil ne demek evlenince seni nasıl evde yalniz birakcam ne demek ya. Bunun açılımı .....sn demek bana gore. Karaktersz bi erkek arkadasnz var

bu erkeklere bu derece açlığınızın sebebi nedir?ben çok merak ediyorum
bile bile sert girdim, hayır yani sokakta bayılınca yanından giden adamla 2 yıl sonra barışmak neyin AÇLIĞI,KAFASI? ya sokakta başına bir şey gelseydi? sen bilinçsizce yatarken bir şey olsaydı sana??
sana güvenemiyormuş bık bık bık o 2 yıllık ayrılıkta kendisi kimseyle yatmadıgının garantisini veriyor mu sana? ayrılıp üzerinden 2 yıl geç,nce ayrıyken birini nasıl aldatmış oluyosun acaba
bacım kusura bakma.. sende de var yani beynini kullanmazsan daha cok çekersin ne demeye barıştın bununla gerş?altından mı bu herif?

Henüz yolun başındasınız kendinize bunu yapmayın... Mesleğinizde varmış kimseye ihtiyacınız yok... kendi değerinizin farkında olun lütfen... Bu şekilde devam ederseniz çok pişman olursunuz...
Farkındayım cok pişman olacağımın. Öyle ki kendimi çok gerilettim ; mesleğim , bireysel sağlığım, en önemlisi ise akıl sağlığım konusunda. Ondan dolayı çok saglıklı düşündüğünü sanmıyorum.

bu erkeklere bu derece açlığınızın sebebi nedir?ben çok merak ediyorum
bile bile sert girdim, hayır yani sokakta bayılınca yanından giden adamla 2 yıl sonra barışmak neyin AÇLIĞI,KAFASI? ya sokakta başına bir şey gelseydi? sen bilinçsizce yatarken bir şey olsaydı sana??
sana güvenemiyormuş bık bık bık o 2 yıllık ayrılıkta kendisi kimseyle yatmadıgının garantisini veriyor mu sana? ayrılıp üzerinden 2 yıl geç,nce ayrıyken birini nasıl aldatmış oluyosun acaba
bacım kusura bakma.. sende de var yani beynini kullanmazsan daha cok çekersin ne demeye barıştın bununla gerş?altından mı bu herif?
Bende aynen böyle derdim bana biri bunu anlatsa şayet. Ondan hiç garip algılamıyorum. Erkek açlığı değil tabi ki ondan sonra hayatıma girmesede değer veren , kıymet bilen , en azından basit mantıkla düşünen erkekler tanıdım. Değiştiğini vs. Söyledi , içimde kalan şeyler vardı. Biraz da garip bir intikam hissiyle başladım yeniden.
Ancak su anda ne amacım intikam ne de birinin canını yakmak . Tam aksine bütün her şey bana oldu.

Farkındayım cok pişman olacağımın. Öyle ki kendimi çok gerilettim ; mesleğim , bireysel sağlığım, en önemlisi ise akıl sağlığım konusunda. Ondan dolayı çok saglıklı düşündüğünü sanmıyorum.
Neden ayrilmiyosun ozamn ?

Bende aynen böyle derdim bana biri bunu anlatsa şayet. Ondan hiç garip algılamıyorum. Erkek açlığı değil tabi ki ondan sonra hayatıma girmesede değer veren , kıymet bilen , en azından basit mantıkla düşünen erkekler tanıdım. Değiştiğini vs. Söyledi , içimde kalan şeyler vardı. Biraz da garip bir intikam hissiyle başladım yeniden.
Ancak su anda ne amacım intikam ne de birinin canını yakmak . Tam aksine bütün her şey bana oldu.

emin ol boşa, pamukların içinden konuşmuyorum.
hayatıma 1 adet ultra manyak+ruh hastası+şizofren, 1 adet de manyak+narsist girdi. ultra manyak da aynen böyle elinde tüm şifrelerim,herşeyim olmasına rağmen bana asla güvenmez hayatımı mahvederdi.eğer onu aldatırsam (ki onun aldatma tanımını yazsak ana britanicalarla yarışır) sabah yurdumun önüne gelip beni silahla vuracagını falan söylemişti.hakaretler gırla tabi bu arada anlatsam roman olur.
ama ben hepsini defettim, korkmadım asla.onca psikolojik şiddete rağmen kendimi sevdim, intihar asla düşünmedim.ben de duydum çok fazla değişeceğim bık bık..
uzatmak istemiyorum, emin ol karşıdan okuyarak yazmıyorum.yapabilirsin, terkedebilirsin.hatta akıl sağlığın için terketmek zorundasın.Allah yardımcın olsun

Sizi anlıyorum, hepimiz benzer dönemlerden geçiyoruz... 8 yıllık ilişkim bittiğinde geride özgüvensiz, umutsuz ne yapacağını bilemeyen ben kalmıştım... bu ilişkinin sonu yok sadece hayatınızdan çalıyorsunuz... öncelikle sağlığınıza önem gösterim gerekiyorsa bir psikologtan destek alın sonrasında kariyerinize odaklanın tüm bunlar size iyi gelecek ve zamanla herşey yoluna girecektir... kimse sizden daha değerli değil bunun farkında olun... umarım tez zamanda bu adamdan kurtulursunuz...

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Canm sen neyi bekliyon bu adami birakmak icin

emin ol boşa, pamukların içinden konuşmuyorum.
hayatıma 1 adet ultra manyak+ruh hastası+şizofren, 1 adet de manyak+narsist girdi. ultra manyak da aynen böyle elinde tüm şifrelerim,herşeyim olmasına rağmen bana asla güvenmez hayatımı mahvederdi.eğer onu aldatırsam (ki onun aldatma tanımını yazsak ana britanicalarla yarışır) sabah yurdumun önüne gelip beni silahla vuracagını falan söylemişti.hakaretler gırla tabi bu arada anlatsam roman olur.
ama ben hepsini defettim, korkmadım asla.onca psikolojik şiddete rağmen kendimi sevdim, intihar asla düşünmedim.ben de duydum çok fazla değişeceğim bık bık..
uzatmak istemiyorum, emin ol karşıdan okuyarak yazmıyorum.yapabilirsin, terkedebilirsin.hatta akıl sağlığın için terketmek zorundasın.Allah yardımcın olsun
Kesinlikle doğru olan tek bir şey var oda bu çünkü resmen kan emici gibiler böyleleri. Sürekli hayatından aliyor, kalitesinden çalıyor. Anda kalamıyorum , zevk alamıyorum.

Sizi anlıyorum, hepimiz benzer dönemlerden geçiyoruz... 8 yıllık ilişkim bittiğinde geride özgüvensiz, umutsuz ne yapacağını bilemeyen ben kalmıştım... bu ilişkinin sonu yok sadece hayatınızdan çalıyorsunuz... öncelikle sağlığınıza önem gösterim gerekiyorsa bir psikologtan destek alın sonrasında kariyerinize odaklanın tüm bunlar size iyi gelecek ve zamanla herşey yoluna girecektir... kimse sizden daha değerli değil bunun farkında olun... umarım tez zamanda bu adamdan kurtulursunuz...
Teşekkür ederim , evet kimse benden bizden değerli değil ancak işin içindeyken yani şu an da hissettiklerimi anlatmamın tarifi pek yok. Karmakarısık haldeyim..

Ben de kocama kızardım ara ara, kıskanç diye bu neymiş ya. Açık açık güvenmediğini söylemiş arkanıza bakmadan kaçın.

Back
X