• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden burada duruyorum ?

Aynen öyle ben bunu bile seviyorum diye kabul ettim . Güya o sekılde görmek istememiş . Yani hepsi yalan . Bunun uzerinden 2 yıl gectı ben değişti sandım..
Amaaan boş ver arkadaşım. Ne köy olur ne kasaba. Yedisinde neyse yetmişinde de o. Evliliğin binbir türlü hali var. Sevgililik gibi değil. Yeri gelecek eşin senin banyonu yaptıracak, yeri gelecek kusmuğunu temizleyecek.. Bu her seferinde öyle görmek istemedim der çeker kapıyı çıkar.:KK12:

Agir olacak belki ama kadin cinayetlerinin cogu sebebi kiskanc sevgililer,kocalar.

Bir düsünün bu adam sizi herhangi biriyle yan yana gorse ne yapar?İliskiden bahsetmiyorum.Bence döver, söver ya da ceker vurur.

Siz onun paranoyasinin sınırını biliyor misuniz? Yarin bir gun neler yapacaginin ya da yapmayacaginin garantisi var mi?

Ve daha da önemlisi caninizdan daha mi kiymetli? Sevgiyi nefreti gectim, ben boyle insanlardan korkuyorum.

Manyak çok yahu
Kadın öldürmenin bir cezası da yok zaten
Gazetelerde neler okuyoruz

Mühendis.ancak gerekli korumacı biri degıl. Bu korumak degıl yani. Ben hastayken yanıma dahi gelmez, korumacı ınsan zor zamanında yanında olmaz mı?
Ailesinde böyle aldatma durumu var yani bence etkılenecek bir durumda degıl.
Korumaci degil psikopat yani. Peki anladim inanın butun alışkanlıkların bir de vazgeçişleri vardir umarım tez zaman da kurtulursunuz. Kimse sizden daha degerli değil.

Agir olacak belki ama kadin cinayetlerinin cogu sebebi kiskanc sevgililer,kocalar.

Bir düsünün bu adam sizi herhangi biriyle yan yana gorse ne yapar?İliskiden bahsetmiyorum.Bence döver, söver ya da ceker vurur.

Siz onun paranoyasinin sınırını biliyor misuniz? Yarin bir gun neler yapacaginin ya da yapmayacaginin garantisi var mi?

Ve daha da önemlisi caninizdan daha mi kiymetli? Sevgiyi nefreti gectim, ben boyle insanlardan korkuyorum.
Savunacak yeri bile kalmamıs. Düşündüm de bunu yapmaz bile diyemiyorum. Hıc biseyde savunacak bir şeyi kalmamıs bile

Ben kendi kocama kıskanç derdim ama yani bu anormal bi durum.. çözüm odaklı yazıyorum hemen ayrıl..

Manyak çok yahu
Kadın öldürmenin bir cezası da yok zaten
Gazetelerde neler okuyoruz
Çoğu da benim kocam yapmaz diyen insanlar.
Bugün eve kapatır, yarın kimseyle konuşma der, yarın o konuştuğun kimdi der öldürür.
Gerçekten çok okuyoruz bunları.
Manyaklığın sınırı yok.

sevgililik işlerini çok önemsemiyorum ben artık.Seviyor mu sevmiyor diye takıntılarımı da bıraktım.Aşk meşk de yalan çünkü..
bak evleneceğim kişi Dürüst biri mi? iyi kalpli bir insan mı? insanlara davranışları nasıl bana davranışları nasıl kendine bunları sor derim..... gerisi geçici kişiliği önemli

Amaaan boş ver arkadaşım. Ne köy olur ne kasaba. Yedisinde neyse yetmişinde de o. Evliliğin binbir türlü hali var. Sevgililik gibi değil. Yeri gelecek eşin senin banyonu yaptıracak, yeri gelecek kusmuğunu temizleyecek.. Bu her seferinde öyle görmek istemedim der çeker kapıyı çıkar.:KK12:
Valla cok doğru biz sevgiliyken bu haldeyiz. Bitik bir halde evlensek ben kesin kendimi öldürürüm.

Çoğu da benim kocam yapmaz diyen insanlar.
Bugün eve kapatır, yarın kimseyle konuşma der, yarın o konuştuğun kimdi der öldürür.
Gerçekten çok okuyoruz bunları.
Manyaklığın sınırı yok.
Benım gozum acık yapmaz falan demiyorum yapar. Herseyi yapar. Bunu bile bile de şu halde olmam acınası.

sevgililik işlerini çok önemsemiyorum ben artık.Seviyor mu sevmiyor diye takıntılarımı da bıraktım.Aşk meşk de yalan çünkü..
bak evleneceğim kişi Dürüst biri mi? iyi kalpli bir insan mı? insanlara davranışları nasıl bana davranışları nasıl kendine bunları sor derim..... gerisi geçici kişiliği önemli
Cok haklısınız , bu adamda hiç biri yok.
Eskiden garson sandı bir müşteri bir cafede, senin ömründe görmediğin kadar param var dedi adama düşünün. Bunu asla unutamıyorum zaten. Biyerde cok özel ilgi görmesin anında gider. Herseye sinirlenir hemde herseye. Yanımda küfürler daha neler neler.

Cok cok tesekkur ederim farkındayım , hepınize cidden o samimiyeti cok hissediyorum.
Kendimi acıklamaktan dısarıyı izleme vaktim kalmıyor. Hep kendimi suclu hissettirdıgınden. Öyle bir ilüzyondayım ki..

Tamam iste tam da bu durumdan kurtulmanin eşiğindesin. Sorgulamaya baslamişsın. Yanliş biseyler oldugunu çozmüssun. Bir illizyonun icinde oldugunu farkediyorsun. Hadi simdi de bu büyüyü boz ve kendini bul. Gercek olan seni gör.
Bir kadina yakisan degerin ve kisiligin sahibi ol lütfennn!!!

Benım gozum acık yapmaz falan demiyorum yapar. Herseyi yapar. Bunu bile bile de şu halde olmam acınası.
Durumunuzun farkında olmanız iyi.

Ama ayrılmanız için illa bir tokat mı atması gerekiyor? Ya da daha beterini mi bekleyeceksiniz? Taviz tavizi doğurur.Her gün bir şeyden vazgeçmenizi ister ama gene de yaranamazsınız.

Bence ayrılın zarar görmeden.İnsanlar kaç yıllık evlilikleri bitiriyor da...

Merhaba hanımlar ,
O kadar çok doldum ki artık sabrım mı kalmadı gücüm mü kalmadı bilemiyorum.
Siz eşinizle sevgilinizle sürekli düşünerek mi konusuyorsunuz ya da her cümleniz cımbızla çekilerek mi seçiliyor.Artık öylesine boş muhabbet dahi edemiyoruz. Her cümlemden bir şey cıkıyor tüm cümlelerim sorgu altında .gecmişten bir anımı üniversitede, mühendislik fakültesine arkadasımın dersine girdiğimi söylüyorum ; erkeklere bakmak için gittiğimi düşündü.(3 yıl önce ki olaydan bahsediyorum)
. Bunu düşünerek konussam söylemezdim bile.
Keza dün dısarda ders calısacagımı söylüyorum . Evde calısamıyorum dedim hayırlı işler diyor. Dün dayanamadım patladım ben yanlıs bisey yapmıyorum diye . Kıskanabilirsin diyorum bunu aç görüntülü ara diyorum. Benım güzel sevgilim de falan tatlı ol dedim . Acık acık istedıgımı yazdım hatta . Ben sahıplenılmekten hoslanmıyor degılim , ama bu sahıplenılmek degıl sen benim sabrımı sınıyorsun dedim .(Gittiğim yerde fotograf atıyorum , uygulamadan benım nerede oldugumu dahi görebiliyor, dusa girerken daha acamazsam diye kenarda bırakıyorum telefonumu., herşeyin şifresini biliyor. Ve güya bana hala güvenmıyormus.
Ben kabul etmeye calısıyorum diyor bazı şeyleri , beni sevmiyorsun dedim sen . Bin kez sordum ben beni sevmeyen birini istemiyorum tarzında konustum . En sonunda sevıyorum ama guvenmıyorum tarzı bisey söyledi. İlerde evlensek dahi beni evde nasıl bırakcakmıs vs vs.
Bu güvensizliğin nedenini soranlar olcaktır aranızda eskiden bızım ılıskımızde beni hastaylen bıraktı , kac kere sokakta agladıgımı bilirim , sokakta bayıldıgımda yanımdan giden bir kişiden bahsediyorum. Sayesınde antidepresan bagımlısı oldum. İntiharı cok dusundum ama yapmadım. Oysa cok iyi bir meslegım vardı , güzelim de yani dısardan baksanız bu kızın içi böyle demezsiniz. Bu sebeplerden daha cok nedenle onunla son basladıgımızda en son ayrılıgın üzerinden 2 yıl gecince hayatıma baakası girdi ve onu kaldıramıyormus, onunla evlilik dusunmemi biseyler yasamamı vs . Aldatmısım güya onu.
Bu girdaptan çıkamıyorum , kendimi hapsolmus gibi hissediyorum aslında sevgi bu mu onu bile bilmiyorum. Yanında mutlu degılın hep tetikteyım sürekli hemde her cümlem her hareketim tetikde gibiyim. Lütfen yargılamadan yani çözüm odaklı yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü o kadar huzursuzum ki , yardımlarınızı bekliyorum.
Allah korusun ama bu adam seni kanser eder,canini seviyorsan kac kurtar kendini!

Bende evlısın sandım. Hemen vur kıcına tekmeyı. Guvendıgı kızla beraber olsun adiye bak. Sana bunu yapmaya hakkı yok lütfen kendını sev ve kendıne bunu yapma. Ozguvenını yerle bir etmıs

Ruh hastası biriyle evlenmeyi mi düşünecektin ? Sormaya gerek bile yok . Ayrıl gitsin yıllarını ziyan ettiğine değmez . Suç sende hâlâ bu adamı çekiyosun.Onu vazgeçilmez yapan ne?

Back
X